Nikos_Chania Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 (edited) Δεν πρόσεξα τα τρία φουγάρα...άρα μάλλον το πρώτο Queen Mary... Edited July 20, 2009 by ndimitr93
giorgosz Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Queen Mary και για μένα. Να διευκρυνίσω ότι εννοώ το πρώτο.
thanosp Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Ο Ermenegildo με "ταπείνωσε". Και έλεγα μήπως είναι πολύ μακρια και δεν βγει άκρη αλλά διαψεύστηκα και πολύ γρήγορα. Ναι λοιπόν είναι το Queen Mary μόνιμα δεμένο στο λιμάνι του Long Beach στο Los Angeles. Πλέον χρησιμοποιείται σαν ξενοδοχείο. Η φωτογραφία βγήκε κατα την απογείωση απο το Los Angeles. Τα συγχαρητήρια μου σε όσους που απαντήσαν και ήταν όλοι σωστοί.
Ermenegildo Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Δεν σε ταπεινωσα αλοιμονο.... παρεπιπτοντως το διπλα του ειναι to Carnival Destiny λογικα.. ας βάλει το επομενο όποιος θελει ή καποιος που δεν βάζει συχνα.
jkourkoulis Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 (edited) Καλησπέρα. Είναι αρκετά εύκολο αλλά από το τίποτα... (Φυσικά δεν ψάχνουμε το ιπτάμενο δελφίνι που περνάει απο τα δεξιά αλλά το "κεντρικό καράβι" της φωτογραφίας ) Edited July 29, 2009 by jkourkoulis Διόρθωση φωτογραφίας - στραβός ορίζοντας!
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Όπως και μόνος σου το παραδέχτηκες φίλε μου, είναι αρκετά (έως πάρα πολύ) εύκολο. Αλλά το κουίζ δεν είναι μόνο για τους ...παντογνώστες , αλλά γιά όλα τα μέλη του φόρουμ . ΦΟΙΒΟΣ λοιπόν είναι η απάντηση, ......ή μήπως το ΑΘΗΝΑ :D:D πριν μας φύγει για τα ξένα ???
George Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ναι το QUEEN MARY 2 και στα σωστικά του λέει "ΑΤΟΜΑ 20" προς τιμήν των Ελληνάρων που δεν ξέρουν Αγγλικά ενώ ένας δέλφινας (μάλλον της γραμμής Dover - Calais ) περνάει από τα δεξιά ΦΟΙΒΟΣ
jkourkoulis Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 ΦΟΙΒΟΣ Η φώτο είναι πολύ πρόσφατη κατά την επιστροφή μου από την Αίγινα -ναι μέσα στα αλάτια από το ολοήμερο μπάνιο ανέβηκα να τραβήξω μερικές φώτο με τη χάλια ποιότητα του κινητού μου. Πρώτος νικητής (πιο γρήγορος και από τα Highspeed ) ο ΣΕΙΡΙΟΣ -στον οποίο οφείλεται και η διόρθωση του ορίζοντα, καθώς όπως διάβαζα ένα από τα post του στις τεχνικές φωτογραφίας σκέφτηκα ότι σε πολλές φωτογραφίες μου η θάλασσα "πέφτει" στα πλάγια χαχα. ΥΓ. Καλά proud_ionian με έστειλες, τι φαντασία είναι αυτή; Αλλά όλοι ξέρουμε ότι πήγες για το δύσκολο.
Nikos_Chania Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Ας βάλω εγώ μία φού δεν βάζει κανείς Ποιανού πλοίου είναι αυτή η πλώρη?
.voyager Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 (edited) Ταξιάρχης, λέω εγώ... Ή μάλλον, Αγία Μεθοδία για μένα, όπως το προτιμούσα! Edited August 19, 2009 by .voyager
Panagia Ekatontapiliani Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Εγω θα πω καποιο απο το Aegean Star ή Αρχαγγελος. Με πιθανοτερο το Aegean Star
Nikos_Chania Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 O Π100 κερδίζει ένα λαπτοπ!!!!! Είναι το Ετζίαν Σταρ!!!!!!!
Panagia Ekatontapiliani Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Παραχωρώ τη θέση μου σε όποιον θέλει να βάλει το επόμενο κουιζ.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Πάμε και ένα ευκολάκι, για να μην ξεχνάμε και το φωτογραφικό μας κουίζ. Ποιανού πλοίου την τσιμινιέρα κοσμεί το παρακάτω όμορφο σχέδιο - σινιάλο ???
polmyt Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Συμφωνω με τον Captain Argy. Island Breeze;)
Panagia Ekatontapiliani Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Το Island Breeze και απο μένα.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Σωστοί όλοι (αυτό έλειπε δα !!!) με γρηγορότερο τον Captain Argy. H τσιμινιέρα (ή φουγάρο αν προτιμάτε) με τα σινιάλα του ISLAND BREEZE.
Ermenegildo Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Το έχουμε απαξιώσει το quizz μας??? για να δούμε ένα εύκολο? Ετσι για να ξεκινήσει όμορφα η χρονιά μας
Recommended Posts