Jump to content
Shipfriends

Άγιος Γεώργιος (ΙΜΟ 7205063)


Recommended Posts

Μήπως δεν αξίζει ο κόπος ( και το χρήμα φυσικά) να γίνουν όλες αυτές οι εργασίες και τελικά το αφήσουν και να πάνε κατευθείαν για την αγορά καινούριου πλοίου που έχει ακουστεί πάλι αυτές τις ημέρες????

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 554
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Φέτος ο Άγιος Γεώργιος είχε τη τιμητική του μιας και το πέτυχα σε διάφορα λιμάνια που εξυπηρετεί. Ας κάνω την αρχή με την Ιό, που το πέτυχα δεμένο στο λιμάνι της Ίου στα μέσα Ιουνίου και μετά την άφιξη μου στην Ιό, αναχώρησε για το επόμενο λιμάνι του δρομολόγιο του. Ακόμα μια φωτογραφία του πλοίουβγαίνοντας από το κόλπο του λιμανιού της Ίου.

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Το Άγιος Γεώργιος ήταν να ξεκινούσε χθες τελικά, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τα χαρτιά του εγκαίρως. Έτσι κατά τις 17:30 οι λιγοστοί επιβάτες του (μετρημένοι στα δάχτυλα ενός χεριού!!!), ακύρωσαν τα εισιτήρια τους και αναχώρησαν με το Βιτσέντζος Κορνάρος.

Link to comment
Share on other sites

Δελτίο Τύπου από την Ventouris Sea Lines

Σας ενημερώνουμε ότι το πλοίο μας Ε/Γ-Ο/Γ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ θα ξεκινήσει τα εγκεκριμένα του δρομολόγια την Τετάρτη 05/10/2011.

Ουτε σημερα το βλεπω να ξεκιναει το πλοιο.Ακομα βρισκεται στο Νεο μολο ενω δρομολογια στο συστημα φαινονται απο την Παρασκευη και μετα

Τελικα παρεμεινε στον Ρωσσικο νηογνωμονα ή πηγε σε αλλον;

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

στη δεξια προπελα εχει ενα θεματακι με το βημα της απ οτι εμαθα απο επιβατη ο οποιος εστειλε και την παρακατω φωτογραφια. λογικα μπορει να επισκευαστει και απο το πληρωμα αλλα το θεμα ειναι τι θα γινει με τα τυπικα (χαρτια κτλ)

post-1826-0-08983800-1325277212_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα Και χρόνια πολλά, βλέπω το Aqua Jewel Και Κατευθύνετε από Μήλο προς Κύθνο, που σηΜαίνει ότι πάει για τους επιβάτες του S.George.

το Aqua πάντως (για την ιστορία) νωρίτερα είχε ξαναξεΚινήσει απο τη Μήλο για τη Κύθνο αλλά για Κάποιο λόγο το ειδοποίησαν Και γύρισε πίσω.

Edited by giannisk88
Link to comment
Share on other sites

Eαν η Bausch & Lombs μου έχει φτιάξει σωστά και αυτήν τη φορά τους φακούς επαφής μου, το βαπόρι τούτη τη ώρα έχει ρότα όχι για το λιμάνι, αλλά είτε για τον NMΔ είτε για το πέραμα.

Edited by georgios express
Link to comment
Share on other sites

βασικά δεν έχω καταλάβει τι έπαιξε και υπήρξε τόση παραπληροφόρηση για το πλοίο

γύρω στις 08.30 σήμερα το πρωί το είδα στο AIS να βρίσκεται στο ύψος του σουνίου, και πέντε λεπτά αργότερα που μπήκα στο newsbeast, σε είδηση καταχωρημμένη στις 08.35, αναφερόταν ότι το πλοίο παρέμενε δεμένο στην Kύθνο με μηχανικά προβλήματα. Aργότερα, γύρω στις 11.00 όταν και το πλοίο είχε δέσει πλέον στον πειραιά, άκουσα από το ραδιόφωνο στον realfm, ότι "τελείωσε η περιπέτεια για τους επιβάτες του που παρελήφθησαν από το Aqua Jewel, αλλά το πλοίο εξακολουθούσε να παραμένει δεμένο στην Kύθνο".

Link to comment
Share on other sites

...........και με την κορνα του.........οπως και στην αρχη του <<το φιλι της ζωης>>......αληθεια στη συγκεκριμενη ταινια, αλλά και στο νησοσ παιζει το αληθινο πληρωμα, όπως με τις διαφημίσεις πάνω στο ionian island που πρωταγωνιστούσε ο αληθινός πλοίαρχος, ή είναι ηθοποιοί;

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

επίσχεση εργασίας στο πλοιο

στο λιμάνι του πειραιά παραμένουν οι 225 επιβάτες του πλοίου «αγιος γεώργιος», το οποίο ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 14:55. το πλοίο παραμένει ακινητοποιημένο στο λιμάνι λόγω επίσχεσης εργασίας του πληρώματος για μη καταβολή δεδουλευμένων.

το πλοίο πραγματοποιεί το δρομολόγιο κύθνο-κέριφο-σίφνο-μήλο -κίμωλο.

σύμφωνα με ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας εταιρείας «παναγία η οδηγήτρια» το δρομολόγιο της παρασκευής για τις δυτικές κυκλάδες δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω απρόβλεπτης, όπως σημειώνει, επίσχεσης εργασίας από το πλήρωμα.

τονίζει ότι έγιναν διαβουλεύσεις μεταξύ της διοίκησης της εταιρείας και μελών του πληρώματος οι οποίες απέβησαν άκαρπες.

η εταιρεία ζητεί συγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία τονίζοντας ότι οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται προκειμένου να πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο του σαββάτου.

οπως δήλωσε στο απε-μπε ο πρόεδρος της πανελλήνιας ενωσης ναυτών εμπορικού ναυτικού, αντώνης νταλακογιώργος η εταιρεία χρωστά τους μισθούς των μηνών νοεμβρίου και δεκεμβρίου και τις αναδρομικές αποδοχές σύμφωνα με τις αυξήσεις των συλλογικών συμβάσεων του 2010 και 2011.

τα νεα

Link to comment
Share on other sites

14-01 ώρα 17:15 και αναχωρεί από σίκινο για ίο. λίγο πριν την ίο, παίρνει πορεία για θήρα χωρίς να προσεγγίσει στην ίο. λίγο πριν φτάσει και στην σαντορίνη πορεία ανατολική και πάει σε αγκυροβόλιο βορειοανατολικα της σαντορινης... γιατί δεν έπιασε στα δύο αυτά λιμάνια χωρίς καν να μπει στους όρμους;

Link to comment
Share on other sites

Γινεται χαμος στη σαντορινη απο αερα,εχει ξαναπαει πολλες φορες ο ΓιωρΓης στο Κολουμπο Βα της Θηρας χωρις Καν να προσπαΘησει.ο Γαρμπης στον αΘηνιο τα Γαζωνει ολα.στην ιο ισως να μην ειχε επιΒατες Και οχηματα Για αποΒιΒαση

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...