Jump to content
Shipfriends

giannisk88

eMembers
  • Posts

    134
  • Joined

  • Last visited

About giannisk88

  • Birthday 10/30/1988

Contact Methods

Uncategorized

  • Location
    Herakleio
  • Interests
    travelling,ships,fotos,internet
  • Occupation
    Foititis TEI Pliroforikis(Hrakleio)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Το πιο τραγικό είναι οτι σε κάθε τέτοια περίπτωση λένε πάντα πως δεν υπήρξε καμία ενημέρωση απο το πλήρωμα ενώ μετά παρακάτω λένε οτι τελικά μετά απο λίγη ώρα ενημερώθηκαν για πιό λόγο έγινε κάτι. Δηλαδή τι θέλουν να γίνετε? για κάθε κίνηση που γίνετε στο πλοίο να βγαίνει ανακοίνωση αμέσως? ή μήπως να ρωτάνε το κόσμο αν θέλει, να στρίψει το πλοίο ώστε να κάνει κάποιο ελειγμό, ωστε να μη τους ανησυχούν!!!
  2. Σύμφωνα με το Openseas το πλοίο ξεκινάει απο τη Τετάρτη Ηράκλειο-Σαντορίνη-Ηράκλειο. Αναχώρηση απο Ηράκλειο 8.30 και θα φτάνει 10.35 ενώ θα φεύγει απο Σαντορίνη στις 17.50 και θα επιστρέφει 19.55
  3. Δένουν εκεί επείδή πίσω έχουν μεγαλύτερο χώρο για να κάνουν μανούβρες τα φορτηγά/λεωφορεία που θέλουν να μπούν στο πλοίο και όταν για κάποιο λόγο είτε λόγω εργασιών, είτε λόγω απόφασης του λιμεναρχείου για τα κρουαζιερόπλοια είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο κρίνει το λιμεναρχείο ότι τα πλοία δε πρεπει να μπουν στην 1-2, δε μπαίνουν. Ο ΟΛΗ να υπενθυμίσω ότι είναι Α.Ε. και δε νομίζω να κάνει κουμάντο αυτός που δένουν τα πλοία, μπορεί να αποφασίσει κάτι ο ΟΛΗ αλλα θα το επιβάλει το λιμεναρχείο στους captains αν κρίνει οτι αυτό που προτίνει είναι εφικτό. Αν κάνω κάποιο λάθος διορθώστε με.
  4. Νήσος Χίος αυτό που λές ισχύει, εδώ στο Ηράκλειο για να αντικαταστήσει τα για πολλούς Ηρακλειώτες, άσχημα, παλιά (και άλλες εκφράσεις που δε μπορώ να πώ) Κρήτη 1,2 έπρεπε να περάσουν 10 χρόνια και μάλιστα το έκανε ΜΟΝΟ επειδή υπάρχει και ανταγωνισμός με τις Μινωικές. Τα αποτλέσματα του ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός βρίσκονται στο Πειραιάς-Χανιά. Μακάρι να έβαζαν ένα άλλο πλοίο αντάξιο του Έλυρου (κάνα Αριάδνη πχ που είχαν μισθώσει παλιότερα σαν εταιρεία η ΑΝΕΚ).
  5. Σήμερα που πέρασα απο λιμάνι το πλοίο έχει αλλάξει φορά.. Δηλαδή εκεί που κοιτούσε η πλώρη τα φανάρια τώρα έχει γυρίσει 180 μοίρες και κοιτάει το κούλε παραμένοντας στην ίδια θέση του προλημένα. Οπότε μπορεί να θέλουν να κατεβάσουν και βαρελάκια απο την άλλη πλευρά. Τι να πώ τα σενάρια είναι πολλά όμως κανείς εδώ δεν αναφέρει κάτι για το τι δουλειά έχει το πλοίο αυτό εδώ.
  6. Μία υπόθεση θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Μήπως η Ρεθεμνιώτικη εταιρεία που θέλει να αγοράσει πλοίο έχει πεταχτεί Ηράκλειο να το δεί το πλοίο? Πιθανότατα να μη στέκει αυτό αλλά το λέω ως συνέχεια του φίλου gtogias
  7. Δυστυχώς φίλε Proud_ionian δεν έμαθα ακόμα..Όταν μάθω θα postάρω (thank's και για τη διόρθωση παραπάνω)
  8. Για εσάς που τις ζητήσατε. Δεμένο στον κυματοθραύστη του Ηρακλείου.
  9. giannisk88

    Eurovoyager

    Eurovoyager στο Ηράκλειο. Ίσως και απο τις τελευταίες του φωτό.

    © Giannis Kak.

  10. giannisk88

    Eurovoyager

    Eurovoyager στο Ηράκλειο. Ίσως και απο τις τελευταίες του φωτό.

    © Giannis Kak.

  11. Όντως Σείριε σήμερα ήρθε Ηράκλειο όπου και έδεσε στην "οδο bypass". Μήπως το έκανε αυτό μέχρι να κοπάσουν οι άνεμοι? γιατί χθες βράδυ είχε απίστευτους αέριδες.
  12. To Coral?? όλη μέρα περνούσα μέσα απο το λιμάνι, Coral δεν είδα...
  13. EκΕίνη τη μέρα Είχα πΕράσΕι μία βόλτα απο το λιμάνι και η Εικόνα ήταν ακριβώς αυτή του cretalive..το πλοίο πήγΕ να γυρίσΕι μΕ τα προπΕλάκια μέσα στο λιμάνι και ΕκΕί που ήταν σχΕδόν κάθΕτα στο χώρο πρόσδΕσης και πρίν αρχίσΕι να το συρταρώνΕι το έπαιρνΕ ο αέρας και το πήγαινΕ προς τη κατΕύθυνση του λΕυκά όρη.. το πλοίο έχΕι μΕγάλΕς ικανότητΕς για μανούβρΕς, αλλά όπως ΕίπατΕ έχΕι μΕγάλη ΕπιφάνΕια (σαν κουτί) και αντί να διαβάζαμΕ "κινδύνΕψαν οι ΕπιβάτΕς απο λάθος κρίση για τη μανούβρα" κτλ κτλ απο τους καπΕτάνιους της στΕριάς καλύτΕρα μία μικρή καθυστέρηση. ΆλλωστΕ όσοι κατέβηκαν δΕ παραπωνέθηκαν για κανένα λόγο...ούτΕ για μή Ενημέρωση ούτΕ για ταλΕπωρία. υ.γ. τα manuals Είναι ΕνδΕικτικά για τα προπΕλάκια, δΕ λένΕ τί γίνΕτΕ σΕ πΕρίπτωση ριπών αέρα στο πλοίο έως και 9 μποφόρ όπως ανέφΕρΕ και ο λιμΕνάρχης.
  14. Καλησπέρα Και χρόνια πολλά, βλέπω το Aqua Jewel Και Κατευθύνετε από Μήλο προς Κύθνο, που σηΜαίνει ότι πάει για τους επιβάτες του S.George. το Aqua πάντως (για την ιστορία) νωρίτερα είχε ξαναξεΚινήσει απο τη Μήλο για τη Κύθνο αλλά για Κάποιο λόγο το ειδοποίησαν Και γύρισε πίσω.
  15. Εγώ αυτό που έχω να πω σαν παρένθεση σχετικά με το θέμα τον λαστίχων φορτηγών που ανέφερες φίλε NHSOS XIOS, δυστυχώς τα μέτρα ασφαλείας στη χώρα αυτή σε κάθε τομέα, λαμβάνονται αφού αποδεικτεί στη πράξη ότι πάσχουν απο κάτι. Σε αυτή τη περίπτωση της χρήσης των λάστιχων των φορτηγών, αυτά τα χρησιμοποιούσαν μία φορά και έναν καιρό που τα πλοία ήταν διαφορετικά και νομίζω οτι και η τεχνολογία για αυτά τα προστατευτικά ήταν ακόμα στην αρχή της. Σε εποχή όπου όλα αυτά τα συστήματα για τη μη επαφή των πλοίων με τους ντόκους υπάρχουν και απλώς δε χρησιμοποιούται το θεωρώ μεγάλη ανοησία. Κλείνει η παρένθεση
×
×
  • Create New...