Jump to content
Shipfriends

Panagia Ekatontapiliani

eMembers
  • Posts

    82,451
  • Joined

About Panagia Ekatontapiliani

  • Birthday 05/21/1993

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Uncategorized

  • Occupation
    mortar shell

Recent Profile Visitors

156,246 profile views
  1. Λόγω της βλάβης του Ποσειδών Ελλάς στην προπέλα, ο δεξαμενισμός του επισπεύστηκε και θα μπει στη δεξαμενή Πειραιάς ΙΙ από τις 26/04/24 έως τις 02/05/24.
  2. Το πιθανότερο είναι ότι αυτές οι αλλαγές θα έχουν σχέση με την βλάβη του Ποσειδών Ελλάς και αναμένοντας να επιστρέψει το Απόλλων Ελλάς, θα έχουν κλείσει πλάνα δρομολογίων.
  3. Το Απόλλων Ελλάς ολοκλήρωσε χθες τις εργασίες του δεξαμενισμού στο ναυπηγείο του Σπανοπουλου και επέστρεψε στο ναυπηγείο του Τσαγγαρινου. Το πλοίο πιθανότατα να επιστρέψει νωρίτερα στα δρομολόγια για να καλύψει το κενό του Ποσειδών Ελλάς.
  4. Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Ο/Γ Ποσειδών Ελλάς στον Πειραιά στις 22/04/24
  5. Το Aqua Jewel έχει τελειώσει την επισκευή του στη Σύρο. Τώρα ίσως αναμένει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για τις άγονες. Μπορεί να έχει δηλωθεί στην άγονη γραμμή της Σύρου.
  6. Δεν έχει κάποια βλάβη το πλοίο απλώς προετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του αποσχοληση στο στενό Μαρόκο Ισπανία.
  7. Γιατί είχε θέμα το Olympic Champion τόσα χρόνια που είχε αυτό το όνομα?? Το δοκιμαστικό της Δευτέρας ήταν για τον λογαριασμό της Minoan Lines και στο δεύτερο είχε και κόσμο της Seajets. Καλώς εχόντων των πραγμάτων μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα παραδοθεί στην Seajets και πιθανότατα θα το δούμε άμεσα να ξεκινάει δρομολόγια.
  8. Τι τιμή είχαν πέρυσι τα πλοία που έκαναν δρομολόγια από το Μαντούδι??
  9. Στην γραμμή του Λαυρίου δεν χρειάζεται και παραπάνω δρόμο, οπότε είχαν υπολογίσει τα δρομολόγια με πιο χαμηλή ταχύτητα. Στη γραμμή της Κάσου Καρπάθου θα χρειαστεί λίγο παραπάνω δρόμο για να είναι συνεπής στα δρομολόγια του.
  10. Το πρωινό θα γίνει γιατί δεν θα φύγει σήμερα το απόγευμα λόγω του καιρού.
  11. Το Hellenic Highspeed θα κάνει κάποια δρομολόγια στη γραμμή Μύκονο Άγιο Κήρυκο Φούρνοι Βαθύ την Μεγάλη Εβδομάδα αντί για το Διαγόρας.
  12. Εξαρτάται πως είναι η διάταξη του μηχανοστασίου!! Συνήθως η πιο εύκολη λύση είναι κάνουν άνοιγμα στο γκαράζ και σηκώνουν την μηχανή με παλάγκα/γερανούς και την βάζουν πάνω σε μια πλατφόρμα.
  13. Όταν πρώτο ξεκίνησε το Πρεβελης στη γραμμή έκανε τρία δρομολόγια από το Πειραιά. Δυο μέσω Κρήτης και χωρίς την Κρήτη.
×
×
  • Create New...