Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Ο απλός κόσμος δεν το γνωρίζει

Ο απλός κόσμος την σήμερον ημέρα γυρνάει όλη την λαϊκή για να βρει τα πιό φτηνά μπρόκολα...αλλά καράβι διαλέγει στα τυφλά? Μήπως κάτι άλλο συμβαίνει? Μήπως δεν φτάνουν τα νέα στα αυτιά του, γιατί η HSW ομφαλοσκοπεί βουτηγμένη στα διοικητικά της?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Πάμε Μαζί με φθηνότερα εισιτήρια από τη Hellenic Seaways!

Η Hellenic Seaways προχωρά στη μείωση των τιμών των εισιτηρίων της, ύστερα από τη ψήφιση στη Βουλή της τροπολογίας του Υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων, και Αλιείας για την κατάργηση ορισμένων από τα υπάρχοντα μη ανταποδοτικά τέλη υπέρ τρίτων που εντάσσονται στα εισιτήρια της ακτοπλοΐας, τόσο για τις επιβατικές όσο και για τις εμπορευματικές μεταφορές.

Η Hellenic Seaways εστιάζοντας πάντα στην προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών άριστης ποιότητας για την κάλυψη των αναγκών των επιβατών της, αλλά και την ουσιαστική ανάγκη όλων για οικονομικά πιο προσιτές ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προχωρά με τη σειρά της σε μείωση των τιμών στα εισιτήριά της, ισόποση με τις κρατήσεις υπέρ τρίτων που θα μειωθούν, αποδεσμεύοντας τους επιβάτες της από επιπλέον χρεώσεις από την 1η Ιουνίου 2011.

Η Hellenic Seaways υποδέχεται θερμά την πράξη αυτή, καθώς εκτιμά ότι θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση στη δύσκολη για την εποχή αγορά της ακτοπλοΐας, ειδικότερα τώρα που η περίοδος με την μεγαλύτερη τουριστική κίνηση βρίσκεται προ των πυλών.

Η Hellenic Seaways ως ανταπόδοση της εμπιστοσύνης που απολαμβάνει από το επιβατικό κοινό, απόλυτα προσηλωμένη στις αξίες που διέπουν κάθε επιχειρηματική της δραστηριότητα, δεσμεύεται να λειτουργεί και να επιχειρεί πάντα με απόλυτο στόχο και προτεραιότητα το σεβασμό στις ανάγκες του επιβατικού κοινού και τις κοινότητες που εξυπηρετούνται από τα πλοία της, προσφέροντας συνεχώς βελτιωμένες ακτοπλοϊκές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Η Hellenic Seaways είναι η μεγαλύτερη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία που δραστηριοποιείται στις θαλάσσιες μεταφορές επιβατών και φορτίων στην Ελλάδα και την ευρύτερη Μεσόγειο. Η εταιρεία διαθέτει στόλο με περισσότερα από 30 πλοία (συμβατικά και ταχύπλοα), και προσεγγίζει περισσότερους από 35 προορισμούς στη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα, προσφέροντας στους επιβάτες της ολοκληρωμένες τουριστικές υπηρεσίες εν πλω.

Link to comment
Share on other sites

ATTICA GROUP - ΜΕΙΩΣΗ ΝΑΥΛΩΝ ΑΠΟ 01/06/11

Με επείγουσα επιστολή που εστάλη σήμερα, το Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας ανακοίνωσε την υλοποίηση της εξαγγελίας για κατάργηση από 1ης Ιουνίου 2011 ορισμένων τελών και κρατήσεων υπέρ τρίτων που επιβάρυναν έως σήμερα το ακτοπλοϊκό εισιτήριο.

Η Attica Group χαιρετίζει την κίνηση αυτή, η οποία αποτελεί ένα σημαντικότατο βήμα για τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής ακτοπλοΐας, και ανακοινώνει ότι από 01.06.2011 μειώνονται ανάλογα οι ακτοπλοϊκοί ναύλοι του Ομίλου.

Με τον τρόπο αυτό, ο Όμιλος Attica μετακυλύει στο ακέραιο το όφελος από την μείωση των κρατήσεων στον τελικό καταναλωτή, προκειμένου να ενισχυθεί η κίνηση και εν τέλει η οικονομική και τουριστική ανάπτυξη των νησιωτικών μας περιοχών.

Πηγή: www.bluestarferries.gr

Link to comment
Share on other sites

Σημερα απ οτι βλεπω ειχαμε τις πρωτες ανακοινωσεις απο καποιες εταιριες(HSW,ATTIKA)για τις μειωσεις των εισητηριων απο 1/6 λογω της (μερικης)καταργησης των γνωστων φορων.

Οι εταιριες θα κοιτουν το συμφερον τους παντα αλλα μια που ειμαστε σε μια δυσκολη οικονομικη περιοδο,προσωπικα θα το εβρησκα πιο 'εντιμο' να βγουν να πουν πχ 'κυριοι το Πειραιας-Παρος απο 30 ευρω κατεβαινει στα 29.90,το Φρικες-Εχιναδες :D απο 10ευρω παει στα 5 κλπ

Τι βγαζουν ανακοινωσεις 'ειμαστε χαρουμενοι,εχουμε τον καλυτερο στολο και θα σας δωσουμε φτηνα εισητηρια'? B)

Εγω για παραδειγμα ειδα το Πειραιας-Χιος με το ΝΗΣΟΣ και οι τιμες Ιουνιου ειναι ιδιες με του προηγουμενου μηνα:rolleyes: Προφανως και δεν κοιταξα για ολες τις γραμμες του Αιγαιου αλλα να πω την αληθεια δεν πιστευω οτι θα βρει κανεις καμια ιδιαιτερη πτωση των τιμων.

Οποτε περιττες οι ανακοινωσεις...η μαλλον απαραιτητες για να κανουν πλυση εγκεφαλου για δηθεν φτηνοτερα εισητηρια. :wub:

Link to comment
Share on other sites

Μείωση ναυλολογίου από την Aegean Speed Lines

H AEGEAN SPEED LINES ανακοινώνει την μείωση των ναυλολογίων της σε ποσοστό ανάλογο της κατάργησης της κράτησης υπέρ του ΝΑΤ που προχώρησε το ΥΘΥΝΑΛ. Η μείωση αυτή γίνεται σε μια εποχή που οι αγορές βιώνουν μία από τις μεγαλύτερες οικονομικές κρίσεις και η ακτοπλοΐα ειδικότερα εξακολουθεί να υφίσταται την συνεχή αύξηση του κόστους λειτουργίας των πλοίων της λόγω των καυσίμων οι τιμές των οποίων έχουν αυξηθεί κατά 30% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

H AEGEAN SPEED LINES μειώνει τις τιμές των εισιτηρίων της, συναισθανόμενη την ανάγκη που υπάρχει να επιβιώσει ο κλάδος και τα νησιά μας, παρά το γεγονός ότι μέχρι σήμερα έχει σχεδόν απορροφήσει και την αύξηση του ΦΠΑ και την απίστευτη αύξηση των καυσίμων την χρονιά του 2010, γεγονός που οδήγησε και την εταιρία μας σε μεγάλες ζημιές, όπως ολόκληρο τον κλάδο της ακτοπλοΐας. Επί πλέον δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την κοινωνική μας πολιτική προς τους κατοίκους των νησιών με χορήγηση εκπτώσεων στους μόνιμους κατοίκους, ειδικές τιμές σε επιλεγμένα δρομολόγια, υποστήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και συνεχείς χορηγίες εκδηλώσεων που γίνονται για την προβολή των νησιών μας.

Link to comment
Share on other sites

Τι βγαζουν ανακοινωσεις 'ειμαστε χαρουμενοι,εχουμε τον καλυτερο στολο και θα σας δωσουμε φτηνα εισητηρια'? B)

Εγω για παραδειγμα ειδα το Πειραιας-Χιος με το ΝΗΣΟΣ και οι τιμες Ιουνιου ειναι ιδιες με του προηγουμενου μηνα:rolleyes: Προφανως και δεν κοιταξα για ολες τις γραμμες του Αιγαιου αλλα να πω την αληθεια δεν πιστευω οτι θα βρει κανεις καμια ιδιαιτερη πτωση των τιμων.

Νομίζω πως είσαι λίγο βιαστικός!! Πολλά μπορούμε να καταλογίσουμε στις εταιρείες αλλά δεν νομίζω πως θα έβγαιναν να πουν κάτι που δεν ισχύει. Οι νέες τιμές ισχύουν από σήμερα και πλέον έχουν περαστεί στα συστήματα κρατήσεων. Μια και είσαι και ο αρμόδιος για το Β.Α. Αιγαίο, περιμένουμε τα γνωστά συγκριτικά!

Link to comment
Share on other sites

Εχεις δικιο(επρεπε να περιμενω περισσοτερο)οι τιμες στο ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ μειωθηκαν περιπου 2-3ευρω αναλογα με την κατηγορια :) Ας δουμε τις προηγουμενες

Μεσα σε 4μηνες αυξησεις ξανα για την ΝΕΛ μονο.

deck * κρεβατι σε AB εσωτερικη τετρακλ * αυτοκινητο< 4,25

ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ

ΧΙΟΣ 33.50 * 56.00 * 88.50

ΜΥΤ 36.50 * 60.00 * 100.50

ΜΥΤΙΛΗΝΗ - EUROPEAN

ΧΙΟΣ 31.00 * 56.00 * 96.00

ΜΥΤ 34.00 * 64.00 * 112.00

Οι τιμες που αναφερει ο φιλος NHSOS XIOS δεν ισχυουν για ολες τις μερες μιας και απο Παρασκευη μεχρι Δευτερα οι τιμες ειναι ακομα ακριβοτερες.Διαφορετικες τιμες αναλογα με τις μερες,στα προτυπα των αεροπορικων εταιρειων ειναι προτυπια τουλαχιστον για τα Ελληνικα δεδομενα.

Η ΝΕΛ λοιπον εχει 3 κατηγοριες τιμων Παρασκευη/Κυριακη οι ακριβοτερες,Δευτερα ελαχιστα πιο φτηνες και Τριτη εως Πεμπτη οι πιο φτηνες(που ειναι πιο ακριβες απο του ΝΗΣΟΣ :rolleyes:).

Οι καινουργιες τιμες λοιπον μετα απο την καταργηση των φορων υπερ τριτων(στην HSW δηλαδη γιατι δεν βλεπω η ΝΕΛ να εκανε καποια μειωση).

deck * κρεβατι σε AB εσωτερικη τετρακλ * αυτοκινητο< 4,25

ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ

ΧΙΟΣ 31.50 * 53.00 * 83.50

ΜΥΤ 34.50 * 56.50 * 95.00

ΜΥΤΙΛΗΝΗ - EUROPEAN

Δευτερα

ΧΙΟΣ 34.00 * 61.00 * 105.00

ΜΥΤ 37.00 * 70.00 * 122.00

Τριτη-Πεμπτη

ΧΙΟΣ 31.00 * 56.00 * 96.00

ΜΥΤ 34.00 * 64.00 * 112.00

Παρασκευη και Κυριακη

ΧΙΟΣ 35.00 * 63.00 * 108.00

ΜΥΤ 38.00 * 71.00 * 125.00

Link to comment
Share on other sites

Στο ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ, ανάλογα και με την ημερομηνία, (για τα σημερινά δεδομένα, το νωρίτερο στις 28.06) υπάρχουν και οι προσφορές Super Οικονομική και -15% Early Booking.

Στην πρώτη περίπτωση το deck κοστίζει 19.00 (κανονικός ναύλος 31.50)

και στη δεύτερη η αριθμημένη θέση οικονομικής 30.00 (κανονικός ναύλος 35.00)

Link to comment
Share on other sites

MINOAN LINES

ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΕΠΙΒΑΤΩΝ, Ι.Χ. ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η MINOAN LINES, μετά την ψήφιση στη Βουλή της τροπολογίας του Υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, για την κατάργηση ορισμένων από τα υπάρχοντα μη ανταποδοτικά τέλη υπέρ τρίτων που εντάσσονται στα εισιτήρια της ακτοπλοΐας, τόσο για τις επιβατικές όσο και για τις εμπορευματικές μεταφορές, προχωρά από σήμερα 1 Ιουνίου 2011 σε μείωση της τιμής των εισιτηρίων στις γραμμές της ακτοπλοΐας που δραστηριοποιείται.

Η MINOAN LINES, παρά τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, την αύξηση των τιμών των καυσίμων και τον έντονο ανταγωνισμό που επικρατεί, εκδηλώνοντας έμπρακτα για μια ακόμη φορά την κοινωνική της ευαισθησία και το ενδιαφέρον της προς το επιβατικό κοινό, προχωρά άμεσα στη μείωση της τιμής των εισιτηρίων προκειμένου να σταματήσει η επιβάρυνση των επιβατών με επιπλέον χρεώσεις και παράλληλα να ενισχυθεί το τουριστικό προϊόν της χώρας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι κύριοι επιβάτες να απευθύνονται στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα ή στα Κεντρικά Γραφεία της MINOAN LINES, μέσω των Πανελλαδικών αριθμών 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο) & 18175 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο).

Link to comment
Share on other sites

Οι τιμές του Superferry II για Νάξο θα είναι 25 ευρώ. Μία τετραμελής οικογένεια θα χρειαστεί 100 ευρώ για την Golden και 125 για την Blue Star απο τον Πειραιά. Βέβαια με την Blue Star μέχρι τις 20/7 θα κάνεις το ταξίδι σε 55 λεπτά λιγότερο απο την Golden ενω απο 20/7 θα το κάνεις σε 1 ώρα και 25 λεπτά λιγότερο... Βέβαια ξαναλέω πως πιστεύω οτι το Superferry θα φτάνει στην Νάξο κατα τις 14:20 με τις καθυστερήσεις....

Link to comment
Share on other sites

Κριμα τη χαρα... Τοσο καιρο φαγωθηκανε ολοι να καταργηθουν οι αυξησεις υπερ τριτων κτλ ωστε να πεσουν οι τιμες και να μπορει να κινηθει ο καημενος ο κοσμος που τοσα τραβαει τις μερες μας... Και τους εγινε το χατηρι και φυσικα το αποτελεσμα ειναι αυτο που ολοι ψιλιαζομασταν... Απο 50 ευρω στα 48 το ταχυπλοο για Σιφνο.. 4% κατω η τιμη... Αν και πιστευω οτι μεχρι τον Αυγουστο θα παει στα 55 ευρω παλι χαλαρα... Ευτυχως που φετος δε θα προλαβω λογω δουλειας να ταξιδεψω καθολου. :D

Link to comment
Share on other sites

Εκανα την Κυριακή μιά βόλτα στο υπερ-hub τού Πειραιά και θέλω να εκφράσω την εξής απορία:

Υποτίθεται ότι στην γραμμή Πειραιάς-Αίγινα,οι τιμές είναι πλέον "απελευθερωμένες" (σάν τίς πεταλούδες) επειδή δραστηριοποιούνται πάνω από δύο εταιρείες σ'αυτήν.Πώς εξηγείται ότι αμφότερες και οι τρείς (που έλεγε χαριτολογώντας ένας καθηγητής μου στο σχολείο) εταιρείες που λειτουργούν στην γραμμή αυτή έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια τιμή (8,50 ευράκια);Κι'αυτό την στιγμή που υπάρχουν σαφείς διαφορές στα πλοία που εκτελούν το δρομολόγιο (π.χ. γιατί να πληρώσω τά οκτώμιση ευρώ γιά να πάω με τον ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ που πλέει σάν αρχαία τριήρης και εσωτερικά δέν είναι και τίποτε ιδιαίτερο,ενώ με τα ίδια λεφτά μπορώ να πάω με τον ΦΟΙΒΟ που είναι και πιό γρήγορος και χλιδάτος εσωτερικά;Και καλά,εγώ προσωπικά ώς shipfriend θα πήγαινα και με το ρυμουλκό τής Greenpeace,δέν είναι όμως όλοι οι επιβάτες τής γραμμής με την ίδια μούρλα...).Δέν θα έπρεπε να υπάρχη κάποιο είδος ανταγωνισμού;(Δέν λέω να φτάσουν οι εταιρίες σε πρακτικές Πύλαρου vs Ασσου και "μακαρουνάδας",αλλά κάποια διαφοροποίηση στίς τιμές θα έπρεπε να ήταν αναμενόμενη...)

Link to comment
Share on other sites

Οπως το λες φυσιολογικο ακουγεται αλλα ειναι θεμα πολιτικης της καθε εταιριας.Αν η ΑΝΕΣ θεωρει οτι εχοντας τις ιδιες τιμες με τα υπολοιπα θα βγαζει περισσοτερα απο το αν ειχε λιγο φθηνοτερο εισητηριο,δεν προκειται να ριξει τις τιμες.Δες και στη Χιο-Μυτιληνη οπου η ΝΕΛ ειναι ακριβοτερη απο την HSW και μαλιστα με χειροτερο βαπορι

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω πως είναι λιγάκι διαφορετική περίπτωση.Η ΝΕΛ είναι "τοπική" εταιρεία και οι οι Μυτιληνιοί (σε κάποιο βαθμό και οι Χιώτες) είναι "λογικό" να προτιμούν το καράβι "τους",ακόμα κι'άν είναι υποδεέστερο.Ενώ στην περίπτωση τού Αργοσαρωνικού δέν υπάρχει αυτός ο παράγοντας-μάλιστα η ΑΝΕΣ δέν είναι κάν Πειραιώτικη εταιρία.Επίσης δέ οι περισσότεροι που πάνε στα νησιά τού Αργοσαρωνικού είναι Αθηναίοι-ειδικά δέ στην Αίγινα,όπου έχουν πολλοί εξ αυτών εξοχικά.Συνεπώς δέν τίθεται θέμα τοπικιστικής νοοτροπίας.

Επίσης,όσες φορές έχω ταξιδέψει με τον "Αγιο",δέν είδα να γίνεται ο χαμός που βλέπω στα άλλα πλοία-είναι εμφανές πως απλώς το βαπόρι μαζεύει όσους ξεμένουν απ'τα άλλα δυό.Ενώ άν είχε λίγο χαμηλώτερες τιμές,ενδεχομένως κάποιοι θα το προτιμούσαν παρά το αργόν τής ταχύτητάς του.

Edited by Hastaroth
Link to comment
Share on other sites

Πώς εξηγείται ότι αμφότερες και οι τρείς (που έλεγε χαριτολογώντας ένας καθηγητής μου στο σχολείο) εταιρείες που λειτουργούν στην γραμμή αυτή έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια τιμή (8,50 ευράκια);

Μόνο που δεν έχουν την ίδια τιμή οι τρεις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη γραμμή της Αίγινας. Η ΑΝΕΣ έχει 8,5 Ευρώ σε όλα τα δρομολόγια ενώ η HSW και η Nova έχουν 9,5 Ευρώ. H HSW έχει κάποια προσφορά σε κάποια δρομολόγια κάθε ημέρα (3 ημερησίως) που έχουν φθηνότερη τιμή.

Link to comment
Share on other sites

Η ΝΕΛ λοιπον εχει 3 κατηγοριες τιμων Παρασκευη/Κυριακη οι ακριβοτερες,Δευτερα ελαχιστα πιο φτηνες και Τριτη εως Πεμπτη οι πιο φτηνες(που ειναι πιο ακριβες απο του ΝΗΣΟΣ :rolleyes:).

Οι καινουργιες τιμες λοιπον μετα απο την καταργηση των φορων υπερ τριτων(στην HSW δηλαδη γιατι δεν βλεπω η ΝΕΛ να εκανε καποια μειωση).

deck * κρεβατι σε AB εσωτερικη τετρακλ * αυτοκινητο< 4,25

ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ

ΧΙΟΣ 31.50 * 53.00 * 83.50

ΜΥΤ 34.50 * 56.50 * 95.00

ΜΥΤΙΛΗΝΗ - EUROPEAN

Δευτερα

ΧΙΟΣ 34.00 * 61.00 * 105.00

ΜΥΤ 37.00 * 70.00 * 122.00

Τριτη-Πεμπτη

ΧΙΟΣ 31.00 * 56.00 * 96.00

ΜΥΤ 34.00 * 64.00 * 112.00

Παρασκευη και Κυριακη

ΧΙΟΣ 35.00 * 63.00 * 108.00

ΜΥΤ 38.00 * 71.00 * 125.00

Εκανε λοιπον μειωσεις η ΝΕΛ μετα την καταργηση των φορων ΑΛΛΑ και μειωσε σε δυο κατηγοριες τις τιμες.Παραμενουν βεβαια τα 40χρονα ΜΥΤΙΛΗΝΗ/EUROPEAN πιο ακριβα απο το νεοτευκτο ΧΙΟΣ B)

deck * κρεβατι σε AB εσωτερικη τετρακλ * αυτοκινητο< 4,25

ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ

ΧΙΟΣ 31.50 * 53.00 * 83.50

ΜΥΤ 34.50 * 56.50 * 95.00

ΜΥΤΙΛΗΝΗ - EUROPEAN

Τριτη-Τεταρτη-Πεμπτη

ΧΙΟΣ 31.00 * 56.00 * 95.00

ΜΥΤ 33.00 * 63.00 * 111.00

Παρασκευη-Κυριακη-Δευτερα

ΧΙΟΣ 33.00 * 59.00 * 102.00

ΜΥΤ 36.00 * 67.00 * 118.00

Edited by NHSOS XIOS
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Παρόλα αυτά, θεωρώ πως η σημερινή κατάσταση στις γραμμές της Κρήτης είναι πολύ ικανοποιητική. Σε σχέση με την κατάσταση πριν από 3 χρόνια (προ ανταγωνισμού), έχουν προστεθεί 3 πολύ αξιόλογα πλοία, έχουν αποσυρθεί 3 μεγαλύτερης ηλικίας και οι τιμές είναι σε πολύ λογικά επίπεδα.

Φίλε Ορέστη, οι τιμές δεν είναι καθόλου σε φυσιολογικά επίπεδα... 63 ευρώ deck πήγαινε-έλα Πειραιά από τα Χανιά στον Πειραιά στο πόδι δεν είναι καθόλου φυσιολογικό. Και πόσο μάλλον σε ένα δρομολόγιο 8,5 ωρών... Edited by proud_ionian
move
Link to comment
Share on other sites

Ποια κατά τη γνώμη σου θα ήταν μια φυσιολογική τιμή; Επίσης στα πλοία της Κρήτης, η έννοια του Deck δεν είναι ίδια με αυτή των πλοίων των Κυκλάδων, πολλές φορές είναι πιο άνετη και από την αντίστοιχη διακεκριμένη, κάνω λάθος;

Υ.Γ. Σε σχέση με τις υπόλοιπες γραμμές (Κυκλάδες, Β.Α Αιγαίο και Δωδεκάνησα), οι τιμές της Κρήτης δεν παραμένουν πολύ ανταγωνιστικές;

Edited by Orestis
Link to comment
Share on other sites

Φίλε Ορέστη, οι τιμές δεν είναι καθόλου σε φυσιολογικά επίπεδα... 63 ευρώ deck πήγαινε-έλα Πειραιά από τα Χανιά στον Πειραιά στο πόδι δεν είναι καθόλου φυσιολογικό. Και πόσο μάλλον σε ένα δρομολόγιο 8,5 ωρών...

61 έχει για Πάρο πηγαινε έλα με blue star η οικονομική. Μια χαρά είναι της Κρήτης οι τιμές.

Link to comment
Share on other sites

Και εγω θα συμφωνησω πως γενικα ειναι καλες οι τιμες και σε σχεση με την ποιοτητα των πλοιων.Αυτην την στιγμη στην κρητη ειναι δρομολογημενα 5 απο τα καλυτερα πλοια του Αιγαιου(μην πω και τα καλυτερα).Οσο για τα Χανια απο οτι εχει δειξει και η ιστορια δεν μπορει να σταθει δευτερη εταιρια και ναι μεν παλαιοτερα γινοταν πολεμος σε αυτες τις εταιριες απο την ΑΝΕΚ(φερανε το OLYMPIC CHAMPION για να διωξουν την HELLENIC SEAWAYS)αλλα περυσι στην τελευταια προσπαθεια της BLUE STAR το ΛΑΤΩ το αφησαν στην θεση του και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.

Link to comment
Share on other sites

Οι τιμές της NEL LINES για ασυνόδευτα Ι.Χ για Κυκλάδες και Δωδεκάνησα

Από Πειραιά για Σύρο, Τήνο, Άνδρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο: 36 €

Από Πειραιά για Εύδηλο: 50 €

Από Πειραιά για Κάλυμνο, Κώ, Ρόδο: 49 €

Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ 210-4125888.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Συζητωντας με φιλους που θελουν να κατεβουν Ελλαδα-αυτοκινητο και καμπινα- το κοστος πηγαινε ελα βγαινει περιπου στα 600ευρω,οποτε καταλαβαινουμε ολοι οτι ειναι καπως ακριβα.

Μόνο 600 Ευρώ?? Πολύ λίγα σου είπαν!!!

Επειδή έτυχε να κοιτάξω εγώ για εισιτήρια στην Αγκώνα σε δυο διαφορετικές περιόδους του Ιουλίου!!!

Για παράδειγμα είχα κοιτάξει στις 04/07/11 από Πάτρα για Αγκώνα και επιστροφή στις 12/07/11 από Αγκώνα για Πάτρα με τις Μινωικές (γιατί η κοινοπραξία δεν έδινε θέση για το ΙΧ και στις δυο διαδρομές) σε μια δίκλινη εσωτερική καμπίνα και ένα ΙΧ και στις δυο διαδρομές το κόστος ανερχόταν στα 825 Ευρω!!!

Δεύτερο παράδειγμα είχα κοιτάξει στις 16/07/11 από Αγκώνα για Πάτρα και επιστροφή στις 30/07/11 από Πάτρα για Αγκώνα.

Με τις Μινωικές σε μια δίκλινη εξωτερική καμπίνα και ένα ΙΧ στο έλα και στην επιστροφή δυο VIP αεροπορικά καθίσματα (δεν είχε διαθέσιμη καμπίνα) και 1 ΙΧ, το κόστος ανερχόταν στα 927 Ευρώ!!!

Η κοινοπραξία δεν έδινε θέση για το ΙΧ και στις δυο διαδρομές, αλλά ενδεικτικά οι τιμές για μια δίκλινη εξωτερική και 1 ΙΧ και επιστροφή σε Dormitories και 1 ΙΧ, το κόστος ανερχόταν στα 1030 Ευρώ (άδω δεν είναι ακριβής η τιμή γιατί δε συμπεριλαμβάνει την έκπτωση της έκδοσης εισιτήριου μετά επιστροφής), έλλειψη της διαθεσιμότητας στο γκαράζ, δεν μου είπαν πόσο ακριβώς βγαίνει

Link to comment
Share on other sites

έχει δεί κανείς τις τιμές τις ΝΕλ τον αύγουστο? μήπως έχουμε ξεφύγει λιγάκι,τώρα πιά που δεν υπάρχουν και νελίτες δύσκολες εποχές για αυτή την εταιρεία

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...