Jump to content
Shipfriends

olympic champion anek

eMembers
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by olympic champion anek

  1. Η ΑΝΕΚ έχει βγάλει ανακοίνωση για την απεργία της Πρωτομαγιάς( την κανονική)και αναφέρεται το Βενιζέλος.
  2. Για 18 Μαΐου πάει η επιστροφή του στην Αδριατική. Το αδελφό δε θα αλλάξει σινιάλα ακόμη. Μετά το ΙΙΙ σειρά παίρνει το ΧΙ.
  3. Και αν βλέπω καλά βάφουν τα κουτακια της ΑΝΕΚ στο πλάι.
  4. Αν η Άττικα πουλήσει το Βενιζέλος και αποσύρει οριστικά τα Κρήτη 1 και 2, τότε θα έχει Έλυρος-Κίσσαμος στα Χανιά και Αστερίων με...Αριάδνη??? Ηράκλειο???
  5. Λογικά ΑΝΕΚ. Μιας που μετά το καλοκαίρι το βλέπω να κατεβαίνει Ηράκλειο μόνιμα.
  6. Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να είναι στα πλάνα της Άττικα.
  7. Του έχουν πιει το αίμα του γέροντα. Για να δούμε πόσο θα αντέξει ακόμα. Γιατί, αν ω μη γένοιτο, πάθει κάποια βλάβη, θα ψάχνουν να βρουν καράβι στην τρούλα του καλοκαιριού και δε θα υπάρχει.
  8. Ξέρουμε αν γίνονται εργασίες (π.χ. νέα λογότυπα) στο πλοίο ενόψει της δρομολόγησής του στα Χανιά;
  9. Τελευταίο δρομολόγιο σήμερα για το Αστερίων στη γραμμή της Βενετίας. Για να δούμε πού θα δρομολογηθεί και με ποια σινιάλα.
  10. Αποκαταστάθηκε η μηχανική βλάβη στο Κρήτη ΙΙ
  11. Ο δεινόσαυρος 15/4 σταματάει δρομολόγια από και προς το Ηράκλειο και επιστρέφει στις 3/6. Λογικά θα κάνει ένα καλό ρεκτιφιέ ενόψει καλοκαιρινής σεζόν και ίσως να φορέσει και τα νέα σινιάλα της ΑΝΕΚ. Το Κίσσαμος θα είναι το μοναδικό πλοίο στη γραμμή για την Άττικα.
  12. Αν θες να κάνεις κράτηση για Ανκόνα-Βενετία και Μπάρι με την Άττικα σου βγάζει σφάλμα και δεν εμφανίζονται τα δρομολόγια. Το ίδιο ισχύει από όποια ιστοσελίδα του ομίλου κι αν μπεις.
  13. Πέρα από τη συγχώνευση και τις αλλαγές σε διοικητικό και ιδιοκτησιακό καθεστώς, θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ την κίνηση του ομίλου, να διαγράψει από την ιστοσελίδα της ΑΝΕΚ την λαμπρή ιστορία της και τους ανθρώπους που την ανέδειξαν με επικεφαλής τον Μακαριστό Ειρηναίο Γαλανάκη.
  14. Από Μέσα Μαρτίου επιστρέφει Χανιά σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων. Βέβαια Άττικα είναι αυτή δεν έχεις σίγουρο τίποτα.
  15. Λέτε να έχουμε καμία νεκρανάσταση;😮
  16. Μακάρι, αλλά δεν εξαρτάται από την Άττικα από τη στιγμή που δεν της ανήκει (όπως και το Κίσσαμος).
×
×
  • Create New...