Jump to content
Shipfriends

Blue Star 1 (IMO 9197105)


Recommended Posts

Προχτες που περασα απο το πλοιο υπηρχε μια σχετικη κινητικοτητα με κοσμο πανω σε αυτο.Μηπως ξεκινησε η προετοιμασια σιγα σιγα;

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

1ον:Καλή χρονιά σε όλους.

2ον:Το πλοίο ξαναφάνηκε στο φυσικά δίπλα στο Νήσσος Μύκονος.

Και σύμφωνα με το openseas και το online booking anek-superfast όντως απο 13/1 στο Ηράκλειο.

Link to comment
Share on other sites

Aν μεταφράζω σωστά αυτά που βλέπω στο ais, το πλοίο έχει μεθορμίσει μπροστά στο νέο ΥΕΝ και σήμερα το βράδυ κάποια στιγμή θα αναχωρήσει για Σύρο.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Το βαπορι στο Ηρακλειο τα παει περιφημα.Το service σε ολα τα μπαρς υποδειγματικο αλλα και στη reception.Πλεον ειναι πολλοι αυτοι που το προτιμουν αναζητωντας ενα ησυχο ταξιδι-υπνο χωρις καμπινα.Με τοσους χωρους απο πρυμα μεχρι τερμα πλωρα οι επιβατες χανονται και δε φαινονται.To πρυμιο σαλονι πανω απο τα απονερα φαινεται να ειναι το πιο δημοφιλες μερος του πλοιου,ακολουθει το σαλονακι στο πιο κεντρικο μερος διπλα απο το self service.Πλωρα το αλλο σαλονι με τη βαρια διοακοσμηση κατα τη γνωμη μου το ομορφοτερο σαλονι αλλα ειναι τοσο μπροστα που εκει πανε μονο οι ψαγμενοι επιβατες.Εκει ειναι που υπερτερει εναντι του Superfast ΧΙΙ,στους εσωτερικους χωρους.Για αυτους που εχουν παρει μια καμπινα δινεται στο καθενα μια καρτα-κλειδι!Υπαρχει ομως ενα μεγαλο μειονεκτημα.To εστιατοριο self service.Ο προυπαρχον χωρος που ηταν για αυτο το σκοπο εχει χωριστει στα 2 και απο την εξω πλευρα ειναι λεει Goodys.Παλια επερνες τον δισκο σου και εφτανες μεχρι τα παραθυρα στην αριστερη πλευρα με το φαγητο σου.Πλεον περνεις το δισκο σου και σε 5 βηματα υποτιθεται εχεις παρει το φαγητο σου.5-6 φαγητα εχει μονο! χωρις καμια ποικιλια.Εχει διακοπει o παλιος διαδρομος απο το παγκο των Goodys που ''εγκατασταθηκαν'' στην αριστερη πλευρα.Θεωρω μεγαλο λαθος τη τοποθετηση Goodys στα μεγαλα Blue Star.Το αποτελεσμα ειναι με 10 ατομα εκει να επικρατει το αδιαχωρητο.Εν τω μεταξυ ολος αυτος ο χαμος ακουγεται στο διπλανο σαλονι που καθονται και κοιμουνται επιβατες.Καποιος μεσα σε ολο αυτο τον πανικο φωναζε ''πουουου ειναι το Superfast''.Η χιουμοριστικη πλευρα του θεματος.Αλλα εκει κατι πρεπει να αλλαξει γιατι η κατασταση εκει ειναι τραγικη.Το ιδιο σιγουρα θα γινεται και στο Blue Star 2.

Link to comment
Share on other sites

Αυτα τα 5 βηματα χωρου μαζι με τα 5-6 φαγητα, που θεωρητικα ειναι αρνητικα του BS1 σε πληροφορω οτι ακριβως τα ιδια εχει κ το ΧΙΙ αλλα και το VI. Αν μια φορα την εβδομαδα εχει κοσμο και δεν χωρανε δεν ειναι και χαλασμος κυριου, γιατι για την υπολοιπη εβδομαδα παιζεις μπαλα σε ολους τους χωρους αφου κοσμος γιοκ!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Αναχώρηση την προηγούμενη Παρασκευη...φορτωνε φορτωνε το πλοιο...πραγματικα Πεμπτη και Παρασκευη που ετυχε να ειμαι στο λιμανι τις ωρες φορτωσης των πλοιων..εφυγαν ολα γεματα απο φορτηγα ειδικα..και αρκετα ικανοποιητικα απο επιβατες!!

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ασχολιαστο παντως σαν αισθητικη επιλογη..... Επρεπε ντε και καλά να βάψουν λευκό ένα κομμάτι πάνω στο μπλε για να μπει το σινιάλο, δε γινότανε να το βάλουν πάνω από το μπλε;; Ολο το πλοίο λευκό είναι.....

Link to comment
Share on other sites

Για να ξεφύγουμε λίγο από την ακτοπλοϊκή μας μιζέρια, ας δούμε ένα βίντεο από τις ηρωικές εποχές των νεότευκτων...που δύσκολα θα ξαναδούμε.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Να και το πλοιο απο πλωρα με το σινιαλο της κοινοπραξιας.ΓΙα να ειμαι ειλικρινης δεν μου αρεσει καθολου.Και παρα πολυ μικρο ειναι σε σημειο που να μην μπορεις να ξεχωρισεις τι γραφει και κατα την αποψη μου δεν ταιριαζει καθολου χρωματικα με το βαπορι.
 

gallery_1819_404_191784.jpg

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Και η ανακοίνωση του λιμενικού:

 

Με μέριμνα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, κατέπλευσε εκτάκτως, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμένα Μήλου το Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ 1» Ν.Π.10744, κατά παρέκκλιση του εγκεκριμένου δρομολογίου του (Πειραιάς – Ηράκλειο),  προς αποβίβαση 22χρονης επίτοκουεπιβάτιδος, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Η 22χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Μήλου, ενώ το πλοίο απέπλευσε για λιμένα Ηρακλείου.

 

Πηγή

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Σήμερα το πρωί γινόντουσαν εργασίες στην δεξιά άγκυρα του πλοίου στο ντοκο, μπροστά από τον αριστερό καταπέλτη του Ελυρος, με τη βοήθεια ενός γερανου και ενός φορτηγού με τηλεσκοπικο γερανό

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...