Jump to content
Shipfriends

Μιχαλης79

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Μιχαλης79

  1. Και όχι μονο,αλλά εγώ βλέπω ξαφνικα να σταματάει και η σχεδόν καθημερινή ενημέρωση της κινησης μετα την αλλαγή... Γιατί άραγε?
  2. Υπάρχει και η περιπτωση να δουμε κανένα Αστερίωνα στα Χανιά σε αντικατασταση του Έλυρος και στην Βενετία κανένα Νήσος.... Εκτός και αν γυρίσει το Κύδων!!!
  3. Αν βρισκοταν ενας νεος ¨ΜαστροΓιαννης¨ μια χαρα θα ειναι και παλι οπως ηταν τοσα χρονια το πλοιο πριν βγει στην συνταξη ο συγκεκριμενος.
  4. Αυτο τους πειραξε? 200 μετρα πιο Ανατολικα υπαρχουν καυσιμα-πυραυλοι και γιννται κανονικα εργασιες με φλογα. Απλα πιστευω οτι ηθελαν την ησυχια τους (γνωμη μου) και βρηκαν πατημα οτι απαγορευονται επισκευες για λογους ασφαλειας.
  5. Υπαρχει και η αλλη περιπτωση. Να κανει στροφη εξω και να μπαινει με αναποδα μεσα,το σκεφτηκατε αυτο? Οτι εκανε τοσα χρονια που ηταν στην Πατρα.
  6. Μηπως τελικα παιξει κανενα Λατω, μιας και οταν γυρισει απο την Ιταλια το Αριαδνη θα περισεψει το Λατω απο τα υπαρχοντα δρομολογια της εταιρειας.
  7. Καλησπερα! Ενα πραγμα ξεχνατε... (που εχασαν το παιχνιδι και η BSF και η HSW στα ΧΑΝΙΑ). Οι μεταφορικες τις Κρητης (που διακινουν το 90% των φορτηγων καθε μερα χρωστανε τα μαριοκεφαλα τους στις ναυτιλιακες και τους κρατανε στο χερι και Χανια και Ηρακλειο, Οποτε ενα 10% που περισευει και πληρωνει τα εισιτηρια μετρητα μπορει να παει οπου θελει. Οποτε χαμενη θα βγει (απο θεμα φορτηγων) οποια εταιρεια προσπαθησει και παλι να παει Κρητη.
  8. Δεν γινετε αυτο το πραγμα,φανταζεσαι τον Ελυρο να παει Ρεθυμνο? Δεν υπαρχει περιπτωση να μπει στο μικρο λιμανακι που εχει,εδω το Πρεβελη και ζοριζοταν οταν ειχε καιρο
  9. Στο Λατω ο Καπτ. Χαραλαμπος Πετρας και στο Αριαδνη ο Καπτ. Γιαννης Φραγκογιαννης
  10. Απο εγκυρη πηγη εμαθα οτι ολας αυτος ο δακτυλος των τελευταιων ημερων εναντια στην ΑΝΕΚ εχει μπει απο τον πρακτορα της HSW. Επειδη τωρα δεν εχει δουλεια και δεν βρισκει αλλη εταιρεια να κατεβασει πλοιο,εβαλε τους φορεις των χανιων εναντια του Βαρδινογιαννη,Το σιγουρο ειναι οτι δεν θα κανουν τιποτα. Ειδατε η ακουσατε καμοια μεταφορικη να κανει παραπονα? Οποτε ολα καλα,αυτοι εχουν το πρωτο χερι στην ΑΝΕΚ. Οσο ηταν το τσαμπιον στα χανια οι μεταφορικες ειχαν προβλημα γιατι δεν προλαβεναν να εχουν ετοιμασει τα φορτηγα στις 4 που εφευγε απο τον Πειραια και ετσι εχαναν μια μερα. Οποτε το συνηθισμενο δρομολογιο τους βολευει μια χαρα γιατι δεν χανουν μερες.
  11. Λογικα με τα σηνιαλα της ΑΝΕΚ θα ειναι. και τα Ζαν Νικολη οταν ναυλωθηκε αλλαξε, οπως επισης και το Ε. Βενιζελος οταν ναυλωνετε αλλαζει.οποτε και το Αριαδνη θα ντυθει με κιτρινη τζιμινιερα και την Κρητη πανω.
  12. Αυτο το πλοιο ετυχε και πλοιαρχισα μια σεζον. Πολυ ωραια αισθηση,πολυ καλο καραβι και με δυνατες μηχανες. Το ευχαριστηθικα και μακαρι να τυχει να το ξανακανω
  13. Αν κανει κανενα τετοιο λαθος η ΝΕΛ και το στειλει στα Χανια τοτε Θα χασει το παιχνιδι στην χιο-μυτηλινη γιατι για κοντρα θα του στειλει ο Βαρδινογιαννης σιγουρα και το Νησος Μυκονος με καθημερινο δρομολογιο μαζι με το Νησος Χιος. Οποτε μετα....!!!
×
×
  • Create New...