Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Δεν είπα ότι είναι κακό που δεν ακούγονται οι ανακοινώσεις μέσα στις καμπίνες ! Μπορεί όμως κάποιος επιβάτης να χάσει κάποια σοβαρή ανακοίνωση που τον αφορά...στο βαπόρι δεν μπαίνουμε για να απολαύσουμε ύπνο και χουζούρι, τουλάχιστον όσοι είμαστε επιβάτες-πελάτες, ούτε για να το παντρευτούμε, αλλά για να πάμε στον προορισμό μας.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 655
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Φανταζομαι παντως οτι δεν ειναι προβληματικη η ηχητικη εγκατασταση αλλα επιτηδες οι ανακοινωσεις στις καμπίνες δεν ακουγονται για να μην ενοχλουνται οσοι κοιμουνται.Κατι αναλογο νομιζω οτι γινεται και στην ΝΕΛ οταν το πλοιο εχει αφιξη στη Χιο.

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...

Έχουμε κάμποσες φωτό του πλοίου στο γκάλλερι, προσθέτω μια τραβηγμένη από την πλευρά που φορτώνει και χωρίς κανένα εμπόδιο στο πλάι του. Ευλόγησον τον ευρυγώνιο Δέσποτα! :D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Τα δρομολογια της κοινοπραξιας στις 12/11 και στις 13/11 θα πραγματοποιηθουν υπο μορφη ημερησιου με αναχωρηση απο Ηρακλειο στις 12.00 και απο Πειραια στις 21.30.

Προφανως καποια συντηρηση του Ολυμπιονικη

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδια τι εκτακτως οταν 3 βδομαδες πριν εχουν βγαλει τα δρομολογια απο το συστημα

παντοτε τα κρητικα εκαναν το δεξαμενισμο τους και τις περισσοτερες εργασιες τις εκαναν κατα τη διαρκεια των ημερευσεων σε πειραια και κρητη.

ποσο νομιζετε οτι μενουν τα πλοια στη δεξαμενη; 2-3 μερες μενουν. μονο αν εχουν λαμαρινοδουλεια μπορει να μεινουν παραπανω

Link to comment
Share on other sites

Καθαρός χρόνος μία ημέρα όμως για το πλοίο... Η δεξαμενή εχθές ανέβηκε πλήρως κατά τις 19:00, δηλαδή βράδυ... οπότε δεν φαν΄ταζομαι οτι μπορουσαν να δουλεψουν και για πολυ με τα φωτα του ναυπηγείου. Σήμερα ότι κάνουν....

Link to comment
Share on other sites

Και ο αγοραστης δεν μπορουσε να το δει στον Πειραια η' στο Ηρακλειο?Τοσο πολυ του αρεσουν τα Συριανα λουκουμια?? :D Παιδια νομιζω οτι το τοσο το καναμε τοοοσο ολες αυτες τις μερες!!Τον ετησιο μπιντε του πηγε να κανει το βαπορι απλα αυτη τη φορα ηταν πιο συντομος. ;)

Edited by MILTIADIS
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...