Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Να προσθέσω ότι το Eurocargo Patrasso είχε έρθει στο Ν.Μ Δραπετσώνας τη Τρίτη 9/8/16, λόγω του 15 Αύγουστου που κλείνουν οι μεταφορικές ευκαιρία για ξεκούραση και για κάποιες εργασίες στο πλοίο.

• 4 months later...
Posted

εξωτερικα ειναι eurocargo naclassoB) και οχι patrasso.

γεματο τρεξιματα, λες και ηταν μεχρι χτες μαζι με το μυτιληνη και το πηνελοπηα

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Τρείς μέρες μεραγκλαντάν στην Πάτρα το παπόρο? Πρέπει να έφτασε Δευτέρα πρωί από Bari

Edited by Nick the Greek
Bari
  • 5 months later...
Posted (edited)

Παρατήρησα πως έχει γίνει μαύρη η γέφυρα του πλοίου. Κοιτώντας σε φωτός από το 2016 και 2015 επιβεβαίωσα πως δεν ήταν έτσι.

Edited by .voyager
  • 4 months later...
Posted

5 minutes ago, Panagia Ekatontapiliani said:

Ο cpt Μιχάλης Προυζος στο Eurocargo Patrasso. 

Τι πλήρωμα εχει? Μ εκανε εντυπωση ο Ελληνας καπετανιος

Posted

Δεν γνωριζω, αλλα λογικο μου ακουγεται μ αυτη την ελλειψη ναυτικων παγκοσμιως να δουμε κι αλλους στις γραμμες της αδριατικης :ph34r:

• 5 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Το πλοίο επέστρεψε στην ενεργό δράση όπως είπαμε και παραπάνω, συνδράμει τα Eurocargo Venezia και Eurocargo Malta στη γραμμή Genova - Livorno - Catania. Η διαφορά με τα δύο προαναφερόμενα είναι πως δεν πραγματοποιεί την προέκταση μέχρι τη Μάλτα, τουλάχιστον όσο εγώ το έχω παρακολουθήσει. 

• 2 months later...
Posted

Αλλαγή γραμμής για το πλοίο, τώρα δραστηριοποιείται μεταξύ Ιταλίας και Ισπανίας, αύριο το πρωί στη Valencia.

• 7 months later...
Posted
2 hours ago, Nick the Greek said:

Εδώ και 10 ημέρες μεραγκλαντάν στο Λιβόρνο, Αυγουστιάτικη ξεκούραση. 

Να το, το περασμένο Σάββατο.

• 4 months later...
  • 4 months later...
Posted (edited)

Panagia Ekatontapiliani το πλοίο είναι εδώ και καιρό στην γραμμή Ιταλίας Ισπανίας.....ασταμάτητα 

Edited by proud_ionian
quote αντί reply
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Στην gallery ανέβηκαν μερικές φωτογραφίες με το πλοίο κατά την άφιξη του και στην δεξαμενή.

Έφυγε την προηγούμενη Πέμπτη μετά από παραμονή περίπου 2,5 εβδομάδων, για Livorno.

• 8 months later...
Posted

Προφανώς έχει επανέλθει σε δρομολόγια το πλοίο, δραστηριοποιείται ανάμεσα σε Sagunto και Cagliari όπως και Salerno.

• 7 months later...
Posted

Περίεργο πάντως. Πορεία νότια της Κρήτης και αρκετά υψηλή ταχύτητα παρατηρώ. Δεν έχουμε συνηθίσει πλοία εν πλω για σκραπ να τρέχουν. 

Posted

Μήπως για να κάψει πετρέλαια;

Πάντως είναι ένα αρκετά αξιόλογο πλοίο και νέο,με τέτοιο γκαράζ μου κάνει εντύπωση που πουλήθηκε για διάλυση.

Είχε μεγάλη κατανάλωση;

Posted

Από ότι είχα διαβάσει από κάποιο άλλο μέλος στο topic του Eurocargo Trieste το όποιο είχε καεί, ένας λόγος που δεν το επισκεύασαν ήταν η μεγάλη κατανάλωση που είχαν.