Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Εδώ και μια βδομάδα τα τοπικά ράδια παίζουν διαφήμιση για το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ. Οπράκτορας μάλιστα έχει στείλει σε διάφορους φορείς και προσκλήσεις για τα εγκαίνια

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Το πιο πιθανό είναι πως Κυριακή απόγευμα και Δευτέρα, δεν θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένα δρομολόγια λόγω απαγορευτικού, πως ήταν δυνατόν να γίνουν τα εγκαίνια; :D

Έχουν γραφτεί πολλά σενάρια για αποχωρήση της HSW από διάφορες γραμμές λόγω ανταγωνισμού, αλλά αποχώρηση βασισμένη σε... απαγορευτικό πρώτη φορά διαβάζω! :eek:

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ captmimis δεν χρειάζεται να κινδυνολογείς ανευ λόγου.Το βαπόρι ακυρώνει τα εγγαινία ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ το είπα και πριν και δεν πάει σε αλλη γραμμη αυτό είναι ξεκάθαρο.

Το ότι δεν έχουν περαστεί δρομολόγια έχουμε πει λίγα ποστ πιο πάνω ότι το βαπόρι είναι στην δεξαμενή επάνω ,κάνει επισκευή άρα θα περαστούν όταν τα πράγματα είναι απολύτως σίγουρα ότι θα είναι έτοιμο ,και συν τοις άλλοις περίμενε και την έγκριση από το ΣΑΣ.

Και το ΑΡΙΑΔΝΗ ανέβαλε τα εγκαίνια αλλά δεν βρέθηκε να κάνει δρομολόγια στην χονολουλού ,στα Χανιά πήγε όπως ήταν προγραμματισμένο.

Μην κινδυνολογείς άνευ λόγου και αιτίας και μην μπερδεύεις τις φήμες με την πραγματικότητα.Ούτε η εταιρία ούτε κανείς δεν είχε συμφερον από αυτή την ιστορία.

Οσο για τις προσκλήσεις και την διάδωση των εγκαινίων .η αλήθεια είναι ότι στράβωσε η δουλειά αλλα δεν γίνεται και διαφορετικά ,με τον καιρό δεν μπορείς να τα βάλεις.Όταν λέει 9αρια και καταιγιδες τι εγκαίνια να κάνεις και που να τα κάνεις όταν στα λιμάνια θα γίνεται χαλασμός κυρίου.

Ας κάνουν μια ενημέρωση στους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς να παιχτεί σαν είδηση και να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος.

Link to comment
Share on other sites

26/10/2007 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΥΡΟΣ HELLENIC SEAWAYS ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ 16:00 - 19:00

26/10/2007 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΥΡΟΣ BLUE STAR BLUE STAR 2 19:00 - 22:20

Απο τα δρομολογια στο Openseas

Θα πηγαινει κατα 20 λεπτα γρηγοροτερα στη Συρο το Ν.Μυκονος ;)

Link to comment
Share on other sites

Πάει στη ταχύτητα σχεδιάσεως του που είναι περίπου 27 μίλια,και καλά κάνει γιατί αυτά τα πλοία συνήθως όταν τα πηγαίνεις λιγότερο όχι μόνο δε κερδίζεις σε κατανάλωση αλλά δημιουργείς αντιστρόφως ανάλογα αποτελέσματα

Link to comment
Share on other sites

Και μενα αισιοδοξο μου φαινεται το τριωρο. Τα Μυκονος-Χιος αν και ξεκινησανε εντυπωσιακα εχουνε σταθεροποιηθει μεταξυ 25.5-26.2. Αρα θα εχουνε μια μικρη αποκλιση στα ωραρια αν τελικα ισχυσουν αυτα.

Link to comment
Share on other sites

To βαπορι εφτασε εχθες στην Σαμο 21.45 Πρωτο δρομολογιο ηταν και εφυγε 10.05

Λιγοι οι επιβατες περισσοτεροι οι περιεργοι.Απο Βαθυ πηρε μονο 2 φορτηγα και 30 επιβατες .Ε!! Πρωτο δρομολογιο.

Η ΙΚΑΡΟΣΑΜΙΑ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ

Link to comment
Share on other sites

Έμαθα πως στην πρώτη αναχώρηση του πλοίου την Τετάρτη, έδωσε το παρόν και ο Γιώργος Σπανός, ο οποίος έδωσε τις ευχές του για καλά ταξίδια στον Γεράσιμο Στρίντζη.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό πραγματικά είναι μια πολύ ευχάριστη είδηση που δείχνει τον πολιτισμό των δύο ανδρών παρόλο που οι δραστηριότητες τους είναι ανταγωνιστικές.

Ο πολιτισμός έτσι πρέπει να εκφράζεται και να είναι πάνω από συμφέροντα και σκοπιμότητες προσφέροντας μια ευγενή άμμιλα στο επιβατικό κοινό και παράλληλα στους ίδιους τους εαυτούς τους ένα ευχάριστο και πολιτισμένο πεδίο ανάπτυξης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι δεν είναι συγκρίσιμα τα δυό πλοία, ούτε σε επιβάτες, ούτε σε αυτοκίνητα. Το Ν. Μύκονος είναι συμβατικό και το Κόρσικα ΙΙΙ ταχύπλοο.

Επιπλέον ψάχνετε άκρη με 2 μέρες στην γραμμή? Ας συγκριθούν συμβατικά με συμβατικά και ταχύπλοα μόνα τους αφού δεν έχουν αντίπαλο. Θέλω να πω ακόμη κάτι. Το Ν. Μύκονος θα πάρει πολύ κόσμο για Σύρο - Μύκονο τις Παρασκευές όταν σταματήσει το HS4 και μάθουν οι Συριανοί ότι σε 3 ώρες θα είναι εκεί. Ξέρετε πόσο κόσμο πέρνει το BS2 τις Παρασκευές για Σύρο (και πιθανόν θα χάσει απο το Ν. Μύκονος)? Κοντά είναι οι μέρες και θα το δούμε αυτό :P

Link to comment
Share on other sites

Μπραβο στον Σπανο λοιπον (εαν ειναι ετσι) και για να σταματησεται να μαλωνεται δεν πρεπει να κοιτατε ποιος κανει επιβατικη ζημια στον αλλον , αλλα το καλο που παει να γινει στην Ικαροσαμια .

Και για να σταματήσουν οι (ορκιζμενοι) στον εναν η στον αλλο ε π ι σ η μ ο τ α τ ε ς πληροφοριες το corsica 3 πηρε την ιδια επιβατικη κινηση της περασμενης Παρασκευης και το Μυκονος την ιδια με τον Πηγασο της περασμενης Παρασκευης με μειωμενη την κινηση των φ/γ

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Κατ' εξαίρεση η δεξίωση στους επισήμους προσκεκλημένους επι τη επαιτίω της 28 Οκτωβρίου,δόθηκε στο atrium του ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ,με πρωτοβουλία του πολιτευτή,νομ.συμβούλου και κεντρικού πράκτορα της hsw στη Σάμο.Το απόλαυσα όπως μου είπες φίλε ΝΗΡΕΑ και σου στέλνω μερικές φωτό οι οποίες είναι και αποκλειστικές για το forum.Στο λιμάνι βέβαια ήταν σημαιοστολισμένα και τα C.E.III,SAMOS SPIRIT και το Π/Π ΦΟΥΡΝΟΙ του Λ.Σ.

....κι άλλες φωτό απο το ΜΥΚΟΝΟΣ

post-878-128326969916_thumb.jpg

post-878-128326969919_thumb.jpg

post-878-128326969922_thumb.jpg

post-878-128326969924_thumb.jpg

post-878-128326969927_thumb.jpg

post-878-12832696993_thumb.jpg

post-878-128326969932_thumb.jpg

post-878-128326969935_thumb.jpg

post-878-128326969937_thumb.jpg

post-878-12832696994_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να γίνει μία διόρθωση στα ωράρια του πλοίου. Τις Παρασκευές το Πειραιάς Σύρος δίνεται σε 3 (!!!) ώρες (συγκεκριμένα αναχώρηση στις 16:00 από Πειραιά με άφιξη στη Σύρο 19:00). Αυτό με πολύ πρόχειρους υπολογισμούς μεταφράζεται σε μέση ταχύτητα 27,5 κόμβων κάτι το οποίο δεν στέκει εκ των πραγμάτων. Συγγενικά μου πρόσωπα που ταξίδεψαν την Παρασκευή φτάσανε στη Σύρο 19:20 και στη Μύκονο 20:25. Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι οι πραγματικοί χρόνοι ταξιδιού του πλοίου δεν είναι άκρως ικανοποιητικοί απλά με αυτά τα ωράρια είναι δεδομένο από την αρχή ότι το πλοίο θα έχει έστω και αυτή τη μικρή καθυστέρηση.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Το βαπόρι μέχρι στιγμής κερδίζει θετικότατες εντυπώσεις από το επιβατικό κοινό της γραμμής.

Δεν είναι μόνο η πολυτέλεια,το άρωμα του καινούριου και η ταχύτητα αλλά είναι και το service υψηλότατου επιπέδου που παρέχει το καράβι.

Κατά το embarkation πλοιοσυνοδοί συνοδεύουν τον επιβάτη μέχρι την θέση του ,τον βοηθούν στις αποσκευές και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ένα περιστατικό το οποίο νομίζω είναι άξιο λόγου.

Συγγενικό πρόσωπο μου με ιδιαίτερο πρόβλημα όρασης ταξίδευε με το πλοίο κι από τον καταπέλτη τον συνόδευσαν μέχρι την θέση του και του είπε μια πλοιοσυνοδός ότι αν χρειαστεί οποιαδήποτε βοήθεια να μην διστάσει να το ζητήσει και μάλιστα τον ρώτησε αν θα είναι στην θέση του την ώρα της προσέγγισης στον Εύδηλο για να τον συνοδεύσουν μέχρι την έξοδο του πλοίου.

Νομίζω τέτοιο service και τέτοιες ανθρώπινες πρωτοβουλίες δείχνουν πολιτισμό επιπέδου και αναδεικνύουν το προφίλ της εταιρίας και του πλοίου

Link to comment
Share on other sites

Επιβεβαιωνω απολυτα το αψογο-υψηλο service του βαποριου.Σε ταξιδι ΧΙΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ οπου συγγενικο μου προσωπο δεν μπορουσε να περπατησει λογω αδιαθεσιας,υπηρξε προθυμη βοηθεια απο μελη του πληρωματος κ στην επιβιβαση αλλα κ στην αποβιβαση,κ μαλιστα με υφος που δηλωνε εμπρακτα το πραγματικο ενδιαφερον κ οχι τον 'εξαναγκασμο'.Με απλα λογια σεβασμος κ φροντιδα στον επιβατη οποιος κ αν ειναι αυτος χωρις να τον αντιμετωπιζουν σαν καποιον που θα κανει ενα ταξιδι κ αντε γεια.:o

Link to comment
Share on other sites

κύριοι είναι πανέμορφο τελικά.

κολλημένος με απόλλωνες κ πήγασο και γενικά 70's ,

ταξίδεψα βαθύ-πειραιά και μου άρεσε.

βέβαια προτιμώ τα καταστρώματα του πήγασου, νομίζω προσφέρουν (πολύ) καλύτερες βόλτες και θέα.

αλλά ο κατάπλους του μύκονος στο βαθύ, νύχτα, είναι χάρμα ιδέσθαι.

κουκλάρα!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Πρωτόκολλο χτύπησε σήμερα στην επιστροφή του πλοίου από την Σάμο σύμφωνα με δηλώσεις του κεντρικού πράκτορα Σάμου ενώ μεγάλη κίνηση έχει και το απογευματινό δρομολόγιο προς τα νησιά.

Γρνικά όμως η κίνηση των εορτών φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλύτερα από τα τελευταία χρόνια και αυτό είναι αποτέλεσμα των γρήγορων πλοίων.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Το στοίχημα του Ευδήλου για το αν μπορεί να δουλέψει το πλοίο στο λιμάνι κερδίζεται ημέρα με την ημέρα και μεγάλο μερίδιο αυτής της επιτυχίας (αν όχι ολόκληρο) ανήκει στον εξαιρετικό του πλοίαρχο καπτα Μπάμπη Παντελή:eek:

Link to comment
Share on other sites

Πιο γρήγορη είσοδο πλοίου στο λιμάνι του Ευδήλου δεν έχει γίνει ποτέ στα χρονικά!! Προφανώς οφείλετε στο πλοίο και στον πλοίαρχο.Συγχαρητήρια στον πλοίαρχο και στην εταιρία για το πλοίο!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...