Earl Granville Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Το βαπόρι άματη άφιξη του το επισκέφτηκε ένας φίλος μου και αφού το γύρισε όλο μου είπε ότι οι εσωτερικοί του χώροι είναι αξιοπρεπέστατοι ενώ η γέφυρα του είναι αρκετά σύγχρονη για την ηλικία του. Διαθέτει χειριστήρια σαν αυτά που έχουν τα ΣΟΥΠΕΡΦΑΣΤ και 2 προπελάκια τα οποία λογικά θατο κάνουν αρκετά ευέλικτο. Σε γενικές γραμμές μου το χαρακτήρισε ένα αξιοπρεπέστατο βαπόρι. Οπως είπε κι ο Νικ το πλοίο ήρθε με3 ξένο πλήρωμα και η παραλαβή του θα γίνει αύριο από την νέα του εταιρία. Στον ντόκο από την οικογένεια Αγούδημου ήταν ο κ.Αλέκος Αγούδημος.
Neptune Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Ετσι εξηγειται οτι ηρθε με το ονομα Σιλεσια και σημαια Μπαχαμες ακομα... Μα ειπα και γω ο Μακαρος να μην το φερει με Ελληνικη?
Nick the Greek Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 Κατι το οποιον σημαινει οτι εφ' οσον δεν εχει παραδοθει ακομα το πλοιο, ο καπτα-Μακης ΔΕΝ πληρωσε τα πετρελαια της καθοδου απο την Πολωνια . Καπτα-Μακη μου, το μεγαλειο σου τελειωμο δεν εχει! Παλι απο πανω ο Αρχοντας!
Neptune Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Παντως πρεπει οντως να ισχυει η φημη οτι το πλοιο ειναι ανταλλαγμα για το πρωτο Αλκμηνη... Και λεφτα εχει και βαπορι που του κανει για τη γραμμη που το θελει και λεφτα τους πηρε απο το αλλο
antonis molos Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Το forum δεχεται προτάσεις για το νέο του όνομα;
uddox Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Μην διακινδυνεύετε ονόματα, διότι μπορεί να ξαναπουληθεί. Τώρα άμα ζητάει $ 5,8 για Μιλνταλι, ε σε αυτό τα 7 εκατ, είναι σουπερ...
polmyt Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Το SILESIA εχει αλλαξει το ονομα του σε FELICIA και σημαια Παναμα
giorgosz Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Λέτε να έχει και FELICIA στην οικογένεια ο καπτα-Μάκης ή το χάνουμε και αυτό το πλοίο? Υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να μπει στην ελληνική σημαία?
valencay Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 ante sto kalo kai ayto..... leo ego .....to pragma mirizei....akoma polonoi einai mesa....
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Θα το κρατηση αυτο πιστευω . Μικρο ειναι , βολικο για τις αγονες ειναι , κανα στομα θα βουλωσει για το κακο καλοκαιρι που ειχε .......
George Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Ναι!! Το πρώιν GRACE M που θα του γινόταν μετασκευή σαν του DAME M αλλά τελικά μετά από πολυετή παροπλισμό στη ντάνα, κατέληξε στην Aliaga. Τώρα για το νυν FELICIA μήπως θέλει να κάνει τις μετασκευές με ξένη σημαία και να την αλλάξει μετά; Μήπως περιμένει να αλλάξει σημαία η άλλη ΑΛΚΜΗΝΗ εκεί πάνω και μετά να βάλει Ελληνική σε αυτό;
Panagia Ekatontapiliani Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Μήπως το πλοίο δεν έχει διπυθμενα, και για να μην έχει προβλήματα με την επιθεώρηση είναι με ξένη σημαία και όταν τελειώσουν οι επισκευές βάλει Ελληνική σημαία!! Βλέπε περίπτωσης Ανδρέας Κάλβος και Αχιλλέας που είχαν Ελληνική σημαία και μετά είχαν προβλήματα με τη δρομολόγηση τους!!
Panagia Ekatontapiliani Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Σύμφωνα με τη ΝΑΥΛΟΓΟΡΑ!! Που διάβασα τώρα Silecia ΤΕΛΟΣ!! ΣΤΟΠ Δε πρόκειται να το δούμε ως ΑΛΚΜΗΝΗ Α (Νο: 3)!! ΣΤΟΠ Διότι ο άρχοντας του πούλησε!!! ΣΤΟΠ Που?? Δεν αναφέρει το δημοσίευμα!! ΣΤΟΠ Η συμφωνία κλείστηκε χθες το βράδυ!!! ΣΤΟΠ Εμείς οι αδαείς ρωτάγαμε γιατί άλλαξε όνομα και σημαία???
Neptune Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Γεια σου ρε ΜΑΚΑΡΑ γατε... Το εφερε το ειδαμε ουτε μπογια δεν εριξε πανω και το πουλησε αμεσως... Σιγουρα κατι θα εβγαλε εστω και ψιχουλα.. Αντε να δουμε την επομενη πωληση που θα κανει γιατι αγορα για να φερει βαπορι λιγο δυσκολο... Εκτος και αν εχουμε καθοδο της Αλκμηνης (Νο 2) στα Δωδεκανησα.. Αυτο και αν ειναι εκπληξη
George Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Όλο και κάποιο θα βρει να αγοράσει ο Μάκαρος. Φεύγει και η ΜΑΡΙΝΑ και πλέον είναι εμφανές ότι αν δεν φέρει πλοίο θα αναγκαστεί να αφήσει κάποια γραμμή. Εκτός αν του σφυρίξανε ότι καταργείται το όριο οπότε και ΜΑΡΙΝΑ θα συνεχίσει και ΜΙΛΕΝΟΝΤΑΛΙΑΝΕΣ μη σου πω ότι μπορεί να βάλει!! ΑΛΚΜΗΝΗ Νο 2 δεν βλέπω με τίποτα να κατεβαίνει. Μακάρι βέβαια αλλά 5+2 χρόνια είναι αυτά.
Stratos Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Καλύτερα! Ποτέ δεν μου άρεσε το σχήμα του σαν πλοίο και με παρέπεμπε στα τούρκικα αδέλφια του. Και τωρα θα μου πείτε, είσαι εχθρικός απέναντι των γειτόνων; Όχι μεν, αλλά..
antonis molos Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Μήπως ο αγαπητός κ.Μάκης το γύρισε απο πλοιοκτήτης σε μεσίτης, τώρα που ακριβηνε το καυσιμο και επανέρθει αργότερα δριμύτερος ? Την ευρωπαική αγορά την ξέρει καλά και είναι γνωστός για τις επιτυχείς (?) επιλογές του. Γιατί λοιπόν να περιμένει άπραγος αφου μπορεί να βγάλει το κατιτίς του χωρίς πολύ αγχος και αγωνία?
Nick the Greek Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 Συμφωνα με shipbroker σε ξενογλωσσο φορουμ, το πλοιο ειναι σε διαπραγματευση για ναυλωση του και οι ιδιοκτητες δεν συζητουν πωληση προς το παρον. Οψομεθα.
Panagia Ekatontapiliani Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Σχόλια από τη σημερινή ΝΑΥΛΑΓΟΡΑ! Τι να βλέπει άραγε?? Για να φθάσει στο σημείο ο Μάκης Αγουδημος να πουλήσει το Silesia σχεδόν αμέσως μόλις το έφερε στο Πέραμα, τη στιγμή που το πλοίο έχει ενταχθεί στη Συνθήκη της Στοκχόλμης και αν το πουλούσε αργότερα θα έπιανε πολύ περισσότερα χρήματα, σημαίνει ότι η ακτοπλοΐα θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα στη συνέχεια. Κάτι βλέπει ο κεφαλλονίτης πλοιοκτήτης και ενεργεί με αυτόν το τρόπο. Και συνήθως σε αυτά που «βλέπει» και τα λέει βέβαια, δεν πέφτει ποτέ έξω. Για αυτό η κίνηση του να επισπεύσει την πώληση του Silesia, το οποίο είναι ένα πλοίο που θα μπορούσε να δρομολογηθεί αμέσως, θεωρήθηκε «κακός οιωνός» για τους παροικούντες στην Ακτή Τζελεπη.
antonis molos Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Ισως όμως τα πράγματα να είναι και πιο απλά απο αυτά που γράφονται ή φαντάζονται καποιοι. Μπορεί να το μετάνιωσε σαν αγορά (έχει ξανασυμβεί) και στο μεταξύ να έχει βολιδοσκοπίσει κάτι καλύτερο το οποίο θα μάθουμε εντός των επομένων μηνών. Κοντός ψαλμός, αλληλουία.
karavolatris Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Καταρχην εχω και μια αλλη υποψια...Μηπως και αυτος περιμενει την καταργηση της 35ατιας?? Η προσπαθει να παρει κι αλλα λεφτα να παρει κατι μεγαλυτερο απο το FELICIA?? Ειναι απλως οι σκεψεις που κανω γιατι οπως ολοι γνωριζουμε ποσο απροβλεπτος ειναι ο Κεφαλλονιτης!!
Nick the Greek Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 Αντε παιδια, να ειμαστε καλα να το θυμομαστε. Συμφωνα με κατοχθονιο θαμωνα του Περαματος, δοσιλογο των shipfriends, το πλοιο αναχωρησε αποψε το βραδακι με τελικο προορισμο την Οδησσο της Ουκρανιας.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now