Jump to content
Shipfriends

BlueStarLeros

eMembers
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

About BlueStarLeros

 • Birthday 07/31/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Χιος - Καλλιθεα , Αθηνα

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Είναι σίγουρο το 1520? Διότι με 651 άτομα το blue horizon είχε 102 ιχ . Και το festos με 1520 άτομα να είχε μόνο 92ιχ ... Δεν πρέπει να υπάρχει μια αναλογία με παραπάνω ιχ σε σχέση με το blue horizon ?
 2. Θα διαφωνήσω ,διότι η γραμμή αυτή μεταφέρει μια σταγόνα στον ωκεανό από φορτηγά. Αλλά πέρα τούτο , ενώνει την ασιατική Τουρκία -το τέρμα της Ασίας- με την Εγνατία σε 7-8 ώρες, οπου κάποιο φορτηγό που ξεκινά από τα βάθη της Τουρκίας θα του είναι πιο εύκολο και προσοδοφόρο (πιστεύω) να το μεταφέρει μέχρι τη Σμύρνη σχεδόν παρά να πάει μεσο της Πόλης.
 3. Για πες μας ποιες είναι οι σπασμωδικές κινήσεις, γιατί εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι έκανε το καλύτερο για να είναι ανταγωνιστική σε σχέση με τις Μινωικές γραμμές .
 4. Εμένα προσωπικά μου έκανε εντύπωση ότι για Σαντορίνη έχει σταθερά καθημερινά 2 μόνο συμβατικά (εκτός του σολομού και bs2 ) και όλα τα υπόλοιπα ταχύπλοα . Αυτή τη παρατήρηση την έκανα γιατί πρέπει να πάω για μια δουλειά στη Σαντορίνη αυθημερόν και με το Delos πήγαινε-έλα δε προλαβαίνω ,άρα πρέπει να πάρω κάποιο ταχύπλοο πχ wcj ή Tera jet να πληρώσω 70-80 ευρώ και αν έχω τελειώσει σε λιγότερο από τρείς ώρες να πάρω το Delos για πιο οικονομική λύση, αλλιώς να ανγκαστω να πάρω το bs2 που περνά κατά τις 12 το βράδυ..
 5. Δε θα το έλεγα , στις 2/6 που ταξίδεψα από Πειραιά για Μεστά με το Ρόδος κατέβασε μερικά φορτηγά . Δε ξέρω αν έχει λεχθεί στο φόρουμ, αλλά μέσα στο πλοίο ζήτησαν από τους επιβάτες που είχαν προορισμό το λιμενα των Μεστών και θα ήθελαν να μεταφερθούν με λεωφορείο στη πόλη της Χίου , να το δηλώσουν στη ρεσεψιόν ώστε να μαζέψουν το σύνολο των επιβατών που ήθελαν λεωφορείο, και να το δηλώσει το πλοίο στα ΚΤΕΛ Χίου. Έτσι και έγινε, ήρθαν δύο λεωφορεία. Ξεκινήσαμε από τα Μεστά 3:40 (μέχρι να μπούμε και να πληρώσουμε έφυγε η ώρα) φθάσαμε στη πόλη στις 4:40. Θα πει κανείς ότι ήταν κάτι μεμονωμένο, και τα δύο λεωφορεία μαζί ξεκινήσαν μαζί έφθασαν άρα δεν είναι κάτι σπάνιο, έτσι γίνεται.. Καταλαβαίνετε φθάσαμε στη πόλη την ίδια ώρα που θα έφθανε το πλοίο στο λιμάνι της Χίου. Στην ουσία δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό όφελος στον επιβάτη ως προς την ώρα (εξαίρεση οι επιβάτες που ζουν στη νότια Χίο), αλλά και ως προς την τιμη που πέρα από το πλοίο πληρώνεις και το ΚΤΕΛ, να μην αναφερθώ σε ταξί που θες σχεδόν 40 με 50 ευρώ για να σε.παει Χίο Πιο το όφελος της εταιρείας με τη προσέγγιση στα Μεστά; διότι οι αποστάσεις μέχρι τη Μυτιλήνη είναι ιδια σχεδόν είτε μέσο Χίου είτε μέσο Μεστών, άρα τα ίδια θα κάψει μέχρι τη Μυτιλήνη..
 6. Εδώ μπορείτε να δείτε την άφιξη του Νήσος Χίος στο λιμένα των Μεστών .
 7. Από ότι αναφέρουν της Χίου τα τοπικά μέσα , στο λιμένα των Μεστών αποβίβασε γύρω στους 100 επιβάτες και 25 ιχ. Δεν υπήρξε αναφορά για αποβίβαση φορτηγών
 8. Από Αττική για Χίο (για τον Πήγασο) σχεδόν μικρό (το κέρδος) αλλά η ένωση και πιο γρήγορη προσέγγιση με Αγ. Ευστράτιο, Λήμνο και Καβάλας μπορεί να είναι ο λόγος υπάρξεως αυτής της γραμμής!
 9. Μπορείτε να πείτε τι φύσεως πρόβλημα έχει ο Διαγόρας και δε μπορεί να κάνει τι γραμμή που ήταν προγραμματισμένο να κάνει και κάνει της Χίου Μυτιλήνη ;
 10. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο , στα μεγάλα τα blue star για Δωδεκάνησα γεμιζουν το γκαράζ από αυτοκίνητα και καροτσες σε απόσταση αναπνοής από τον καταπέλτη, για κάποιο άλλο λόγο έχει χώρο μπροστά στο καταπέλτη του Πάτμος στο απογευματινό, όχι για τους επιβάτες..
 11. Είπατε ότι βγήκε άσπρο στις μπάντες μετα τον δεξαμενισμό του ,ενώ στη πραγματικότητα είχε βγεί όπως ήταν , τώρα αλλάζει χρώματα !
 12. Χρόνια πολλά , καλή ανάσταση , το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως να δώσει δύναμη στους ναυτικούς που ταξιδεύουν αν τον κόσμο!
 13. Για τα ταχύπλοα που λες , όλα πια έχουν αντικατασταθεί από τη seajet, κανέναν επιβάτη δεν επηρεάζει που δε θα είναι για τις ημέρες του Πάσχα τα highspeed ... Όσο για το πρόγραμμα των συμβατικών μια από τα ίδια είναι όπως κάθε χρονιά , με τη διαφορά ότι υπάρχει το Μύκονος στις γραμμές των Κυκλάδων (εννοώ ΣΤΜ , της Πάρου τα έκτακτα και του μεγάλου bs και του Διαγόρα) . Από θέμα οργανώσεις που λες το πρόγραμμα του Μύκονος είναι κακό ,ένα πλοίο που μπορεί να πάει πιο γρήγορα , το βάζουν να πηγαίνει με 22 κόμβους στο έκτακτο για τη Πάρο και μετά στο πρωινό για ΣΤΜ να καθυστερεί και 2 ώρες να αναχωρήσει. Θα προτιμούσα τις 2 με 3 εβδομάδες τις αυξημένης κίνησης να έβαζαν 3 πλοία για Κυκλάδες (Delos για ΠΝΣ πρωινό, Naxos Παροναξίας και μικρών Κυκλάδων απογευματινό και Patmos ΠΝΙΣ βραδυνό)έτσι ούτε πολλές καθυστερήσεις ούτε έκτακτα πολλά και μεγαλύτερη διάθεση θέσεων για τα νησιά. Τα highspeed καλά έκανε και δε τα έβαλε , λόγου κόστους πετρελαίου καλό είναι τα βάζει στη high season για πιο σίγουρα κέρδη
×
×
 • Create New...