Jump to content
Shipfriends

Chang

eMembers
  • Posts

    95
  • Joined

  • Last visited

About Chang

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Γρήγορα προχωράει, άραγε πότε θα ξεκινήσει και πάλι δρομολόγια και σε ποια γραμμή; Μαντούδι ή κάτι άλλο;
  2. Παρεμπιπτόντως, είχε το special εισιτήριο 24.70€ που ήταν για κάποιες πρώτες Χ κρατήσεις ή και μέχρι 48 ώρες νομίζω πριν το δρομολόγιο. Τώρα και για Οκτώβρη να κλήσεις έχει 34.70€. Δεν υπάρχει καθόλου αυτό στα γύρω στα 25-27€ μετά τις αυξήσεις, καταργήθηκε τελείως. Από το ποσό μου μάθαμε πως αγοράστηκε το εξπρές Σκιάθος καταλαβαίνουμε πως η Seajets θα θέλει να πάρει τα λεφτά της πίσω από την γραμμή οπότε αυτός είναι ένας τρόπος.
  3. Πια είναι τα πιο παλαιά ταχύπλοα που έχει τα οποία μπορούν να δουλέψουν είτε όπως είναι ήδη ή μετά από κάποιες επισκευές;
  4. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου θα πραγματοποιήσει διπλό δρομολόγιο το Superstar Βόλο - Σποράδες Tην Μεγάλη Πέμπτη στις 2 Μαΐου θα πραγματοποιήσει το πρωί Βόλο - Σκιάθο - Αγνώντα και επιστροφή ενώ το Μεσημέρι στις 15:30 θα εκτελέσει το πλήρες δρομολόγιο, Βόλος - Σποράδες - Βόλος.
  5. Είμαι μεγάλος καραβάτρης και τα τελευταία χρόνια τους χειμερινούς μήνες δυστυχώς είμαι αναγκασμένος να πάω με αεροπλάνο. Δεν οδηγώ για να πω ότι θα ξεκινήσω από Αθήνα στις 4-5 για να είμαι Βόλο 07:30 ή έστω 8. Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε ο Πρωτεύς, βόλευε πάρα πολύ. Τώρα που έχουν 2 καράβια αποκλειστικά από Βόλο την ίδια ώρα εντελώς απαράδεκτο.
  6. Έχει να κάνει με τον αριθμό θέσεων, αν ξεπεραστούν πάει για τις ίδιες θέσεις στα 32€ και για την seajets. Σωστά γράφετε και οι 2 σας για τις τιμές πάντως.
  7. Αυτό σίγουρα θα είχε τεράστια εξυπηρέτηση στους κατοίκους και όσους θέλουν να πάνε για κάποια δουλεία σε κάποιον από τους προορισμούς της γραμμής.
  8. Χθες και σήμερα που το παρακολούθησα λίγο είδα πως πάει μέχρι 18 στο myshiptracking.
  9. Μπορεί κάποιος χωρίς γνώσεις να βάλε έναν δεκτή AIS? Εχω δει αρκετά βίντεο αλλά έχω διαβάσει κι όλας αρκετά άλλα δεν μπορώ να πω πως έβγαλα κάποια ολοκληρωμένη άκρη. Υπάρχει κάτι που είναι plug n play ή κάποιος οδηγός, πάρε αυτό αυτό κι αυτό και μετά τρέχεις το τάδε λογισμικό, υπάρχει κάτι τέτοιο;
  10. Σωστή παρατήρηση, σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
×
×
  • Create New...