Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Τι ωραίες φωτογραφίες ρε παιδιά. Ευχαριστούμε που τις μοιραστήκατε πραγματικά. Και είναι και στο πρώτο του δρομολόγιο στο αιγαίο. 

• Replies 481
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Φοβερές φωτογραφίες, όντως!

Εν τω μεταξύ, αριστερόστροφη μανούβρα στο Καρλόβασι δεν την βλέπουμε συχνά. 

Μπορεί να είναι τυχαίο, αλλά σε εμένα που έχω ταξιδέψει με όλα τα πλοία της γραμμής από τη δεκαετία του '90 και μετά, δεν μου έχει συμβεί ποτέ!

Posted (edited)

Παρά το ύψος του και το μέγεθος του φαίνεται πάρα πολύ μαιτζέβελο!!!

Στη Μύκονο εκτέλεσε αριστερή κοντά στα αβαθή. Και στο Καρλόβασι αριστερή!!Γενικά βλέπω αρκετή τόλμη για πρώτο δρομολόγιο.

Όλες οι φωτογραφίες πολύ καλές!!!

Edited by nomikos
Posted

Βοηθάει ότι έχει καλό ζεύγος στις προπέλες παρόλο δεν έχει τις ιπποδυνάμεις άλλων πλοίων, καθώς ότι έχει bow & stern thruster. Αλλά και ότι υπάρχει και άνθρωπος στη γέφυρα που ξέρει πολύ καλά τα λιμάνια αυτά.

Posted
2 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said:

Βοηθάει ότι έχει καλό ζεύγος στις προπέλες παρόλο δεν έχει τις ιπποδυνάμεις άλλων πλοίων, καθώς ότι έχει bow & stern thruster. Αλλά και ότι υπάρχει και άνθρωπος στη γέφυρα που ξέρει πολύ καλά τα λιμάνια αυτά.

Ποιά η ιδιότητα αυτού του ανθρώπου;

Posted (edited)

Από όσο είδα στην πορεία του πλοίου στο Marine traffic έδεσε στο μέσα λιμάνι.

IMG_20250703_170538_299.thumb.jpg.33d47cc2c08097adbe1d312ddc42790f.jpg

Edited by polmyt
Posted
2 hours ago, Lord said:

Προφανώς παλιός πλοίαρχος της γραμμής 

Αν δεν είναι κρυφό, και μπορείτε, παραθέστε το όνομά του.

Posted
2 hours ago, express adonis said:

Εντυπωσιακη παρουσια στο αιγαιο μας γυρισε σε αλλες εποχες...στην καλυμνο επιασε στο μεσα η στο εξω λιμανι??

Και το βράδυ και το πρωί στο μέσα έδεσε.

Posted
2 hours ago, Villandry said:

Αν δεν είναι κρυφό, και μπορείτε, παραθέστε το όνομά του.

Μάλλον τον καπτα Διαμαντή εννοούν. 

Posted

Ένα εξαιρετικά ιδιαίτερο βαποράκι που δυστυχώς θα το δούμε να ξεχειμωνιάζει …κλασικά…όπως τόσα και τόσα άλλα βαπόρια .

Posted

Το βαπόρι έφυγε από τον Πειραιά 00:45 που σημαίνει με 50 λεπτά καθυστέρηση. Τώρα πηγαίνει για Εύδηλο και Καρλόβασι

Posted

Από τα πλάνα των βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει, μου κάνει περισσότερο για Ventourόλποιο που εκτελεί κάνα Μπάρι – Δυρράχιο

Posted

Είδα ένα βίντεο από ιδιώτη σήμερα πραγματικά το πλοίο έχει μεγάλες ( προς το καλύτερο) αλλαγές. Πιστεύω ότι δύσκολα  θα δέσει το χειμώνα. 

Posted (edited)

Καλά αυτό εννοείται. Ετσι το είπα επειδή χώθηκε στα νερά του Μύκονος. Από ταχύτητα δε συγκρίνονται. 

Edited by polmyt
Posted
12 hours ago, F/B LISSOS said:

Από τα πλάνα των βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει, μου κάνει περισσότερο για Ventourόλποιο που εκτελεί κάνα Μπάρι – Δυρράχιο

Στο μυαλό μου είσαι;;

Posted

Με 18,8 τώρα το πλοίο, ωστόσο πιστεύω πως στην συγκεκριμένη περιοχή έχει ρεύματα καθώς και το προπορευόμενο Paros πηγαίνει με 23. 

Posted

Λογικά το πλοίο δουλεύει ως cruise ferry, και ρωτάω η ταχύτητα των 16 και 17 μιλίων είναι ικανοποιητική για ένα τέτοιο δρομολόγιο;

Posted

Έτσι ακριβώς. Όσο και καλή προσπάθεια να θέλουν να κάνουν και επίσης να υπάρχει και άλλη επιλογή πλοίου -για μετάβαση Ικαρία και Σάμο, αυτές οι ταχύτητες έχουν περάσει ανεπιστρεπτί..