Jump to content
Shipfriends

WARTSILA

eMembers
  • Posts

    85
  • Joined

Everything posted by WARTSILA

  1. Καλησπέρα παιδιά και χριστός ανέστη σε όλους σας! Ξέρουμε αν ταξιδεύει και που ο cpt κώστας σκουρλής? ?
  2. Και βεβαια εφόσον κυματίζει η γαλανόλευκη το όνομα πρύμα πρέπει να είναι στα ελληνικά. Πανέμορφα ήταν! ! ΑΛΛΑ.......
  3. Το παρος δεν μπορει να παει μαροκο λογω πλοων. οποτε αναγκαστικα...το χιος.
  4. Ευχαριστώ εκ των προτέρων,μήπως να ήταν και υπέρβαρος αυτό δεν το γνωρίζω.
  5. Παιδιά έχω την έξης απορία,είχε συμβεί πρόσφατα στο δήλος με φορτηγό με φορτίο μάρμαρα τριαξονικό και ενώ είχε χώρο αρκετό στο γκαράζ αρνήθηκαν να το πάρουν επειδή του είπαν ότι ο πλοίαρχος δεν φορτώνει το συγκεκριμένο φορτίο λόγω ότι οι καιρικές συνθήκες είναι 6-7 μποφώρ.Υπάρχει κανονισμός που να το λεει αυτό? ?
  6. Κι όμως απο τις φωτό το βαπόρι φαινεται πένα δίχως την φθορά του χρόνου.
  7. Το αδελφάκι του που βρίσκεται παιδιά? ?
  8. Τώρα είναι μονοπώλιο με ελευθερη δρομολόγηση αλλά με άλλους όρους...! !τραπεζών και συμβόλαια μεταφορικών εταιρειών...(εκβιαστικά).
  9. Παροναξία τους περναγε τότε σαν δελφίνι! οταν το είχαν πίσω τους ήταν ο φόβος τους! Ρουσομουστακάκης πλοίαρχος τότε...! !
  10. Δεν φταιει ο μονος καταπελτης οταν εχεις πλανο φορτωσης!μαλλον το πανε πολυ χαλαρα δεν τους νοιαζει...ειναι γρηγοροτερο του δηλος αδιαμφισβητητα,ειναι ομως στην μια εταιρια τωρα οποτε δεν υπαρχει ανταγωνισμος!
  11. Σωστός! !καταργήται πια η εννοια του καθαρού καραβολατρικού καταστρώματος...μέσα και έξω στοιβασία λαού,εξού και το μεγαλύτερο πρωτόκολο...
  12. Τα στανταρ της σαρδέλας??οχι φιλε μια χαρα ειναι όπως ειναι φτιαγμενο!Αλλο αν θέλει μια ανανεωση στα υλικά ας κάνουν.
  13. Εδω στην ελλάδα κοιτάμε πολύ μακριά! Με το να έχουμε συμφωνίες με υπουργεία και επιτροπές ανταγωνισμού...και να κάνουμε αν είναι δυνατόν τις δέκα εταιρείες δύο....βαράτε μας αλύπητα! !
  14. Πόσο πιο μεγάλο γκαραζ έχει πια...το χίος αν δεν ήταν αυτές οι τιμές καυσίμων σε ταχύτητα υπερέχει των κορεατών...
  15. Στο χίος ποιοι είναι τώρα που κάνει παροναξία??
  16. Μια χαρα ειναι τα σινιαλα της χελλενικ...εδω βαπορι της μπλου σταρ ακομα δε βγηκε απο επισκευη και χει τρεξιματα αρκετα...
  17. Μάχη με την αφύλαχτη προβλήτα έδωσε,κύματα υπάρχουν όταν φυσάει είναι φυσικό και επόμενο...
  18. Δεν καινε παραπάνω τα κορεάτικα απ τα ελληνικά,απλώς θέλουν το δήλος στη παροναξία για κράχτη.
  19. Εγω πάντως παιδιά πιστευω ότι οι τράπεζες πάνε πάλι να ξαναδημιουργήσουν την εταιρεία-ομπρέλα του αείμνηστου σφηνιά πρέπει να ονομαστεί hellenic seaways για να ξαναζήσουμε το ιστορικό απ όλες τις απόψεις 2000.Τότε ήταν εκείνος καλώς η κακώς τώρα οι τράπεζες...Να πω και την αμαρτία μου ειναι το ωραιότερο και ελληνικότερο όλων! !
×
×
  • Create New...