ΕΥΔΟΞΟΣ

eMembers
 • Content count

  396
 • Joined

 • Last visited

About ΕΥΔΟΞΟΣ

Recent Profile Visitors

381 profile views
 1. Εχω την εντύπωση οτι κρατούν την Ελληνική σημαία, επειδή προυπήρχε στο πλοίο. Σε ολες τις αγορές απο το εξωτερικό, πάντα η Κύπρος έχει προτεραιότητα.
 2. Με 863 επιβάτες σήμερα το πλοίο στο Βαθύ και πολυπληθές νεαρό κοινό στο λιμάνι, οπως πληροφορήθηκα, να χαιρετάει τους ... Survivorοτες.
 3. Προχθες που ήμουνα στο κεντρικό πρακτορείο της Hellenic Seaways στον Πειραιά, άκουσα οτι επιβάτες που είχαν ηδη εισιτήριο για Μύκονο, ειτε ακύρωναν, ειτε μετέτρεπαν το εισιτήριό τους σε ανοιχτής ημερομηνίας (προφανώς για να ταξιδέψουν σε μεταγενέστερη ημερομηνία) προκειμένου να πάνε απο τη Ραφήνα με το Τερα.
 4. Ακριβώς, δεν υπάρχει η δυνατότητα στα πρακτορεία να βλέπουν όλες τις θέσεις που υπάρχουν προς πώληση. Επίσης έχω και μιά επιφύλαξη ως προς το ο,τι το καλύτερο υπάρχει στη γραμμή Χίου - Μυτιλήνης, οπως αναφέρει πιο πάνω ο φίλος.
 5. Οχι, πρόκειται για ένα χώρο που μέχρι τώρα δεν υπήρχε πρόσβαση στους επιβάτες παράλληλο με τους διαδρόμους των καμπινών.
 6. Εγώ πάντως άκουσα οτι θα ζητήσουν την παρέμβαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.
 7. Για παιχνίδια μου είπαν. Βρίσκεται ακριβώς στο κάτω μπροστινό σαλόνι.
 8. Στο Νήσος Ρόδος ετοιμάζεται αίθουσα με Ιντερνετ. Αυτή την εβδομάδα που ταξίδεψα με το πλοίο δούλευε συνεργείο,
 9. Πάντως (τουλάχιστον) μέχρι την προηγούμενη βδομάδα που συζητούσα με ανθρώπους της Fast feriies, μου έλεγαν οτι δεν υπάρχει περίπτωση να κατεβάσουν τις τιμές.
 10. Δεν φαίνεται να υπάρχει στο πρόγραμμα της εταιρείας για τον επόμενο χρόνο, οπότε στο τέλος της φετεινής περιόδου πρέπει να τελειώνει η ναύλωση.
 11. Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια, αλλά στην εποχή π.χ. του Ευτυχία θυμάμαι πολύ καλά οτι έπιανε πρωτόκολο ειδικά τις Κυριακές ηδη απο την Υδρα και τις Σπέτσες, με συνέπεια να μην πιάνει τα υπόλοιπα λιμάνια οταν επέστρεφε στον Πειραιά. Βέβαια οι εποχές άλλαξαν, ο κόσμος ζητάει ταχύτητα και ας πληρώνει ένα σκασμό λεφτά με τα ταχύπλοα, αλλά το απορία μου είναι αφου τα Μέθανα και ο Πόρος εξυπηρετούνται στην ουσία με συμβατικά χωρις κανένα προγραμματισμό, πως είναι δυνατό να μαζέψουν παραπάνω απο δύο, πέντε η' εστω δέκα άτομα ;
 12. Αναμενόμενη η αλλαγή σημαίας, αφου εκτος απο τα λιμανιάτικα θα ήταν αναγκαστική η χρήση και ρυμουλκού τουλάχιστον για την Κέρκυρα που ξέρω σίγουρα, για πλοία με σημαίες εκτος Ευρ. Ενωσης.
 13. Είναι δεν είναι αιχμηρός, ομως η κατάσταση στο πλοίο ήταν απλά τραγική και δεν είναι δυνατό με πασαλίματα να κάνεις και πολλά πράγματα.
 14. Δεν το είχα αναφέρει απο πριν ξεκινήσει το πλοίο, αλλά και εγω απο άνθρωπο του πληρώματος μου μεταφέρθηκε η ίδια κουβέντα που γράφει και ο proud ionian : κουρέλι...