Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 948
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...

Ενώ ξεκίνησε με ταχύτητα 13.4!τωρα κινητέ με 8.4 αν είναι θέμα να στρωθεί καλός γιατί μετα απο τόσο ακινησία και να σέρνεται κρίμα για το πλοίο.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ «AKOYA ΤΖΙΟΥΕΛ» στην Κύθνο

 

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κύθνου από τον Πλοίαρχο του  Ε/Γ- Ο/Γ «ΑΚΟΥΑ ΤΖΙΟΥΕΛ» Ν.Π. 11045, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Λαύριο για  Κέα - Κύθνο – Σύρο, ότι η προσέγγιση στο λιμένα Κύθνου ήταν επισφαλής λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και συνεχίζει το δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα προσέγγισης.  

Στο ανωτέρω πλοίο επέβαιναν δεκαέξι (16) επιβάτες με προορισμό την Κύθνο ενώ στο λιμένα της Κύθνου δεν ανέμεναν επιβάτες προς επιβίβαση.

 

 

Πηγή hcg.gr

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
Αδυναμία προσέγγισης  Ε/Γ- Ο/Γ «AQUA JEWEL» Ν.Π.11045 στη Κίμωλο λόγω καιρικών συνθηκών

 

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κίμωλου, από τον Πλοίαρχο του  Ε/Γ- Ο/Γ «AQUA JEWEL» Ν.Π.11045, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο (Μήλο - Κίμωλο –Σίφνος –Σέριφος-Πάρο-Σύρο), ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν θα προσεγγίσει στο λιμάνι της Κίμωλου και θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για λιμένα Σίφνου.

Στο λιμένα της Κίμωλου επρόκειτο να επιβιβασθούν έξι (06) επιβάτες, ενώ στο πλοίο επέβαιναν δύο (02) άτομα προς αποβίβαση, οι οποίοι θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρεία.

 

Πηγή

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Χθες το Aqua Jewel δεν εδεσε στη Κιμωλο, στη Σιφνο και στη Σεριφο 

 

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κιμώλου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «AQUAJEWEL» Ν.Π.11045, το οποίο εκτελούσε εγκεκριμένο δρομολόγιο από Σύρο – Πάρο – Σέριφο – Σίφνο – Κίμωλο - Μήλο, ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το πλοίο δεν προσέγγισε το λιμένα Κιμώλου και συνέχισε το δρομολόγιό του για Μήλο.

Στην Κίμωλο επρόκειτο να αποβιβασθούν 02 επιβάτες και 01 όχημα, ενώ προς επιβίβαση κατά δήλωση του ναυτικού πράκτορα δεν ανέμενε κανείς.

 

Πηγη: ΥΕΝ

 

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σίφνου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «AQUAJEWEL» Ν.Π.11045, το οποίο εκτελούσε εγκεκριμένο δρομολόγιο από Μήλο – Κίμωλο – Σίφνο – Σέριφο – Πάρο - Σύρο, ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το πλοίο δεν μπόρεσε να δέσει στο λιμένα της Σίφνου και συνέχισε το δρομολόγιό του για Σέριφο.

Στην Σίφνο επρόκειτο να αποβιβασθούν 01 επιβάτης, ενώ προς επιβίβαση ανέμεναν πενήντα έξι (56) επιβάτες, τρία (03) Ι.Χ. οχήματα, ένα (01) Φ/Γ και ένα (01) Δ/Κ για Σέριφο, οχτώ (08) επιβάτες για Πάρο και τρεις (03) επιβάτες για Σύρο, οι οποίοι θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

  

 

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σερίφου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «AQUAJEWEL» Ν.Π.11045, το οποίο εκτελούσε εγκεκριμένο δρομολόγιο από Μήλο – Κίμωλο – Σίφνο – Σέριφο – Πάρο - Σύρο, ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το πλοίο δεν κατέπλευσε στο λιμένα της Σερίφου και συνέχισε το εγκεκριμένο του δρομολόγιο.

Στην Σέριφο επρόκειτο να επιβιβαστεί ένας (01) επιβάτης για Πάρο, ενώ δεν υπήρχε κανείς για αποβίβαση.

 

Πηγη: ΥΕΝ

Link to comment
Share on other sites

28/1/2014

Ανεκτέλεστο δρομολόγιο Ε/Γ-Ο/Γ AQUA JEWEL 28/01

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Τρίτη 28/01/14, στις περιοχές πλόων του Ε/Γ-Ο/Γ AQUA JEWEL οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ δυσμενέστερες των καιρικών συνθηκών που περιγράφει Ε.Μ.Υ.. 

Ως εκ τούτου για την ασφάλεια επιβαινόντων (επιβατών, πληρώματος) και του πλοίου, το σημερινό δρομολόγιο από Σύρο προς Πάρο - Σέριφο - Σίφνο - Κίμωλο - Μήλο και επιστροφή θα μείνει ανεκτέλεστο.

nel.gr

 

Δηλαδή πόσο χειρότερος είναι ο καιρός από το 8άρι νοτιά που δίνει η ΕΜΥ;

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη Π100 εσυ θες τωρα να πιστεψουμε οτι τοσες μερες που το πλοιο δεν φευγει ο πραγματικος λογος ειναι ο κακος μας ο καιρος..Οκ..

Μα χθες το πρωί έκανε δρομολόγιο από το Λαύριο μέχρι τη Σύρο με ενδιάμεσες προσεγγίσεις στη Κέα και τη Κύθνο. Δεν έκανε το δεύτερο δρομολόγιο που είχε από τη Σύρο μέχρι τη Μήλο!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...