Jump to content
Shipfriends

Marios Superfast

eMembers
  • Posts

    2,297
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Marios Superfast

  1. Malta OPL, December 2023

    © Ιάκωβος Σπουργίτης

  2. Marios Superfast

    Zapphire

    DPS Malta, November 2023

    © Ιάκωβος Σπουργίτης

  3. Marios Superfast

    Zapphire

    DPS Malta, November 2023

    © Ιάκωβος Σπουργίτης

  4. Marios Superfast

    Hafnia Soya

    DPS Malta, November 2023

    © Ιάκωβος Σπουργίτης

  5. Valletta 02/01/2024

    © Τι σκότωσε ο Αϊ Γιώργης

  6. Anchorage Area 4 Malta 29/11/2023

    © Undercover Discovered

  7. Anchorage Area 4 Malta 29/11/2023

    © Undercover Discovered

  8. Ήρθε με έναν μήνα καθυστέρηση.
  9. Αναχώρησε νωρίτερα από το 6 των Palumbo,με προορισμό την Ancona. Επισης αφαιρέθηκαν τα λογότυπα της Moby από τις μπάντες του πλοίου.
  10. Genova-Palermo-Malta Δευτέρα έρχεται Μάλτα από Genova, ύστερα ανεβαίνει Palermo και επιστρέφει Valletta από το ίδιο λιμάνι τις Τετάρτες. Μετά κάνει το αναποδο και καταλήγει πίσω στην Genova. Πήρε την θέση των μεγάλων της εταιρείας που ξεκίνησαν την νέα γραμμή τις προάλλες. Υποθέτω μέχρι τον Ιούνιο, όπου ανοίγει επίσημα η κίνηση για το επιβατικό κοινό. Να δούμε τι δρομολογηθεί στην θέση του.
  11. Στην Valletta κατέπλευσε σήμερα το πλοίο,ώστε να δεξαμενιστει. Ακούγεται πως έχει θέματακια πάντως.
  12. Πριν το Gibraltar έκανε και στην Μάλτα.
  13. Το πλοίο ολοκλήρωσε τον δεξαμενισμό του και αυτή την στιγμή πλέει ξανά για Μάλτα.
  14. Οι προσεγγίσεις θα γίνονται κανονικά από την Valletta. Το πλοία του Grimaldi έδεναν,δένουν και θα δενουν στον κάτω ντοκο από το διαγραμμα που μας δείχνει παραπάνω ο Νίκος (Lab Wharf) ,διότι ανήκει εξ ολοκλήρου στο όμιλο . Η πρώτη προσέγγιση πάντως, θα πραγματοποιηθεί το Σ/Κ της επόμενης εβδομάδας καλώς εχόντων των πραγμάτων.
  15. Σήμερα το πρωί το Saint John Paul II βγήκε εκτός δρομολογίων ώστε να κάνει τον ετήσιο δεξαμενισμό του. Στην θέση του δρομολογήθηκε το Jean De La Vallette, ύστερα από 2 χρόνια απουσίας.
  16. Τις τελευταίες μέρες ακούγονται έντονες φήμες ότι το πλοίο πουλήθηκε και μάλιστα σε ελληνική εταιρεία. Ένα από τα πολλά πουλάκια που κυκλοφορεί εδώ μέσα μου σφύριξε ότι μάλλον πισω από την αγορά του πλοίου βρίσκεται ο κ.Αγαπητος. Δεν σας το φέρε η GSF πριν 3 χρόνια ,θα το φέρει η Alpha Lines εφετο .
  17. Αν δεν κάνω λάθος,πέρσι που ρθε Μάλτα,το χαν ανακαινίσει/αλλάξει απ' ότι είχα μάθει.
  18. Ύστερα από αρκετούς μήνες έξω από την Μάλτα,το πλοίο έφυγε με προορισμό την Μασσαλία όπου και θα δεξαμενιστει ώστε να ναι έτοιμο για την σεζόν(?) στην Ανατολική Μεσόγειο. Τουλάχιστον έτσι ήταν το πλάνο.
  19. Νέα γραμμή επίσημα από την GNV, μεταξύ Σικελίας-Μάλτας. Πρόκειται για σύνδεση μεταξύ Valletta με το Palermo,η οποία σύμφωνα με το άρθρο θα πραγματοποιήται 3 φορές την εβδομάδα. Όπως αναφέρει και το άρθρο είναι μια καλή κίνηση,καθώς οι ταξιδιώτες θα μπορούνε να ταξιδέψουν για διάφορα λιμάνι της Ιταλίας είτε από το ίδιο το Παλέρμο είτε κι από το Termini Imerese που ναι κι αυτό αρκετά κοντά. Η πρώτη προσέγγιση έγινε την περασμένη Δευτέρα με το La Suprema και αρκετά γρήγορα μάλιστα εκτελώντας το ταξίδι σε περίπου 9 ώρες, πλέοντας με μέση ταχύτητα 26,5 κόμβους. Φαίνεται διάβασαν τα λάθος άτομα την πρόταση μου για νέα γραμμή .
  20. To πλοίο επέστρεψε πίσω στην Μάλτα σημερα.
  21. Το πλοίο κατέπλευσε στα μαλτέζικα Palumbo νωρίτερα το πρωί και για scrubber. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να ναι το πρώτο της εταιρείας που θα μετασκευαστει.
×
×
  • Create New...