Jump to content
Shipfriends

ΕΥΔΟΞΟΣ

eMembers
 • Content count

  436
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

813 profile views
 1. Σάμος - Τουρκία

  Αναμενόμενα τα προβλήματα, αφου έχουν δημιουργηθεί 4 πύλες εισόδου στο νησί (Πυθαγόρειο, Αεροδρόμιο, Βαθύ και τώρα το Καρλόβασι). Το ζήτημα ομως είναι οτι δεν υπάρχει επαρκές προσωπικό π.χ. τελωνείο για να πηγαίνουν παντού !
 2. Ocean Majesty (IMO 6602898)

  Ξεκινάει 29/4 απο τη Γένοβα και οι κρουαζιέρες του είναι σχεδον οπως και περσι, ναυλωμένο απο τη γερμανική Hansa.
 3. Med Star (IMO 8604345)

  Καλά, δεν κάνει και δρομολόγιο για να έχει συνέχεια σταθερή ταχύτητα. Φαντάζομαι οτι θα κάνουν και κάποιες δοκιμές.
 4. Superfast XII (IMO 9227429)

  Οχι, διακεκριμένη θέση δεν υπάρχει στο πλοίο, οπότε απ'οτι καταλαβαίνω οι επιβάτες που είχαν καμπίνα δεν είχαν θέση στα σαλόνια του πλοίου.
 5. Minoan Lines

  Φυσικά και θα πρέπει το πρακτορείο που εξέδωσε τα εισιτήρια να ενημερώσει τον πελάτη του, αλλά με την προυπόθεση οτι η εταιρεία θα έχει προηγουμένως ενημερώσει το πρακτορείο !
 6. Προσφορές και εκπτώσεις

  Μέχρι 31/5 πήρε παράταση η προσφορά της Cosmote deals for you με την Hellenic Seaways.
 7. Minoan Lines

  Πριν λίγα χρόνια οταν βέβαια είχαν τον έλεγχο οι Μινωικές και όχι ο Γκριμάλντι οπως γίνεται τώρα, είχα ακούσει οτι έδιναν στο πλοίο κάποιο ποσό αποζημίωσης για τους επιβάτες με οχήματα για να πάνε μεχρι την Πάτρα. Ομως επειδή έχεις εισιτήρια με την προσφορά early-booking, επικοινώνησε το γρηγορότερο με την εταιρεία, επειδή η προσφορά έληγε μεν κανονικά στις 28/2, ομως έχουν δώσει παράταση μέχρι 12/3 και μάλλον προλαβαίνεις να κάνεις τις σχετικές αλλαγές χωρις να σου ζητήσουν να πληρώσεις τη διαφορά (μεταξύ προσφοράς και κανονικού ναύλου. Αν ήμουν στη θέση σου βέβαια εγω θα απαιτούσα ακύρωση 100% και θα πήγαινα με την άλλη εταιρεία που είναι τουλάχιστον πιο συνεπείς !
 8. Nazli Jale (IMO 8506945)

  Ειναι εκτος δρομολογίων ολόκληρη σχεδον τη χειμερινή περίοδο, αφου έχουν σε λειτουργία το Esref Jale.
 9. Lesvos (IMO 9323924)

  Γύρω στις 15 Μαρτίου οπως με πληροφόρησαν, αναμένεται να επιστρέψει στη γραμμή. Ο δε λόγος της μεγάλης ακινησίας οφείλεται στην εναρμόνιση στους κανονισμούς, οι οποίοι μεταξύ άλλων επιβάλουν το ξήλωμα την καναπέδων που είχε πριν το πλοίο και την αντικατάστασή τους με καθίσματα αεροπορικού τύπου.
 10. Brand Loyalty Cards

  Με την Hellenic είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα. Κάνεις την αίτηση ηλεκτρονικά και το πολύ μέσα σε 2 εργάσιμες μέρες, σου δίνουν τηλεφωνικά τον αριθμό της κάρτας, Ασχετα αν η κάρτα μπορεί να σου έρθει με το ταχυδρομείο ενα χρόνο μετά η' και αργότερα, παίρνεις κανονικότατα και τους πόντους, αλλά και τις όποιες εκπτώσεις ισχύουν.
 11. Brand Loyalty Cards

  Εννοώ βέβαια στο πρώτο ταξίδι που κάνεις. Οταν έχεις ηδη την κάρτα παίρνεις και την έκπτωση στο ΙΧ, αλλά και τους πόντους.
 12. Aysegul Jale (IMO 9809796)

  Ακινητοποιημένο το πλοίο στο λιμάνι του Αιβαλί χωρις να έχει κάνει ουτε ενα δρομολόγιο απο την αρχή του χρόνου λόγω οικονομικών προβλημάτων της εταιρείας.
 13. Brand Loyalty Cards

  Ο πιο εύκολος τρόπος να αποκτήσεις την κάρτα είναι αφου κάνεις ενα ταξίδι σε οποιαδήποτε γραμμή, να ζητήσεις στην υποδοχή του πλοίου την έκδοση. Εννοείται βέβαια οτι οι οποιοιδήποτε πόντοι πάνε περίπατο και το κυριότερο αν έχεις και ΙΧ δεν παίρνεις έκπτωση. Απο κει και πέρα υπάρχει αυτό το αίσχος οτι αν δεν κάνεις άλλο ταξίδι μέσα σε 2 χρόνια χάνεις ο,τι πήγες να κερδίσεις. Ομως δεν είναι μόνο προβληματικός ο τρόπος διαχείρισης της κάρτας. Πολύπλοκος είναι και ο τρόπος όσο αφορά και τις προσφορές με το Vodafone τουλάχιστον για την περίοδο του καλοκαιριού οπως μου είχαν πεί γνωστοί μου σχετικά με τα εισιτήρια επιστροφής τα χρονικά περιθώρια κλπ.
 14. Φαίνεται οτι ηδη έκανε δρομολόγιο στο Αιβαλί (οπου είναι τώρα) και πιθανότατα συνδέεται με την απουσία του Lesvos. Οπως είναι γνωστό το Kaptan Ilyas Mert είναι αποκλειστικά για επιβάτες.
 15. Όμιλος Grimaldi

  Δηλαδή εγκαταλείπουν την Πάτρα τα πλοία του Μπρίντιζι ;
×