NHSOS XIOS Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Οι 3 στυλοι που φαινονται κατα μηκος,ειναι του ντοκου(φωτα?)η αυτοσχεδια 'ασανσερ' για εργασιες πανω στο πλοιο?
Neptune Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Του ντοκου βεβαια. Στο πλοιο δεν εχει αλλαχτει ουτε βιδα.
Captain Argy Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Το πλοίο είναι πλεον σε μία ντανα στη Ελευσινα παρεα με μερικα bulk carriers.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Aς δούμε και την ντάνα που βρίσκεται το πλοίο στην Ελευσίνα (από την καλύτερη δυνατή γωνία ), αναμένοντας μία καλύτερη τύχη που μάλλον δεν θα έρθει ποτέ.
gpan Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Νεο όνομα για το πρωην Regent Sky, πλεον λέγεται ΖΟΕ (ειχε χιούμορ ο νονός) και πάνω του ανεμίζει για πρώτη φορά κάποια σημαία, η ένδοξη των νήσων Comoros. Πάρτε κ μια φωτο απο το blog του βατσιμάνη του πλοίου για επιβεβαιωση
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Με αφορμή την πολύ καλή φωτογραφία του gpan, την κάπως αδιάφορη δική μου, αλλά και άλλων φωτογραφιών του πλοίου που έχουν ανέβει και πιό παλιά στην Gallery των shipfriends, και των πολλών hits που κάνουν κάθε φορά, θα ήθελα να παρατηρήσω ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το πλοίο και τις όποιες εξελίξεις γύρω από αυτό. Ανεβάζοντας μία φωτογραφία του (πλέον) ZOE, είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτή θα φιγουράρει στην πρώτη σελίδα των Most Viewings φωτογραφιών του φόρουμ (χωρίς βέβαια εννοείται αυτό να είναι αυτοσκοπός). Μου είχε προξενήσει εντύπωση το γεγονός ότι όταν είχα πρωτοξεκινήσει την προσωπική μου ιστοσελίδα είχε επικοινωνήσει μαζί μου -μέσω αυτής- ένα πολύ μεγάλο Ναυτιλιακό site από την Γερμανία (αν θυμάμαι καλά), και μου είχαν ζητήσει την άδεια (ναι, υπάρχουν και άνθρωποι που σέβονται το Copyright ) να αναδημοσιεύσουν μία φώτο δική μου με το πλοίο στα Αμπελάκια της Σαλαμίνας. Ταυτόχρονα με παρακαλούσαν πολύ ευγενικά να τους κρατώ ενήμερους σχετικά με οποιαδήποτε εξελίξη σχετικά με το μέλλον του πλοίου (και μόνο για αυτό, από τόσα κρουαζιερόπλοια που ενεργοποιούνται στην χώρα μας ή την επισκέπτονται) υπέπεπτε στην αντίληψη μου.
giorgosz Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Ας δούμε και , όπως θα το έκανε η νέα εταιρία του.Θυμίζει κάτι από Norwegean Epic με την υπερκατασκευή πάνω από τη γέφυρα.
Panagia Ekatontapiliani Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 (edited) Χθες το Zoe, που πήγαινε ρυμουλκούμενο??? Μήπως για το τελευταίο ταξίδι του?? Edited July 15, 2011 by proud_ionian
enas chiotis Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 O Μέγας Αλέξανδρος γράφει προορισμό Τουρκία. Σε λίγο που βγαίνει από τον Κάβο ντόρο θα δούμε που θα τραβήξει (Αliaga vs Τuzla).
fund.st Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 (edited) http://www.yachtworl...rl=mty&&ywo=mty& Μου κάνει εντύπωση ότι υπάρχει ακόμη αγγελία Edited October 30, 2011 by irraklis
proud_ionian Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 ποντικι και flashnews εχουν αποκλειστικοτητα, με οτι εχει ανεβει στο ελληνοφωνο ιντερνετ, απο το 2001
gtogias Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 Βέβαια, προσπερνάνε έντεχνα το γεγονός ότι και η δανειοδότηση για την αποπεράτωση του πλοίου ήταν μέγα σκάνδαλο, και η "πώληση" των ναυπηγείων στον όμιλο αλλά και το γεγονός ότι οι πρακτικές του ομίλου και του ιδιοκτήτη του αποτελούν μαθήματα για νομικούς ως ο ορισμός της απάτης. Βίος και πολιτεία.
Petros P Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 Οι μηχανές του πάντως πήγαν αυτούσεις σε εργοστασιο της Τούρκικης ΔΕΗ.
pathfinder Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 (edited) Φαντάζομαι από ώρες λειτουργίας θα ήταν κατακαίνουργες. Από συντήρηση? 'Οσο για τον συγχωρεμένο τον Λελάκη αν θυμάμαι καλά είχαμε αναφέρει διάφορα στο παρελθόν για τον βίο και την πολιτεία του. Edited August 19, 2018 by pathfinder
Panagia Ekatontapiliani Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 Ένα βίντεο με το Regent Sky στη παραλία του Αλιαγα.
Panagia Ekatontapiliani Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 Μια φωτογραφία του Zoe στη παραλία του Αλιάγα
Recommended Posts