Jump to content
Shipfriends

Lord

eMembers
 • Content Count

  264
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male

Uncategorized

 • Location
  Παντου και παντα..

Recent Profile Visitors

856 profile views
 1. Τι σας κάνει εντύπωση? Οι πιο πολλοι πιόνια ειναι και εκτελούν συμφέροντα άλλων
 2. Ας αφήσουμε επιτέλους την καραμέλα με την εποχικοτητα για την κινηση των ακτοπλοϊκών.Η συντριπτική πλειοψηφία κουβαλάει απο τουλάχιστον 400 επιβάτες και πανω τους πιο δυσκολους μήνες, και τα υπόλοιπα πλοία στις δύσκολες γραμμές παιρνουν επιδοτήσεις.Διαρκως το κόστος εισιτήριων καθε χρονο ανεβαίνει βάζοντας συνεχως τον επιβάτη να απορροφά την οποια αύξηση βρισκουν μπροστά τους.Τελικα εφόσον μπαινουν μόνιμα μέσα και κλαίνε την μοίρα τους γιατι επενδύουν και ασχολούνται με την ακτοπλοΐα? Δεν γνώριζαν πριν εμπλακούν τις συνθηκες και τι κόστη υπάρχουν? Μήπως αναγκάζονται? Μήπως απο χόμπι? Έτοιμο το μοιρολόι μολις αρχίσουν τα ζόρια.
 3. Ναι συνεχώς τι θα αρπάξουν, ας τα κάνουν ολα Ro-Ro να μεταφέρουν μόνο φορτηγά αφού μονίμως είναι μέσα και δεν "βγαίνουν"..
 4. Εγω παλι δεν μπορώ να καταλάβω τον κύκλο που κάνει στο κομμάτι Μήλο-Σαντορινη και δεν περνάει ανάμεσα Μήλο-Κιμωλο όπως τα υπόλοιπα(Πρεβελης,Σολωμός κλπ).Μιλάμε για περίπου 12(!) ν.μ παραπάνω η βόλτα που κάνει.Οποιο πλεονέκτημα έχει σε ταχύτητα απεναντι στο Πρεβελης(περίπου 2.5 μίλια διάφορα υπέρ του Ολυμπους) αυτομάτως χάνεται στο κομμάτι Πειραια-Μηλο-Σαντορινη, και κάνουν ακριβώς τις ίδιες ώρες.
 5. Αλλο το αξιοπρεπές και άλλο το επαναστατικό, υπάρχει χαώδης διαφορά.
 6. Τι είδους επανάσταση έφερε ο Κορνάρος στην γραμμη? Εσωτερικά δεν ηταν τίποτα ιδιαίτερο, ταχύτητα μεγάλη ποτε δεν είχε, στο μονο που διακρινόταν ηταν το ταξίδεμα του.
 7. Περίπου στις 8:30 έδεσε γιατί περιμενε να φύγει το Διονύσιος Σολωμός, και μετά από καμία ώρα έφυγε για Ρέθυμνο.
 8. Εκτός από όλα αυτά που σωστά γράφετε, η κίνηση διαμορφώνεται και αναλόγως την ημέρα, και ποσα πλοία έχει.Παντα τα δρομολόγια επιστροφής εχουν λιγότερα φορτηγά, το ότι φόρτωσε 6 από Σαντορινη δεν είναι ο κανόνας, ο μέσος όρος είναι αρκετά πιο πάνω.
 9. Λαϊκισμός σε όλο το μεγαλείο...Αφού τελείωσε η...απεργία πείνας θα γίνει και η αποχώρηση..Του χρόνου έρχεται ο τρίτος κύκλος με νέα επεισόδια.
 10. Το σύστημα του δίνει αναχώρηση από Πειραιά αύριο στις 16:00 , συνεπώς αν κάνει τελικά αύριο δρομολόγιο θα κάνει ποδαρικό στην Σαντορίνη.
 11. Γελάει ολη η οικουμένη, αν ήθελε πραγματικά να εξυπηρετούσε τα Χανιά όλο το χειμώνα και όχι να κάνει αρπαχτή το καλοκαίρι, να έκοβαν το κεφάλι τους να έβρισκαν πλοίο να ναυλωναν αφου δεν έχουν άλλο να εξυπηρετήσουν την γραμμή όπως αρμόζει.Στηριχτε ρε Χανιώτες την ΑΝΕΚ και αφήστε τους Ιταλούς λες και σας κάνουν χάρη κιόλας, έχει τα στραβά της η ΑΝΕΚ και εχει κανει πολλα λάθη δεκτό, αλλά εδώ και δεκαετίες είναι εκεί χειμώνα καλοκαίρι, γέννημα θρέμμα.-
 12. Άλλαξαν πολλοί τα εισιτήρια με το Πρεβελης που θα πέρναγε το πρωί καθώς και με το επόμενο του Δήλος που θα γινόταν την επόμενη μέρα.
 13. Πρόλαβε και έβαλε μερικούς επιβάτες που δεν είχαν αυτοκίνητα. Είναι περίπου άλλοι 800 επιβάτες, και φυσικά ΙΧ και φορτηγά.
 14. Θα ξανακάνει προσπάθεια σε λίγο περιμένει να πέσει λίγο ο καιρός.Ειμαι στον Αθηνιο περιμένοντας να μπω στο πλοίο, αξίζει πραγματικά ένα μεγάλο μπράβο σε όλο το πλήρωμα για την επιμονή να δέσει το καράβι παρα το μπάχαλο που επικρατεί.Εβγαλε τον κόσμο και τα οχήματα που είχε από τον Πειραιά ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια.Πολυ κόσμος περιμένει να επιβιβαστεί και παρα πολλά ΙΧ (250).
×
×
 • Create New...