Jump to content
Shipfriends

Eolos ii

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ξεκίνησε το Αντιγόνη στην θέση του Απόλλων Ελλάς λόγο της μηχανικής βλάβης τουλάχιστον για σήμερα
  2. Κανείς μεγάλο λάθος καλό είναι να μην λέμε ονόματα χωρίς να ξέρουμε στα χειριστήρια το αστέρι των μονό πορτών πλοίων Cpt ........... !
  3. Θα είναι ποίο φαρδύ ο πρωτοπόρος xvii από το xviii και xiii και ο πρωτοπόρος xvi δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα τρία αμφίδρομα είναι πολύ μεγαλύτερο και φαρδύτερο 99×16,5m
  4. Δεν σταματάει θα δουλέψουν μαζί το τριήμερο και από την τρίτη σταματάει και συνεχίζει το Άννα Μαρία
  5. Το πλοίο είναι βρώμικο στα ύφαλα λογικό είναι και 3 μήνες και ακινησία αυτό το καράβι όταν ήταν ως Ποσειδώνας στην Αιδηψό έβγαζε 16kn τώρα με την μετασκευή σε δοκιμαστικό που ήμουν μέσα έπιασε 14kn λογικό λόγο πρόσθετου βάρους και αυτή την ταχύτητα που είναι και η υπηρεσιακή στα 12.1kn την πιάνει στις 1687rmp
  6. Στην Ερέτρια έφτασε πρίν από λίγο το Αίολος ΙΙ
  7. Το πλοίο εκπέμπει με ανοιχτό το ais μετά από ένα χρόνο ακούγεται ότι θα ξεκινήσει την θερινή περίοδο δρομολόγια μεταξύ Γλύφας και Αγιόκαμπου.
  8. Το πλοίο από αύριο σταματάει τα δρομολόγια του τα οποία θα εκτελεί το Καπετάν Αριστείδης και θα κατέβει αύριο μέσο Χαλκίδας για να εκτελέσει την ετήσια συνάντηση του στο ναυπηγείο Παναγιωτάκη στα Αμπελάκια.
  9. Το πλοίο από σήμερα εκπέμπει με άλλη σημαία στο ais και όνομα SAN LUCAS III
  10. Δεν είναι μόνο για την ενίσχυση στην Σαλαμίνα αναμένεται ένα από τα δύο που κατασκευάζονται να έρθουν στο πορθμείο Ωρωπού Ερέτριας Το νεότευκτο Πρωτοπόρος ΧVII με Ν.Π. 12841 θα έχει διαστάσεις 83,12 Χ 15,7 μέτρα.
  11. Ήταν δικό μου το λάθος στην προηγούμενη ανάρτηση 2/1
×
×
  • Create New...