Jump to content
Shipfriends

cpt_hcp

eMembers
  • Posts

    474
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cpt_hcp

  1. Eκτος απο την επεκταση των ντεκ προς τα πλωρα,στο πλοιο εγινε και προσθεση ενος ντεκ σε υψος, τουλαχιστον στον καθρεφτη.Δηλαδη Ο Ελυρος θα εχει πλεον οσα ντεκ εχει κ το Ολυμπικ Τσαμπιον και οχι ενα λιγοτερο(πχ:Ariadne Palace)
  2. Και η γεφυρα εχει μεταφερθει πλεον στο σωστο σημειο.Νομιζω 2-3 μερες πριν.
  3. Mε τι στοιχεια εχεις κανει υπολογισμους.Με τι πλοιο;Με τι καταναλωσεις με τι ,γενικα;
  4. Φοβερο βιντεο κ που να πανε ταξιδι μαζι του τωρα που εχει ευκολοτερα πλοια στα χερια του.
  5. Φιλε αυτοι που κανουν τα εγκληματα που αναφερεις στο τελος ,ειναι εξω,οπως κ πολλοι αλλοι. Εγκληματιας πλεον χαρακτηριζεται με ευκολια καθε εργαζομενος ειδικοτερα στην θαλασσα,δηλαδη ναυτικος και αυτο γιατι στην Ελλαδα δικαζουν τα καναλια και πολλοι ασχετοι. Αυτοι που σκοτωνουν γιατι κερδισε η εχασε η ομαδα τους παντως ειναι κ θα ειναι ελευθεροι.
  6. Εγω θα πω ΡΕΘΥΜΝΟΝ (με ν οπως Νικος στο τελος) και θα κερδισω
  7. Kαταρχην το πλοιο εφυγε διοτι ναυλωθηκε αρχικα,δευτερον ο κ Βαρδινογιαννης που ειναι μετοχος κ στην Hsw δεν θελει να χτυπαει κ να καταστρεφει τις δυο εταιριες με ανταγωνισμο κ μειωμενες τιμες,τριτον δεν ξερουμε αν επιστρεψει που θα παει,ολα ειναι πιθανα,πολλα τα σεναρια,καλο ειναι να περιμενουμε κ ο χρονος θα δειξει.
  8. Εγω παλι γιατι νομιζω οτι το πεταμενο σχεδιο του Ελυρος που βρεθηκε ηταν οντως για πεταμα κ οτι υπαρχει αλλο το οποιο μοιαζει περισσοτερο στο πρωτο που ανεβηκε;Δηλαδη με σαλονακι μπροστα απο την τσιμινιερα....εντυπωσιακο!
  9. Το οποιο να συμπληρωσω εγω ειναι μεγαλο και γρηγορο.Ειναι και roro.
  10. Μαλλον σε απατησαν.Θα επιστρεψει λογικα τελος το 2008 ισως κ αργοτερα
  11. Εγω θα περιμενω να δω το τελικο αποτελεμσα και τοτε θα πω την αποψη μου.Παντως θα γινει ριζικη αλλαγη κ αυτο εχει ενδιαφερον.
  12. Εμενα παντως μου αρεσει πολυ που το βλεπω δεμενο και σε αυτη τη θεση.Τοσα χρονια το ειχα συνηθισει στη θεση για Χανια!
  13. Παντως υπαρχει μεγαλη αναγκη για δημιουργια χωρων για τους ναυτικους του ,καμπινες κτλ
  14. Και εγω ψηφιζω ΑΡΙΑΔΝΗ αν και νομιζω οτι θα μπορουσε να ηταν ακομα καλυτερο σαν τελικο αποτελεσμα,εντουτης δεν υπαρχει καποιο αλλο να το συναγωνιστει.
  15. Εχουμε πει οτι οι ΜΕΓΑΛΟΙ Πλοιαρχοι ειναι αυτοι που κανουν κ τα περισσοτερο παραξενα ατυχηματα.Ο Καπτα Κωστας ειναι απο τους κορυφαιους Πλοιαρχους οποτε κ ενα ατυχηματακι μια φορα στις τοσες δεν του στερει κατι απο την αξια του.Οποιος ρισκαρει καμια φορα κανει κ καμια γρατζουνιτσα.Το θεμα ειναι να μην χτυπησει επιβατης.Τοτε ολα ειναι καλα.
  16. Εχει μονο 320 καμπινες κ 1256 κρεββατια
  17. Kαι σημερα κανει το πρωτο του ταξιδι μετα την επισκευη
  18. To ειπαν και στο ραδιοφωνο ,αν ηταν φυσικα καλοκαιρι θα ηταν πρωτο θεμα ,αλλα..
  19. Ηταν τα Superfast I & II ,αν μιλαμε για Αδριατικη.Απο αυτα που υπαρχουν τωρα μαλλον Hellenic Spirit:rolleyes:
  20. Το FPSO FIRENZE,την εκανε απο τα ναυπηγεια Ελευσινας.Γνωριζει κανεις τι εγινε;η που ειναι;
  21. Kαμια 25αρα ατομα περασαν ολη την υπολοιπη ημερα.
×
×
  • Create New...