Jump to content
Shipfriends

Αριάδνη (ΙΜΟ 9135262)


Recommended Posts

  • Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Προσωπικά το αποκλείω.Αν το Μπλου σταρ 1 δεν μπόρεσε να δουλέψει στο λιμάνι της Χίου με τις ελικτικές ικανότητες που έχει και με το αρκετά μικρότερο ολικό μήκος του τότε το ΑΡΙΑΔΝΗ δεν μπορεί να δουλέψει ντεφάκτο.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Φημες και μονο φημες μεχρι στιγμης θελουν το Αριαδνη μετα τη ληξη της ναυλωσης του στις Μινωικες να μη δραστηριοποιειται στα Χανια αμεσα, αλλα το καλοκαιρι να κανει τη ναυλωση στη θεση του Λατω καθως οι ναυλωτες ζητανε 21 μιλια δρομο για να βγαινει το συγκεκριμενο δρομολογιο.

Link to comment
Share on other sites

Το ΑΡΙΑΔΝΗ θα μας έρθει στις 12 του μηνός κι εκείνο που ξέρω είναι ότι θα παραμείνει δεμένο για κάποιο χρονικό διάστημα οπότε από εκεί και πέρα όλα τα σεναρια είναι ανοιχτά όπωας αυτό που λέει ο neptune

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Ο καιρός ανοίγει (όχι σήμερα, γενικότερα! :D), το Πάσχα πλησιάζει και ακόμα τίποτα… Ας ελπίσουμε πως σύντομα θα βρει τη ρότα της!

Link to comment
Share on other sites

Τελευταία άκουσα μια φήμη ότι 13 απριλίου ενδέχεται να επιστρέψει στα Χανιά αλλά δυστυχως δεν την έχω επιβεβαιώσει από πουθενά οπότε κι όρκο δεν πέρνω.

Πάντως όπως και να έχει τέτοιο βαπόρι είναι κρίμα να κάθεται και γιατί είναι βάπορας και γιατί έπεσαν πολλά λεφτά και γιατί με αυτό περιμένουν να ζησουν 100 οικογένειες.

Link to comment
Share on other sites

Μακαρι Earl αυτη η φημη να γινει πραγματικοτητα...Ειναι πραγματικα κριμα να 'καθεται' αυτο το καραβι και οι Χανιωτες να μετακινουνται με πλοια που ουτε καν μπορουν να συγκριθουν με την ΑΡΙΑΔΝΑΡΑ:D Κανονικα επρεπε να αποκλεισουν οι ιδιοι τα γραφεια της ΄μαμας΄ ΑΝΕΚ και να απαιτησουν την εδω και τωρα δρομολογηση της! Πραγματικα ποια γραμμη-νησι δεν θελει να εχει τετοιο στολιδι.....

Link to comment
Share on other sites

Από το στόμα σας και στου Αϊ...Γιάννη το αυτί :rolleyes::D:D

Προσωπική μου γνώμη πάντως είναι ότι σαν HSW δεν επιστρέφει στα Χανιά. Σαν ΑΝΕΚ κάτι μπορεί να γίνει :D

Link to comment
Share on other sites

Με τα σινιάλα που φοράει (πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη) δεν μπορεί να πάει σε γραμμές που δουλεύουν ΑΝΕΚ και Μινωικές, συγκυβέρνησις γαρ:D Συνεπώς, αποκλείονται Χανιά, Ηράκλειο και Αδριατική. Πιό λογικό σενάριο είναι μιά ναύλωση στην Δ. Μεσόγειο ... αν και προσωπικά θα προτιμούσα (μάλλον δύσκολο, όπως έχει ήδη λεχθεί) να την δω Κω-Ρόδο...μπας και δούμε και κανένα ντέρμπι της προκοπής. :rolleyes:

Με άλλα σινιάλα..ως ΑΝΕΚ παίζει και στα Χανιά και παντού. Χωρίς βέβαια να μπορώ να αποκλείσω να φορέσει το τιμημένο "G" -γιατί όχι και τον Πρίγκηπα?- με ταυτόχρονη αποχώρηση του Grimaldi (Μινωικών) από την συγκυβέρνηση. Δεν μπορεί να μην το λιμπίζεται...κόβει το μάτι του Emmanuelle.:D

Όπως καταλαβαίνετε...ό,τι και να γίνει (κατά πάσα πιθανότητα) μέσα θα πέσω...:rolleyes:

Edited by ΝΗΡΕΑΣ
προσθήκες πλαγίων γρσμμάτων
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να επιστρέψει στα Χανιά μιας και 3 Μαίου ο Βενιζέλος θα πάει για ναύλωση.

Βέβαια εκρεμεί η συνέλευση στις 17 του μηνός κι εκεί δεν μπορεί να προβλέψει κανείς τ αποφάσεις θα παρθουν.

Link to comment
Share on other sites

Πράγματι σύμφωνα και με τον Κόσμο του Επενδυτή, το πλοίο δρομολογείται στα Χανιά, ναυλωμένο από την ΑΝΕΚ. Ευχάριστο γεγονός και για το πλοίο, που επιστρέφει στη γραμμή για την οποία σχεδιάστηκε και φυσικά για τους Χανιώτες! :P

Link to comment
Share on other sites

ναυλωμένο από την ΑΝΕΚ.
Θα διατηρήσει τα σινιάλα του ή θα φορέσει της ΑΝΕΚ...και για πόση διάρκεια είναι η ναύλωση? Γράφει τίποτε παραπάνω ο ΚτΕ?
Ευχάριστο γεγονός και για το πλοίο, ... και φυσικά για τους Χανιώτες! :P
...και για την ίδια την ΑΝΕΚ, καθώς οι φωνές διαμαρτυρίας άρχισαν να παραγίνονται ηχηρές...και αυτή την φορά δεν προέρχονταν από τον ΣΥΝ, αλλά από ξενοδόχους, πράκτορες κλπ.:D
Link to comment
Share on other sites

Λογικα με τα σηνιαλα της ΑΝΕΚ θα ειναι. και τα Ζαν Νικολη οταν ναυλωθηκε αλλαξε, οπως επισης και το Ε. Βενιζελος οταν ναυλωνετε αλλαζει.οποτε και το Αριαδνη θα ντυθει με κιτρινη τζιμινιερα και την Κρητη πανω.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που λες παίζει σαν σενάριο αλλά δεν είναι και απαραίτητο. Πέραν από αυτές τις ναυλώσεις που είπες υπάρχουν κι άλλες που δεν άλλαξαν τα σινιάαλα όπως το ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΡΗΜΝΙΩΤΙΣΣΑ τώρα, το ΖΑΚΥΝΘΟΣ Ι όταν είχε έρθει Αιγαίο, το ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ και το ΑΘΗΝΑ που πήγαν για δίμηνο τα τελευταία 2 χρόνια στο Ιόνιο ναυλωμένο από την Strintzis Ferries και πρόσφατα το ίδιο πλοίο το ΑΡΙΑΔΝΗ που ναυλώθηκε από τις Μινωικές για δρομολόγια στην Βενετία και δεν άλλαξε σινιάλα.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που μου κάνει εντύπωση (και δεν το καταλαβαίνω:confused:) είναι ότι η ΑΝΕΚ δεν έκανε βούκινο το ευχάριστο αυτό νέο. Ίσως, γιατί περιμένει πρώτα να οριστικοποιηθεί επίσημα από την νέα διοίκηση της HSW. Πιστεύω όμως ότι θα μπορουσε να πάρει δημοσιότητα μέσω ανεπίσημης πληροφόρησης. Αντ' αυτού παρατηρούμε το εξωφρενικό φαινόμενο στα σημερινά Χανιώτικα Νέα να δημοσιεύεται μια απόφαση/ψήφισμα (της 2ας Απριλίου) του ΔΣ Πλατανιά, το οποίο επιτίθεται και καταγγέλει με πολύ σκληρές εκφράσεις την ΑΝΕΚ. Εντάξει, το συγκεκριμένο ψήφισμα σε ορισμένα σημεία προκαλεί θυμηδία (ενδεχόμενο αγοράς σύγχρονου πλοίου από τους Δήμους Πλατανιά, Χανίων, Νέας Κυδωνίας, Γεωργιούπολης κ.λπ), αλλά οι εντύπωσεις μένουν. Πιστεύω ότι εάν υπήρχε έστω και ανεπίσημη πληροφόρηση για την δρομολόγηση του ΑΡΙΑΔΝΗ, θα είχε αποφευχθεί αυτή η αρνητική δημοσίευση, καθώς το αίτημα του ψηφίσματος θα είχε ήδη εκπληρωθεί. Εκτός και εάν δεν τους έκανε ούτε και το ΑΡΙΑΔΝΗ.:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Μια μεση λυση επειδη θελει πολυυυυυ μπογια για να γινει ασπρο και μετα θελει παλι πολυυυυ μπογια για να ξαναγινει μπλε ειναι η παρακατω. Ετσι ειναι ολοι ευχαριστημενοι. Και οι Χανιωτες βλεπουνε Ανεκ πανω στο βαπορι και οι πλοιοκτητες και ναυλωτες δε ξοδευονται. ;)

post-23-128326973947_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Άκουσα μια φήμη ότι το βαπόρι ναυλώθηκε στην ΑΝΕΚ για μακρύ χρονικό διάστημα κι όχι μέχρι να βγει ο ελυρος :)

Πάντως αρχές Μαίου ξεκινάει δρομολόγια.

Edited by Earl Granville
Link to comment
Share on other sites

...και οι πλοιοκτητες και ναυλωτες δε ξοδευονται. ;)

Πλοιοκτήτες ??? Ναυλωτές ??? Ιδιοκτήτες ???

Μπερδεμένη η κατάσταση φίλτατε Neptune.

Αν δεν κάνω λάθος διευθύνων σύμβουλος στην HSW (έστω και ''προσωρινός'') ανέλαβε ο κ. Βαρδινογιάννης. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...