Blue Star Delos Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 (edited) Έχει κάποιος περισσότερες πληροφορίες γι αυτό; Edited May 22, 2017 by proud_ionian tag
Panagia Ekatontapiliani Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Αυτό που έχω ακούσει είναι ότι Attica μάλλον εξαγόρασε μια εταιρεία στο Μαρόκο οπότε θα παει κάποιο πλοίο της προς τα εκεί!! Στην αρχή έλεγαν το Διαγόρας και πιθανότατα το Blue Horizon, αλλά τις τελευταίες ημέρες λένε μόνο ο Διαγόρας. Εάν αληθεύουν οι φήμες στις 12 Μαΐου το Διαγόρας θα σταματήσει από την άγονη της Δωδεκανήσου.
Panagia Ekatontapiliani Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 Και στη θέση του Διαγόρας τελικά θα πάει το Blue Star Naxos και όχι του Blue Star Patmos που είχε αρχικά ακουστεί!! Έτσι τα δρομολόγια της Blue Star Ferries από Ραφήνα με το Blue Star Naxos ακυρώνονται!!
Petros P Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 Τελικά πήρε εταιρεία η Attica εκεί ή ιδρύεται καμια καινούρια??. Σήμερα μου ανέφεραν 2 άτομα πως πάει με ναύλωση... (βέβαια ναύλωση σε θυγατρική θα μου πεί κανεις μπορεί να ειναι)
Blue Star Delos Posted May 1, 2016 Author Posted May 1, 2016 Τα δρομολόγια θα είναι εποχικά η είναι ναύλωση αλά Νήσος Χίος;;
Panagia Ekatontapiliani Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Το πιθανότερο είναι να δούμε το Διαγόρα να ναυλωνεται στο Μαρόκο για μεγάλο διάστημα. Οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για 4 χρόνια ναύλωση για να κάνει ένα δρομολόγιο περίπου μιας ώρας!! Τώρα γιατί διάλεξαν αυτό το πλοίο με τα τόσα κρεβάτια για να κάνει μια τόση σύντομη διαδρομή, δεν μπορώ να το καταλάβω!! Θα μπορούσαν να είχαν ναύλωσει ένα από το Πάρος/Νάξος ή έστω από το Δηλος/Πάτμος
proud_ionian Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 μαλλον γιατι ειναι 26 ετων και δεν το υπολογιζουν στα πλανα τους εντος
nomikos Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Ο Διαγόρας είναι ίσως το καλύτερο τους καράβι και το πιο ιδανικό για την άγονη της Δωδεκανήσου.Ιδανικό μέγεθος μεγάλο γκαράζ πολλά κρεβάτια μικρή κατανάλωση.Εγώ το θεωρώ αναντικατάστατο στη γραμμή που είναι.Το Πάρος ή Νάξος θα δημιουργήσει προβλήματα τους χειμερινούς μήνες με το μικρό τους γκαράζ.
valencay Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 (edited) Για 4 χρονια εχει ναυλωθει. Edited May 1, 2016 by valencay
Superfast VI Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Πάντως στο site της Blue Star τα δρομολόγια από Ραφήνα υπάρχουν ακόμα.
proud_ionian Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 ποιος διαγορας. εδω περιμενουν και τον benny μαζι. (απο την attica λενε, οχι απο την ΑΝΕΚ). Is there news regarding Blue Star their incorporation on Algeciras-TangerMed? Rumour is that the El.Venizelos might end up in Algeciras alongside Diagoras?
valencay Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 (edited) Ναι,αν η μηχανικη κατασταση του θεωρηθεί καλη ώστε να ανταπεξελθει,μαλλον αυτος θα παει...Το Horizon είναι μακρυ και δυσκινητο ,όπως λενε για ένα από τα λιμανια... Edited May 25, 2016 by proud_ionian
valencay Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 (edited) Μαλιστα....,αφου ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ (αρα είναι ειδηση ότι αυτος είναι το δευτερο πλοιο) ότι ειναι σε καλη κατασταση μηχανικα ,ας τον στειλουν λοιπον....Μακαρι να επαληθευτουν.. Edited May 8, 2016 by valencay
Mr_Zoo Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Εγώ Τάσο δεν μίλησα για 2ο πλοίο, έμαθα ότι εκτός απροόπτου, μετά από έλεγχο που έγινε, ότι θα πάει αυτό.
marioskef Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Σοβαρα τωρα θα παει ο Βενιζελος με τις ποσες καμπινες να κανει μια γραμμη 1-2 ωρων? Δεν παιζει να ισχυει αυτο...
polmyt Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Νομιζω οτι θα παει οποιο βαπορι τους περισσευει.Αν περισσευει ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ αυτος θα παει και ας εχει και ενα σωρο καμπινες.Το πολυ πολυ να παραμεινουν κλειστες και αναξιοποιητες Δεν ξερω μονο τι γινεται με την ναυλωση απο το κρατος
proud_ionian Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 (edited) Εγώ Τάσο δεν μίλησα για 2ο πλοίο, έμαθα ότι εκτός απροόπτου, μετά από έλεγχο που έγινε, ότι θα πάει αυτό. δεν θα παει τελικα ο διαγορας παρα τον ντορο; ο benny υπο τινος το operation θα παει; (ΑΝΕΚ, Attica, Joint Service ?) Edited May 9, 2016 by proud_ionian
Sf_X Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Εγω απο την όλη συζήτηση κατάλαβα οτι ο Mr_Zoo μιλούσε για τον Διαγόρα πάντως
Panagia Ekatontapiliani Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Ο Διαγόρας είναι σίγουρος το ζήτημα ήταν το δεύτερο πλοίο που θα το ακολουθούσε! Φαίνεται ότι ο κληρος πέφτει στον Ελ. Βενιζέλος!!
Captain_Nionios Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Π100 γνωριζεις περιπου την ημερομηνια που θα φυγει ο Διαγορας; Ρωταω μηπως εχεις φρεσκια ενημερωση.
MILTIADIS Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Μετα τις 25 Μαιου νομιζω το περιμενουν να ξεκινησει δρομολογια εκει.
ΝΗΡΕΑΣ Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 κατα τους αγγλοφωνους συνασθενεις των yahoogroups, η attica εχει παρει το ΟΚ απο τη μαροκινη κυβερνηση, για εκτελεση δρομολογιων στη γραμμη Algeciras - Tanger Med με δυο πλοια. Εξασκώντας τα ισπανικά μου , πήρε το μάτι μου και άλλη μιά ανεπιβεβαίωτη -προς το παρόν- πληροφορία. Ότι στο πακέτο συμφωνίας της Attica με το Μαρόκο -εκτός της παραπάνω γραμμής- περιλαμβάνονται και οι γραμμές Nador-Almeria και Tanger Med-Sete. Κάτι που ενδεχομένως να ερμηνεύει και την επιλογή των συγκεκριμένων πλοίων από άποψη χωρητικότητας και καμπινών. Και βεβαίως εάν ισχύει κάτι τέτοιο θα χρειασθεί και ένα τρίτο τουλάχιστον πλοίο. Εν αναμονή λοιπόν επιβεβαίωσης ή διάψευσης της πληροφορίας ΥΓ Π100, ξαμολύσου και μάθε
Captain_Nionios Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Tanger Med-Sete, ουτε λιγο ουτε πολυ 675 ν.μ. !!! Οποτε θελει πολυ καμπινα...
Recommended Posts