Jump to content
Shipfriends

Ραφήνα - Άνδρος - Τήνος - Μύκονος


Recommended Posts

Συμφωνώ κι εγώ. Όταν πηγαίνεις στα νησιά για αρκετές μέρες είναι καλό που φεύγει αργά...και 9 να έφευγε θα ήταν ακόμα καλύτερα. Όταν όμως πηγαίνεις αυθημερόν είτε για δουλειά είτε για προσκύνημα θέλεις να φθάσεις το νωρίτερο και να φύγεις το αργότερο. Τέλος πάντων, αυτά τα ξέρουν και οι ίδιοι, δεν περιμένουν από εμάς να τους τα πούμε. Απλώς κάθε εταιρεία επιλέγει και σε ποιο κοινό απευθύνεται.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

...και 9 να έφευγε θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Θα σου γίνει το χατήρι για φέτος Νηρέα! Θα υπάρχει αναχώρηση κοντά σ' εκείνη την ώρα... 8:45 θα φεύγει το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ. B):)

Link to comment
Share on other sites

Όταν πηγαίνεις στα νησιά για αρκετές μέρες είναι καλό που φεύγει αργά...και 9 να έφευγε θα ήταν ακόμα καλύτερα. Όταν όμως πηγαίνεις αυθημερόν είτε για δουλειά είτε για προσκύνημα θέλεις να φθάσεις το νωρίτερο και να φύγεις το αργότερο.

Το 9.00 είναι καλύτερο για το θεμα του ξυπνήματος ναι, αλλά εαν ειναι να υπαρχουν 4 πλοια, μια αναχωρηση στο διαστημα 12.30 με 14.00 θα ηταν πιο εναλλακτικη (το αν ειναι βιωσιμη ειναι αλλη συζητηση). Στο αυθημερόν συμφωνώ για το early in - late rtn (ειναι αλλωστε και το λογικό) γι'αυτο και αναρωτιεμαι αν το Superferry θα εχει Νάξο ωστε να φευγει πιο αργα και να δινει αλλη μια επιλογη στον επιβατη.

Link to comment
Share on other sites

Αν υπολογίσεις και την πιθανή διαφορά στην τιμή του εισιτηρίου, φαντάζομαι πως πολλοί θα προτιμήσουν να ξυπνήσουν λίιιγο νωρίτερα για να φτάσουν την ίδια ώρα.

Βγήκαν και οι τιμές για το Ιθάκη και είναι ακριβώς οι ίδιες ακριβώς με τις τωρινές του SFII και φθηνότερες του Θεολόγου (ιδιαίτερα στα οχήματα). Οπότε...όλοι τώρα τρέχουν...για να δουν πως θα αντιμετωπίσουν το "θεριό".

Edited by ΝΗΡΕΑΣ
Link to comment
Share on other sites

και αναρωτιεμαι αν το Superferry θα εχει Νάξο ωστε να φευγει πιο αργα και να δινει αλλη μια επιλογη στον επιβατη.

Ναι, το SUPERFERRY θα κάνει πάλι Νάξο φέτος από 26 Ιουνίου. :)

Link to comment
Share on other sites

Η εναλλαγή στο πρωινό δρομολόγιο (σύμφωνα τουλάχιστον με το Openseas) δεν είναι για όλο τον Μάιο, αλλά μέχρι την Κυριακή 13/5ου.

Αλλά και πάλι, είναι ακριβώς αυτό που λένε : "Δεν μπορώ να καταλάβω τι μυαλά κουβαλάνε"..... :wacko:

Είναι δυνατόν για τον μισό Μάιο να υπάρχει ένα μόνο πρωινό δρομολόγιο από την Ραφήνα (εναλλάξ ΠΗΝΕΛΟΠΗ και ΥΠΕΡΒΑΠΩΡ), από τα μισά και έως τέλος Μαίου δύο, και από τον Ιούνιο και μετά τέσσερα ή και πέντε ??? Πως ακριβώς την είδανε ??? Με το έμπα του Ιουνίου, όλη η Ελλάς θα εκδράμει ωσάν παλαβή σε Άνδρο, Τήνο και Μύκονο ??? Κουφά πράγματα, ή μάλλον καλύτερα "βουρ στον πατσά κι όποιος αντέξει..."

Link to comment
Share on other sites

θα γινει ΣΕΙΡΕΙΕ οτι εγινε κ στην μαχη του Χανδακα!πηγαιναν ολοι Ηρακλειο με 10ευρω κ κυκλαδες δεν πηγε κανενας εκεινη την χρονια κ εκλεγαν ολοι μαζι μετα τον σεπτεμβριο τα πετρελαια που εκαψαν

Link to comment
Share on other sites

Τελευταια ακουγεται το σεναριο κοινοπραξιας Αγουδημου με Στεφανου. Προφανως τους βολευει καλυτερα απο το να διπλωσουν τα βαπορια τους στη γραμμη... :rolleyes:

εγω ακουσα οτι οι συζητησεις ειναι σε προχωρημενο σταδιο Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το 16:30 του SUPERFERRY είναι στα πλαίσια της συνεργασίας δρομολογίων Στεφάνου - Αγούδημου. Και την προηγούμενη Κυριακή το ίδιο έγινε. Το 18:00 του ΘΕΟΛΟΓΟΣ με αναχώρηση 23:30 από Ραφήνα είναι κάτι που πρώτη φορά γίνεται και μάλλον είναι για πειραματισμό μια και αναμένεται και το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ με άγνωστα (σχεδόν) ακόμη δρομολόγια... ;)

Link to comment
Share on other sites

Πάντως αυτή την Κυριακή ο Θεολόγος δεν θα επαναλάβει το πείραμα της προηγούμενης με την απογευματινή αναχώρηση, αλλά θα επιστρέψει στη συνηθισμένη στις 12.00 από Μύκονο..

Γνωρίζει κανείς το λόγο;

Link to comment
Share on other sites

Το πείραμα ήταν προγραμματισμένο μόνο για μία Κυριακή, και απ' ότι είδα δεν πέτυχε και πολύ... Οπότε το πλοίο επιστρέφει στο συνηθισμένο του δρομολόγιο με ελαφρά την καρδία... ^_^

Link to comment
Share on other sites

Είδα ότι μπήκαν στο openseas και τα δρομολόγια του SFII για τον Ιούνιο, αλλά δεν είδα κάτι που να δείχνει κοινοπραξία με την Πηνελόπη, το καθένα είναι στα γνωστά δρομολόγιά του. Ναυάγησαν άραγε τα σχέδια για κοινοπραξία ή υπάρχουν ακόμα σκέψεις?

Edited by ΝΗΡΕΑΣ
Link to comment
Share on other sites

Απ' το στόμα μου το πήρες, Εξπρές Σκιάθος! Το είχα δει από την αρχή αυτό ότι έλειπε όταν ανακοίνωσε η εταιρία τα δρομολόγια, αλλά δεν έδωσα σημασία, γιατί μέχρι τις 27 Ιουλίου έχουμε πολύυυυυυυυυυυυυ καιρό ακόμη, και πολλά μπορεί να αλλάξουν... B)

Link to comment
Share on other sites

Σε αντίθεση με την ΠΟΠΑΡΑ που ρίχνει τις τιμές της.

Ισως γιατι μαλλον δεν υπαρχει αλλος τροπος να αποκτησει μεριδιο απο την κινηση.Ειναι χαρακτηριστικο οτι την Δευτερα, που ειναι επιστροφη του τριημερου, το μοναδικο πλοιο που εχει ακομα θεσεις ειτε για Ραφηνα,ειτε για Πειρια ειναι η ΠΟΠΗ

Link to comment
Share on other sites

ειπαμε...ο καθενας με τα οπλα του...ειναι λογικο καθως οπως δειχνουν τα πραγματα ειναι η τελευταια επιλογη του επιβατη...το θεμα ειναι ,πως αν αρχισει αυτος ο φαυλος κυκλος θα καταστραφουν ολοι....επισης, για να αποφυγει στην επιστροφη το σαρωμα του ιθακη που θα περναγε απο πανω της, εκει κατω απο την τηνο, αλλαζει ωρες επιστροφης...3 απο μυκονο, 6 απο ανδρο.....

Link to comment
Share on other sites

Σαφέστατα, και θα ήταν ακόμα καλύτερα αν αυτό γινόταν κάθε μέρα γιατι απο Τρίτη θα φεύγουν και τα τρία πλοία μεσα σε μισή ώρα. Θα δούμε τι θα γίνει... και ταμείο το Σεπτέμβρη

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...