Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...

ταξιδευει συνεχως απο τις 06.15 το πρωι μεχρι τις 01.30 καθε μερα (και απο τις 25/04/2013) οποτε λογικο ειναι να χρειαζεται ενα μικρο μακιγιαζ.

 

ειναι λιγο... "καπως" παντως να το βλεπεις να πηγαινει για ζαντε, τρωγοντας το πικρο ψωμι της ξενιτειας ^_^

 

gallery_1817_723_166998.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

καποιος γνωστος του the best γυριζε χτες απο πορο για κυλληνη και βρηκε την ευκαιρια να γκρινιαξει για την 25 λεπτη καθυστερηση του καραβιου, αλλα και για το οτι γινοταν το αδιαχωρητο.

 

με την ευκαιρια κανουν και μια γκρινια για τη διακοπη της γραμμης της πατρας επαναλαμβανοντας τα γνωστα.

 

 

ΥΓ: και στη γραμμη της πατρα οταν ηταν στις επιστροφες του αυγουστου και καθυστερες ειχε και πολυκοσμια.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Σε πρόσφατο ταξίδι διαπίστωσα δυστυχώς πως δεν το προσέχουν όπως παλαιότερα ... Ειδικά τα καθίσματα αεροπορικού τύπου ήταν αρκετά βρώμικα και δε φαινόταν να είχε καθαριστεί ο χώρος από την προηγούμενη μέρα. Από χρόνο ταξιδιού κάναμε 1:35.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Η εξωτερική του εμφάνιση χειροτερεύει μέρα με τη μέρα ... Δεν το ξαναθυμάμαι έτσι. Οι σκουριές τρέχουν παντού, στα ρέλια πρέπει να προσέξεις μην τραυματιστείς και εσωτερικά, άστα να πάνε. Ειδικά στις αεροπορικές. Σιχαίνεσαι μόνο και μόνο που βλέπεις το δάπεδο κάτω από τις πολυθρόνες. Σε μερικά σημεία είναι τόσο μεγάλη η βρώμα, που κολλάνε ακόμα και τα παπούτσια σου.

 

Πρέπει να έχουν αυξήσει τις τιμές, ειδικά στα σάντουιτς και αλλάξανε το ναυτιλιακό χάρτη που κοσμούσε το διάδρομο ανάμεσα στις αεροπορικές και το πλώριο σαλόνι. Εξαφανίστηκε ο χάρτης του πατραϊκού με την Κεφαλλονιά και αντικαταστάθηκε από ένα χάρτη του κεντρικού Ιονίου (Παξοί έως Ζάκυνθο). Απέναντι από το χάρτη, πληθαίνουν οι αναρτήσεις θρησκευτικού περιεχομένου.

 

Το πλήρωμα ολοένα και πιο λιγομίλητο, σχεδόν αγενές και ταμεσημεριναά δρομολόγια πολύ σφιχτά. Άφιξη από Ζάκυνθο 13:45, αναχώρηση για Πόρο 14:15. Συνέπεια: Καθυστέρηση 20 λεπτών ...

Link to comment
Share on other sites

Η εξωτερική του εμφάνιση χειροτερεύει μέρα με τη μέρα ... Δεν το ξαναθυμάμαι έτσι. Οι σκουριές τρέχουν παντού, στα ρέλια πρέπει να προσέξεις μην τραυματιστείς και εσωτερικά, άστα να πάνε. Ειδικά στις αεροπορικές. Σιχαίνεσαι μόνο και μόνο που βλέπεις το δάπεδο κάτω από τις πολυθρόνες. Σε μερικά σημεία είναι τόσο μεγάλη η βρώμα, που κολλάνε ακόμα και τα παπούτσια σου[...]

Το πλήρωμα ολοένα και πιο λιγομίλητο, σχεδόν αγενές

 

μεχρι τωρα το πλοιο ταξιδευε κατα μεσο ορο 18 ωρες τη μερα με παραμονες στα λιμανια ισα για φορτοεκφορτωση. τι να πρωτοπρολαβουν να μαζεψουν και ποτε να ξεκουραστουν.

Link to comment
Share on other sites

Ναί μέν,αλλά τότε που έκανε ακόμη Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη,το 2007 που είχα ταξιδέψει εγώ,και στον πηγαιμό και στον γυρισμό τρείς φορές πέρασαν οι κουβικουλάριοι με τίς μάνικες και τίς σκούπες και πλενοκαθάριζαν κατά την διάρκεια τού ταξιδιού-ακόμη και στην διάρκεια τής μανούβρας στην Πάτρα.Ούτε στάχτη από τσιγάρο δέν είδα στο κατάστρωμα....

 

Και μήν μού πής ότι ταξίδευε λιγώτερες ώρες γιατί και στα δυό ταξίδια,"ίσα-ίσα γιά φορτοεκφόρτωση" ήταν οι παραμονές στα λιμάνια.Και στον γυρισμό μόλις κατέβηκα στην Πάτρα,είχε αρχίσει να φορτώνη γιά το επόμενο "αγώϊ" (που λέν και οι ταξιτζήδες).Εκεί πώς προλάβαιναν και το μαζεύανε;

Link to comment
Share on other sites

Είναι και θέμα αφεντικού και συνθηκών δουλειάς. Εάν το αφεντικό προσέχει το πλήρωμά του και επικρατεί καλό κλίμα ανάμεσα στα μέλη του πληρώματος, όλα γίνονται. Όταν ισχύει το αντίθετο, τότε ... αφήστε τα ...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

κανα 20λεπτο μετα τη μεσημεριανη αναχωρηση απο κυλληνη για πορο εκανε "τετ α και" και γυρισε κυλληνη για να παραλαβει ασθενοφορο.

 

γιατι δεν το περιμενε εξ'αρχης; μαλλον γιατι λιμεναρχειο και εκαβ χαθηκαν στη μεταφραση

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Τα ταξίδια με το αλλοτινό καμάρι της Κεφαλλονιάς, δεν είναι πια αυτό που ήταν ...

 

Το πλοίο είναι βρώμικο, λες και καθαρίζεται μόνο μια φορά την εβδομάδα και άμα, έξω είναι γεμάτο σκουριές (ειλικρινά, πρώτη φορά βλέπω τα τελευταία σχεδόν 40 χρόνια, τόσο άσχημη εμφάνιση - εξωτερική και εσωτερική - σε Κεφαλλονίτικο πλοίο!!!), οι τιμές στα μπαρ ακριβαίνουν και το κυριότερο, ποτέ ξανά δε συνάντησα τόσο αγενές πλήρωμα! Χάος στο γκαράζ με αγριοφωνάρες από το πλήρωμα στους επιβάτες και παντελής έλλειψη στοιχειώδους ευγένειας. Να περνάς από 3 άτομα πλήρωμα, να τους λες καλημέρα και να σε κοιτάνε σαν να είσαι ο τελευταίος μ.....ς που τόλμησες να τους ενοχλήσεις.

 

Και κάτι άλλο, που παίζει ρόλο στα νησιά. Το μισό και πάνω πλήρωμα, τουλάχιστον στα μπαρ και το γκαράζ, δεν είναι από τα νησιά μας. Δεν το πίστευα στην αρχή. Και να μου βγάζει ο κ. Διευθυντής ανακοινώσεις, πως υποστηρίζει τους Κεφαλλονίτες και Θιακούς ναυτικούς!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

απο οτι λεει το site βλαχατασαμης, ο λοστρομος του πλοιου επεσε στη θαλασσα (τον παρεσυραν κυματα απο τον ντοκο) και εγινε μεγαλη κινητοποιηση για να εντοπισθει

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

ερωτιαρικο :P  ταξιδακι του αγιου βαλεντινου με τη ζωζω

 

εσωτερικα το πλοιο ειναι καθαρο και γενικως χωρις φθορες.

 

 

εξωτερικα ειναι χαλι μαυρο, σκια του παλιου ενδοξου εαυτου του. απο το σπασμενο στεγαστρο αναμεσα στις τσιμινιερες μεχρι... οτι θες.

 

nKefalonia @zante 14022015 c

 

οι εικονες μιλουν μονες τους

 

nKefalonia bow@zante 14022015

 

α, και μια και ειπαμε για εικονες, τα κρεμασμενα πασουμια εξω απο τις τουαλετες, δεν αντεχουν σε οποιοδηποτε σχολιασμο

 

nKefalonia pasoumia 140215

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...