Jump to content
Shipfriends

Lord

eMembers
 • Content Count

  257
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male

Uncategorized

 • Location
  Παντου και παντα..

Recent Profile Visitors

803 profile views
 1. Εκτός από όλα αυτά που σωστά γράφετε, η κίνηση διαμορφώνεται και αναλόγως την ημέρα, και ποσα πλοία έχει.Παντα τα δρομολόγια επιστροφής εχουν λιγότερα φορτηγά, το ότι φόρτωσε 6 από Σαντορινη δεν είναι ο κανόνας, ο μέσος όρος είναι αρκετά πιο πάνω.
 2. Λαϊκισμός σε όλο το μεγαλείο...Αφού τελείωσε η...απεργία πείνας θα γίνει και η αποχώρηση..Του χρόνου έρχεται ο τρίτος κύκλος με νέα επεισόδια.
 3. Το σύστημα του δίνει αναχώρηση από Πειραιά αύριο στις 16:00 , συνεπώς αν κάνει τελικά αύριο δρομολόγιο θα κάνει ποδαρικό στην Σαντορίνη.
 4. Γελάει ολη η οικουμένη, αν ήθελε πραγματικά να εξυπηρετούσε τα Χανιά όλο το χειμώνα και όχι να κάνει αρπαχτή το καλοκαίρι, να έκοβαν το κεφάλι τους να έβρισκαν πλοίο να ναυλωναν αφου δεν έχουν άλλο να εξυπηρετήσουν την γραμμή όπως αρμόζει.Στηριχτε ρε Χανιώτες την ΑΝΕΚ και αφήστε τους Ιταλούς λες και σας κάνουν χάρη κιόλας, έχει τα στραβά της η ΑΝΕΚ και εχει κανει πολλα λάθη δεκτό, αλλά εδώ και δεκαετίες είναι εκεί χειμώνα καλοκαίρι, γέννημα θρέμμα.-
 5. Άλλαξαν πολλοί τα εισιτήρια με το Πρεβελης που θα πέρναγε το πρωί καθώς και με το επόμενο του Δήλος που θα γινόταν την επόμενη μέρα.
 6. Πρόλαβε και έβαλε μερικούς επιβάτες που δεν είχαν αυτοκίνητα. Είναι περίπου άλλοι 800 επιβάτες, και φυσικά ΙΧ και φορτηγά.
 7. Θα ξανακάνει προσπάθεια σε λίγο περιμένει να πέσει λίγο ο καιρός.Ειμαι στον Αθηνιο περιμένοντας να μπω στο πλοίο, αξίζει πραγματικά ένα μεγάλο μπράβο σε όλο το πλήρωμα για την επιμονή να δέσει το καράβι παρα το μπάχαλο που επικρατεί.Εβγαλε τον κόσμο και τα οχήματα που είχε από τον Πειραιά ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια.Πολυ κόσμος περιμένει να επιβιβαστεί και παρα πολλά ΙΧ (250).
 8. Αυτό τους έλειπε τώρα, να εχουν τετοια προβλήματα και ειδικά αυτές τις μέρες.
 9. Πρέπει να ξανακοιτάξουν λίγο τα ωράρια του γιατί πάντα έχει καθυστέρηση, ενώ η ταχύτητα του είναι πολύ καλή και καλύπτει τις αποστάσεις ανάμεσα στα νησιά στο χρόνο που λέει.Καθυστερει πάντα να φύγει από το Ρέθυμνο μισάωρο και βάλε ενώ και οι παραμονες στα λιμανια είναι μεγαλύτερες με συνέπεια να έχει πάντα καθυστερηση πάνω από μια ώρα είτε προς το Ρέθυμνο είτε προς τον Πειραιά.Κατα τα άλλα η κίνηση του συνεχώς ανεβαίνει, χθες από Σαντορίνη πήρε 65 ΙΧ ,22 νταλίκες και περίπου 300 επιβάτες.
 10. 1) World Champion Jet ότι πιο γρήγορο έχουμε δει, έβγαλε την καλοκαιρινή σεζόν χωρίς κανένα πρόβλημα. 2) Olympus παρα τις προβλέψεις πολλών και την ατυχία του, ταξιδεύει και μάλιστα γρήγορα, πολλά υποσχόμενο για το επόμενο διάστημα. 3) Κεφαλονιά Προσωπικά δεν θυμάμαι σε άλλο πλοίο της ηλικίας του να έχει πέσει τόσο χρήμα και να γίνεται ξανά σχεδόν καινούργιο, τουλάχιστον μηχανικά και εξωτερικά. 4) Πρεβελης ασχέτως που πάντα ήταν ένα μέτριο πλοίο σε αρκετούς τομείς, το θεωρούσα και βυσματοπλοιο γιατί έκανε πολλά χρονια εύκολη γραμμή ξεκούραστα Πειραιας Ρεθυμνο και αργότερα λίγο Χανιά. Δεν μπορώ όμως να μην αναγνωρίσω ότι κάνει μια απο από τις πιο δύσκολες γραμμές εδώ και 10 χρόνια παρά το γεγονός ότι αρκετες φορές κουβαλούσε μεγαλες καθυστερήσεις,κάποια μηχανικά προβλήματα και κάποια ατυχήματα.Να προσθέσω οτι εξωτερικά που έφυγε η κορδέλα σχέδιο της ΑΝΕΚ και βάφτηκε άσπρο νομίζω έδειξε πιο όμορφο το πλοίο.
 11. Πρώτο έδεσε το Olympus κανονικά, απλά κολλάει το στίγμα σε μερικά σημεία.
 12. Χθες έγινε μεγάλο πανηγύρι στην Σαντορίνη, μέχρι βιολιά μπήκαν στο πλοίο και έγινε γλέντι κανονικό.Το πλοίο είναι δεδομένο ότι θα κάνει ζημιά μεγάλη στο Πρεβελης που είχε πάντα πολύ καλές πληρότητες στα φορτηγά, και στους επιβάτες ότι έπαιρνε επίσης γιατί το Olympus θα φτάνει σε πιο νορμάλ ώρες.Στην Blue Star έμενε και κάνα κόκκαλο να γλείψει τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας, τώρα θα ζορίσουν τα πράγματα.
 13. Από ταχύτητα έχει και άλλο άμα λάχει, βάζει πολλά πλοία κάτω.Διαψευδει πανηγυρικά πολλούς.
 14. Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσει απο απόψε δρομολόγια.
×
×
 • Create New...