Jump to content
Shipfriends

c3po

Administrators
  • Posts

    155
  • Joined

About c3po

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Uncategorized

  • Location
    Έν Τοίς Ουρανοίς

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Επειδή το Shipfriends δεν είναι χώρος επίδειξης επιχειρηματικής καπατσοσύνης, ούτε βήμα επίτευξης διαφόρων σκοπιμοτήτων, η συζήτηση κλείνει άπαξ και δια παντός.
  2. Όπως έχουμε πει πολλές φορές και με διάφορες αφορμές, το Shipfriends είναι μια ιστοσελίδα ανοικτής καταγεγραμμένης συζήτησης, τα μέλη της οποίας έχουν σαν κοινά στοιχεία, την αγάπη για τα πλοία, τη θάλασσα και το θαλασσινό ταξίδι. Οι όποιες αναφορές σε πληρώματα πλοίων, προσωπικό ξηράς, ναυτιλιακές εταιρείες, πολιτικούς και γενικά σε κάθε εμπλεκόμενο με τα ναυτιλιακά, γίνονται καλοπροαίρετα και πάντα σε πλαίσια των προαναφερθέντων κοινών ενδιαφερόντων. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν εγγραφεί στο Shipfriends ορισμένα μέλη, που όπως διαφάνηκε στην πορεία, βασικός τους στόχος ήταν να επιλύσουν (πραγματικές ή όχι) επιχειρηματικές τους διαφορές, χρησιμοποιώντας το παρόν ως οιωνεί πίνακα ανακοινώσεων, για να μην πούμε ως Ρωμαϊκή arena με θεατές τους υπολοίπους. Η συζήτηση είχε αφεθεί να εξελιχθεί και είχαμε περιοριστεί σε κατ'ιδίαν αυστηρές συστάσεις, διότι οι απαντήσεις που εδίδοντο από τα υπόλοιπα μέλη μας, ήταν πολύ πιο εύστοχες από οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση. Δυστυχώς οι έως τώρα συστάσεις μας δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Αντί για μια καραβολατρική συζήτηση, στα Θέματα που αφορούν τη γραμμή του Ρεθύμνου και τις υπό ίδρυση εταιρείες, έχουμε μια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, μέσω προπηλακισμών και επιθέσεων. Όσοι έχουν επιχειρηματικές διαφορές, να τις επιλύσουν απ'ευθείας και όχι εδώ. Όποιος θέλει να συμμετέχει εδώ, θα το κάνει ως απλό μέλος και μόνο μέσα στα πλαίσια που ορίζονται στην πρώτη παράγραφο αυτού του μηνύματος.
  3. Όπως έχουμε πει πολλές φορές και με διάφορες αφορμές, το Shipfriends είναι μια ιστοσελίδα ανοικτής καταγεγραμμένης συζήτησης, τα μέλη της οποίας έχουν σαν κοινά στοιχεία, την αγάπη για τα πλοία, τη θάλασσα και το θαλασσινό ταξίδι. Οι όποιες αναφορές σε πληρώματα πλοίων, προσωπικό ξηράς, ναυτιλιακές εταιρείες, πολιτικούς και γενικά σε κάθε εμπλεκόμενο με τα ναυτιλιακά, γίνονται καλοπροαίρετα και πάντα σε πλαίσια των προαναφερθέντων κοινών ενδιαφερόντων. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν εγγραφεί στο Shipfriends ορισμένα μέλη, που όπως διαφάνηκε στην πορεία, βασικός τους στόχος ήταν να επιλύσουν (πραγματικές ή όχι) επιχειρηματικές τους διαφορές, χρησιμοποιώντας το παρόν ως οιωνεί πίνακα ανακοινώσεων, για να μην πούμε ως Ρωμαϊκή arena με θεατές τους υπολοίπους. Η συζήτηση είχε αφεθεί να εξελιχθεί και είχαμε περιοριστεί σε κατ'ιδίαν αυστηρές συστάσεις, διότι οι απαντήσεις που εδίδοντο από τα υπόλοιπα μέλη μας, ήταν πολύ πιο εύστοχες από οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση. Δυστυχώς οι έως τώρα συστάσεις μας δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Αντί για μια καραβολατρική συζήτηση, στα Θέματα που αφορούν τη γραμμή του Ρεθύμνου και τις υπό ίδρυση εταιρείες, έχουμε μια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, μέσω προπηλακισμών και επιθέσεων. Όσοι έχουν επιχειρηματικές διαφορές, να τις επιλύσουν απ'ευθείας και όχι εδώ. Όποιος θέλει να συμμετέχει εδώ, θα το κάνει ως απλό μέλος και μόνο μέσα στα πλαίσια που ορίζονται στην πρώτη παράγραφο αυτού του μηνύματος.
  4. Όπως έχουμε πει πολλές φορές και με διάφορες αφορμές, το Shipfriends είναι μια ιστοσελίδα ανοικτής καταγεγραμμένης συζήτησης, τα μέλη της οποίας έχουν σαν κοινά στοιχεία, την αγάπη για τα πλοία, τη θάλασσα και το θαλασσινό ταξίδι. Οι όποιες αναφορές σε πληρώματα πλοίων, προσωπικό ξηράς, ναυτιλιακές εταιρείες, πολιτικούς και γενικά σε κάθε εμπλεκόμενο με τα ναυτιλιακά, γίνονται καλοπροαίρετα και πάντα σε πλαίσια των προαναφερθέντων κοινών ενδιαφερόντων. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν εγγραφεί στο Shipfriends ορισμένα μέλη, που όπως διαφάνηκε στην πορεία, βασικός τους στόχος ήταν να επιλύσουν (πραγματικές ή όχι) επιχειρηματικές τους διαφορές, χρησιμοποιώντας το παρόν ως οιωνεί πίνακα ανακοινώσεων, για να μην πούμε ως Ρωμαϊκή arena με θεατές τους υπολοίπους. Η συζήτηση είχε αφεθεί να εξελιχθεί και είχαμε περιοριστεί σε κατ'ιδίαν αυστηρές συστάσεις, διότι οι απαντήσεις που εδίδοντο από τα υπόλοιπα μέλη μας, ήταν πολύ πιο εύστοχες από οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση. Δυστυχώς οι έως τώρα συστάσεις μας δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Αντί για μια καραβολατρική συζήτηση, στα Θέματα που αφορούν τη γραμμή του Ρεθύμνου και τις υπό ίδρυση εταιρείες, έχουμε μια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, μέσω προπηλακισμών και επιθέσεων. Όσοι έχουν επιχειρηματικές διαφορές, να τις επιλύσουν απ'ευθείας και όχι εδώ. Όποιος θέλει να συμμετέχει εδώ, θα το κάνει ως απλό μέλος και μόνο μέσα στα πλαίσια που ορίζονται στην πρώτη παράγραφο αυτού του μηνύματος.
  5. ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ 2009 Οι συντελεστές του Shipfriends εύχονται, σε όλους τους φίλους και συνταξιδιώτες, χαρούμενες γιορτές, υγεία στις οικογένειές σας και καλή δύναμη, στη δύσκολη Χρονιά που ξεκινά σε λίγες μέρες. Θέλουμε επί τη ευκαιρία να ευχαριστήσουμε όλους σας, για το ότι το Shipfriends αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της καθημερινότητάς σας. Ιδιαίτερη μνεία θα θέλαμε να γίνει στους φίλους εκείνους που συστηματικά αφιερώνουν λίγο παραπάνω από το χρόνο τους, για να προτείνουν ιδέες και να επισημάνουν παραλείψεις. Ευτυχείτε
  6. Υπάρχουν γύρω μας συνάνθρωποι μας, στους οποίους η φύση και η τύχη δεν έδειξαν γενναιοδωρία. Δυστυχώς, όλοι μας έχουμε την κακιά συνήθεια, να τους θυμόμαστε τις μέρες των Χριστουγεννιάτικων Εορτών. Το shipfriends αυτές τις γιορτές προτείνει, μετά από παραίνεση συνταξιδιώτη μας, να στηριχθεί μια προσπάθεια που εξελίσσεται για 23 χρόνια, χωρίς πολλή δημοσιότητα. Πρόκειται για το Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες "Η Αργώ". Ας προσπαθήσουμε όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του και ανάλογα με τις δυνατότητές του, να ενισχύσουμε και να κάνουμε γνωστή αυτήν την προσπάθεια. Ο αριθμός λογαριασμού (IBAN) στην Ε.Τ.Ε. είναι: GR 8701 1017 700000 1776 0627 335.
  7. Η σχετική κατηγορία δημιουργήθηκε. Είναι αυτονόητο, ότι δεν αφορά τον κατ'οίκον μοντελισμό.
  8. Οι Shipfriends εύχονται σε όλους Καλό Πάσχα, με υγεία και κάθε χαρά. Αν καταφέρνουμε να είμαστε τέτοιες εορταστικές μέρες, κοντά στη θάλασσα και τα καράβια, ένας λόγος ευτυχίας ακόμη.
  9. Tρία χρόνια πέρασαν από τότε που ξεκίνησε το ταξίδι των Shipfriends. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους τους συνταξιδιώτες που συμμετέχουν σε αυτήν την ωραία κρουαζιέρα. Πολλά αλλάζουν καθώς περνάν τα χρόνια, αλλά εκείνο που πάντα δυναμώνει, είναι η αγάπη μας για τη θάλασσα και τα πλοία.
  10. c3po

    Virtual Sailor

    Έγινε ένας διαχωρισμός μηνυμάτων, για να είναι πιο εύκολα εντοπίσημες οι πληροφορίες που αφορούν καθαρά το παιχνίδι Virtual Sailor. Έτσι στο παρόν θέμα θα διεξάγεται συζήτηση καθαρά για το παιχνίδι, (εκδόσεις, τεχνικά προβλήματα, διαδικαστικές λεπτομέρειες κλπ), πάντα με σεβασμό στα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών του παιχνιδιού. Στο προϋπάρχον θέμα για το μοντελισμό, θα διεξάγεται η συζήτηση για την κατασκευή μοντέλων πλοίων (πραγματικών και εικονικών) και θα αναρτούν, όσοι χρήστες επιθυμούν, τα δημιουργήματά τους για να τα μοιραστούν με τους υπόλοιπους της οικογένειάς μας.
  11. Ενώνουμε και μεις τη φώνη μας, για να ακουστεί το τελευταίο διαδικτυακό αντίο στην Αμαλία. Όπως και οι περισσότεροι από εμάς, τη μάθαμε πρόσφατα και πιθανόν σύντομα να τη θυμόμαστε αμυδρά. Ο αγώνας της όμως και η θέλησή της για ζωή μας, συγκίνησαν. Αν κάτι έζησε στο πετσί της, είναι το σκληρό πρόσωπο της Ελλάδας και ως κράτους και ως κοινωνίας. Ελπίζουμε από όλη αυτή τη συγκίνηση που προκάλεσε η ιστορία της να μείνει κάτι.
  12. Αν απουσιάζουν κάποια μηνύματα από αυτό το θέμα, η αιτία βρίσκεται εδώ.
×
×
  • Create New...