Jump to content
Shipfriends

olympic champion anek

eMembers
  • Posts

    113
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by olympic champion anek

  1. Όταν η ΑΝΕΚ ήταν στις καλές εποχές της, δεν υπήρχε δεύτερη εταιρία. Μόνο που έμπαινες στο πλοίο καταλάβαινες Κρήτη. Μια οικογένεια, από τον πρώτο ως τον τελευταίο. Και σε κάθε δυσκολία ο Σήφης παρών. Περασμένα μεγαλεία...
  2. Το Αριάδνη δεν μπορεί να φύγει απο τη γραμμή του. 18 του μήνα επιστρέφει το Τσαμπιον και βγαίνει το σουπερφαστ ΧΙ. Ο Αστερίωνας θα μπει. Προσωρινά φαντάζομαι.
  3. Κρήτη | Νέες περιπέτειες για το Κρήτη 2 – Απαγορεύτηκε ο αποψινός απόπλους του Το πλοίο δεν αντέχει και το δείχνει. Πρέπει να παρθεί άμεσα μία απόφαση από την Άττικα για να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος.
  4. Η κριτική σου στην Άττικα. Εγώ απλά αναφέρω το δρομολόγιο και τίποτα περισσότερο.
  5. Να μπει το Αστεριων μόνιμα. Και για τα Δωδεκάνησα ας κάνουν αλχημείες με το Πρέβελης όπως είπε και ο HS_4, στο οποίο μάλιστα έχουν ρίξει χρήμα απ ό, τι έχει γραφτεί.
  6. Και από πίσω το Κίσσαμος με την παλιά φορεσιά. Ούτε καν η πρόσφατη λευκή εκδοχή με τα σινιάλα blue Star. Έγκυρη δημοσιογραφία. 🤣
  7. Ίσως και γι' αυτό δεν μπήκαν στην διαδικασία να φορέσουν και τη μαύρη ρίγα. Οψόμεθα.
  8. Σβήνουν, βάφουν,ξανά σβήνουν, αλλάζουν σινιάλα.Και όλα αυτά ενώ γνώριζαν πάνω από χρόνο ότι θα συγχωνεύονταν με την ΑΝΕΚ. Σοβαρός όμιλος😎
  9. Η ΑΝΕΚ έχει βγάλει ανακοίνωση για την απεργία της Πρωτομαγιάς( την κανονική)και αναφέρεται το Βενιζέλος.
  10. Για 18 Μαΐου πάει η επιστροφή του στην Αδριατική. Το αδελφό δε θα αλλάξει σινιάλα ακόμη. Μετά το ΙΙΙ σειρά παίρνει το ΧΙ.
  11. Και αν βλέπω καλά βάφουν τα κουτακια της ΑΝΕΚ στο πλάι.
  12. Αν η Άττικα πουλήσει το Βενιζέλος και αποσύρει οριστικά τα Κρήτη 1 και 2, τότε θα έχει Έλυρος-Κίσσαμος στα Χανιά και Αστερίων με...Αριάδνη??? Ηράκλειο???
  13. Λογικά ΑΝΕΚ. Μιας που μετά το καλοκαίρι το βλέπω να κατεβαίνει Ηράκλειο μόνιμα.
  14. Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να είναι στα πλάνα της Άττικα.
×
×
  • Create New...