Jump to content
Shipfriends

ΕΥΔΟΞΟΣ

eMembers
  • Posts

    756
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ΕΥΔΟΞΟΣ

  1. Μην έχουμε και εδώ βαψιματα και ίσως μετονομασία εφόσον δρομολογηθεί στην ακτοπλοΐα. Όπως έχω ξαναγράψει προβλέπω και αλλαγή σημαίας.
  2. Έκλεισε το εκδοτήριο στο ισόγειο που επί χρονιά λειτουργούσε επί της ακτής Κονδύλη. Όπως γράφει η ανακοίνωση που έβαλαν από 1/3 οι πελάτες πρέπει να απευθύνονται στο πρακτορείο Γελασάκη.
  3. Απ'ο,τι έμαθα όχι δεν είναι ο ίδιος πλοιοκτήτης. Το πλοίο πουλήθηκε.
  4. Και τη Θράκη να συνδέσει και όλο το βόρειο Αιγαίο. Το καράβι που λέει ότι θέλει να τα κάνει όλα αυτά το έχει;
  5. Αυτά που γράφω μου τα έχει πει άνθρωπος του Ολυμπιακού και ίσχυαν μέχρι τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2019. Από τους πίνακες προκύπτει ότι πρόσφατα ή μεταγενέστερα θα κυματίζει η σημαία μας σε κάποια πλοία.
  6. Για τον Μαρινάκη του Ολυμπιακού ξέρω ότι δεν έχει ούτε ένα πλοίο στην Ελληνική σημαία, όπως επίσης δεν έχει ούτε έναν Έλληνα ναυτικό στα πλοία του
  7. Πέρασε το 1ο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου και η Αττικά αδυνατεί να ανακοινώσει τα δρομολόγια και στις 2 γραμμές της Κρήτης ακόμα και για τον επόμενο μήνα! Όπως έμαθα από πρακτορεία στον Πειραιά δεν ξέρουν ποια πλοία θα είναι σε λειτουργία καθώς επίσης υπάρχει και μετάβαση στο ενιαίο σύστημα κρατήσεων της Blue star
  8. Εγώ νομίζω ότι θα σηκώσει Ελληνική σημαία εφόσον δρομολογηθεί στην ακτοπλοΐα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο όλων αυτών των ανακατατάξεων.
  9. Οι άλλοι μπορεί να έχουν ανεβάσει δρομολόγια, αλλά εκτός από το Κύδων να πας που; Στην Αγκώνα τα πλοία τους μπορούν να συγκριθούν με αυτά της Άττικα; Ξέρω πολλούς συχνούς επιβάτες που έρχονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα που δεν μπαίνουν με τίποτα στα πλοία τους.
  10. Μήπως θυμάσαι το επόμενο όνομά του και τη σημαία, γιατί μέχρι να καταλήξει στο Λούη μεσολάβησε η μετασκευή του σε κρουαζιερόπλοιο (να έγινε άραγε στο Πέραμα;) και αλλαγή(Ες) πλοιοκτησίας στον Λελάκη.
  11. Κυπριακή είχαν και το Victory, το Bridge και νο διορθώσω τον εαυτό μου Μάλτα είχε σηκώσει για λίγο το Superferry στα πλαίσια της ναύλωσης στην Ιρλανδία και θυμάμαι ότι το είχα συναντήσει και στην Ηγουμενίτσα με τα διακριτικά Swansea Cork ferries.
  12. Έχεις δίκιο ήταν το 1990 γιατί είχα κάνει ταξίδι με το Αίολος από Πάτρα για Κέρκυρα.
  13. Τον Αύγουστο του 1991 το είχα συναντήσει στην Πάτρα και μου έκανε εντύπωση που είχε σημαία Μάλτας, ενώ αν θυμάμαι σωστά εκτός από Ελληνική σημαία μόνο Κύπρου είχε ο Στρίντζης
  14. Ξενοφώντος 14 ήταν το γραφείο, το οποίο είχα επισκεφτεί και πήρα φωτογραφίες πλοίων. Ξέχασα να αναφέρω ότι ο Αλεβίζος ήταν για κάποιο καιρό και ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της DFDS πού είχε τότε τα Dana Sirena και Dana Corona που έκαναν δρομολόγια/κρουαζιέρες Αγκωνα-Πάτρα και (μάλλον) και Ηράκλειο.
  15. Το Μεγαλόχαρη στη θέση του Joy star στην επιδοτούμενη γραμμή Φούρνοι - Καρλόβασι - Άγιο Κήρυκο.
  16. Μετά και από το σημερινό δρομολόγιο, δεν υπάρχει άλλο στη γραμμή Φούρνων - Ικαρίας - Σάμου.
  17. Μέρα Αυγούστου θύμιζε σήμερα το πρωί το λιμάνι όπου βρέθηκα για παραλαβή δέματος από το Ν. Σάμος, λόγω της σχεδόν ταυτόχρονης άφιξης των Ελ Βενιζέλος/Ν. Σάμος και μπλου σταρ 2. Περίπου μισή ώρα από την Ε2 μέχρι τον σταθμό του ηλεκτρικού.
  18. Και εγώ την ίδια απορία έχω αν και άνθρωπος που είχε δουλέψει στην εταιρεία, με είχε διαβεβαιώσει εδώ και καιρό ότι δεν θα ξεμπλέξουν εύκολα από τα διάφορα ζητήματα που έχουν προκύψει μετά την τραγωδία.
  19. Μπορεί να είναι και επειδή το έχουμε συνηθίσει μπλέ τόσα χρόνια, εμένα μου φαίνεται χάλια.
×
×
  • Create New...