Jump to content
Shipfriends

Superfast

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Superfast

  1. Όντως αλλά εγώ θα πώ ένα από τα σχόλια:δεν χωραει (εχει μεγαλες διαστασεις)εεε η εταιρία γιατι δε βαζει καποιο αλλο της καραβι???Και με αυτό συμφωνώ και'γώ διότι δεν νομίζω να υπάρχει άλλη εξήγηση.
  2. Να ρωτήσω κάτι...Έχω ξεκινήσει την κατασκευή του Superfast VI στο Sketch up και έχω φτάσει στο σημείο που πρέπει να φτιάξω το Γάμα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ(τον οποίο ευχαριστώ πάρα πολύ γι'αυτές) ξέρει όμως κάποιος με ποιο εργαλείο γινέτε;
  3. Έχει βγεί το Euro truck simulator 2 και έχω να πώ πως είναι φοβερό...Για το κομμάτι με τα πλοία υπάρχουν 4 γραμμές στο παιχνίδι:Dover-Calais με το Moliere,Amsterdam-Harwich ένα αδερφό του Moliere και Amsterdam-Hull με ένα άλλο αδερφό του Moliere και τελευταία Harwich-Rotterdam με ένα μικρό ro/ro αν δεν κάνω λάθος.
  4. Ο βάπορας βρίσκεται πάντως αυτή την στιγμή εν πλώ προς το λιμάνι της Χίου..Λογίκα πήρε χαρτια και ξεκίνησε... Μόλις έδεσε.
  5. Τελικά έδεσε μετά απο 1(αν δεν κάνω λάθος)προσπάθεια.
  6. Επειδή ταξίδεψα φέτος το καλοκαίρι στη Ρόδο πρέπει να πώ πως το λιμάνι είναι όντως ακατάλληλο και ηδικά με τόσα μποφόρια δεν υπάρχει περίπτωση το πλοίο να μπει μέσα.Anyway:Τώρα μάλλον ηρέμησαν τα πράγματα γιατί το βλέπω να επιστρέφει στο λιμάνι...εγώ λυπάμαι τους επιβάτες που πέρασαν τόση ταλαιπωρία.
  7. Έχει ήδη φτάσει στην Ερμούπολη αλλά δεν έχει ανεβεί ακόμα στην δεξαμενή.
  8. Εγώ έχω μια απορία,μήπως τελικά παραμείνει στην Ευρώπη και κυριότερα στην Αγγλία.Το λέω αυτό διότι απ'ότι παρατήρησα η εταιρία έχει και πολλά καζίνο στην Αγγλία;
  9. Πολύ καλό νέο που ξαναάνοιξε πλήρως το site και που έχει όλο το υλικό μέσα.Και που είναι και ενημερωμένο...έχει ακόμα και την πώληση του Superfast VI.
  10. Μαλλον τιποτα του AIS θα'νε παλι γιατι τωρα παει παλι κανονικα(καποια στιγμη δεν κουνιοταν καθολου).
  11. Χρόνια Πολλά...Να τα χιλιάσει!!!!!
  12. Αληθευει οτι η αττικα πουλησε το πλοιο διοτι μια εμπιστη πηγη αυτο μου ειπε και μου το λεει και σιγουρο κιολας. :angry:
  13. Το πλοιο σημερα ξεκινησε τα δρομολογια του και αυτη τη στιγμη βρισκεται στη Στοκχολμη.Η πιο υψηλη ταχητητα που επιασε ηταν 22,8 κομβοι.
  14. Μιας και τωρα ειδα το ερωτημα σου proud δεν εχει περαστει στο συστημα αλλα ειχε ακουστει.Οσο για το Κρητη ΙΙ εχει επιβεβαιωθει.
  15. Πηρε παραταση η παραμονη του στη χωρα μας απ'oτι φαινεται γιατι εχει και σημερα δρομολογιο.
  16. Το Blue Star 1 ειναι ηδη στη Συρο και εχει ανεβει στη μικρη δεξαμενη.(Στη μεγαλη ειναι το Φαιστος Παλας)
  17. Επιστροφη στην Αδριατικη για τον βαποραρο ωστε να αντικαταστησει τα 2 της Ανκονας.
  18. Επιστρεφει!!!!13/1 εχει δρομολογιο για Ανκονα συμφωνα με το openseas παντα.
  19. 1ον:Καλή χρονιά σε όλους. 2ον:Το πλοίο ξαναφάνηκε στο φυσικά δίπλα στο Νήσσος Μύκονος. Και σύμφωνα με το openseas και το online booking anek-superfast όντως απο 13/1 στο Ηράκλειο.
  20. Ναι λογικά θα φτάσει σήμερα στο Ηράκλειο που τώρα βρίσκεται ο Ίκαρος όπου θα διανυκτερεύσει το Κνωσσός και αύριο θα γίνει η αλλαγή με το Φαιστός.
  21. Σίγουρα η παρουσία του ομίλου Grimaldi που φέτος απασχόλησε και θα συνεχίσει να απασχολεί πολύ.
×
×
  • Create New...