Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Μετά το ΛΙΣΣΟΣ καιρός να στείλουμε και άλλα ομόσταυλα στο πυρ το εξώτερον... Ως προς το απαράδεκτο του πλοίου μπορείς να γίνεις πιο σαφής;

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ότι το πλήρωμα συμπεριφέρεται σαν τσομπάνης στα πρόβατα με σκοπό να ξεζουμίζει τον επιβάτη και να απαιτεί ο επιβάτης να είναι εντάξει ενώ σε μερικά πράγματα που παρανομεί το ίδιο το πλήρωμα δεν τους νοιάζει καθόλου !!Με λίγα λόγια μεταχειρίζονται τους κανόνες εναντίον των κανόνων !

Link to comment
Share on other sites

Η πλήρης ισοπέδωση! Τέτοιες εκφράσεις είναι τουλάχιστον υπερβολικές! Το πλήρωμα φροντίζει για την τήρηση των κανόνων,. Τι να κάνουμε... αυτό είναι το σωστό... (Υπάρχει βέβαια και το Αραπιαν, αλλά ποιος το υπολογίζει... :P )

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Προσπαθώ από τα posts σου να καταλάβω τι έχει συμβεί και που οφείλεται η δυσαρέσκειά σου. Μήπως αντί να υστεριάζεις, να μας περιγράψεις το σκηνικό και να αφήσεις σε εμάς να συμπεράσματα; Κρατώντας εσύ πάντα τα δικά σου...

Edited by .voyager
Link to comment
Share on other sites

grap2006 και voyager:Το πλοίο σε κάποια σημεία του ξενοδοχειακού του τομέα είναι ρημαγμένο ,τι θέλω να πω:Οι τουαλέτες έχουν το μαύρο τους το χάλι από θέμα συντήρησης .Καθαρές μεν δεν λεώ αλλά υπάρχουν σπασμένες πόρτες που δεν κλεινουν και πρέπει να κρατάς το πόδι σου προκειμένου να κάνεις την ανάγκη σου ώστε να μείνει κλειστή,σπασμένες βρύσες ξεχαρβαλωμένοι νηπτήρες σπασμένα πλακάκια έκαναν την εμφάνιση τους παντού!!Αυτά όμως ας τα αφήσουμε δεν είναι και τόσο τραγικά .Αυτο που δεν μου άρεσε ήταν η ζωόδες συμπεριφορά από κάποια μέλη του ξενοδοχειακού τομέα του πληρρώματος .Ο κύριος λόγος ήταν το που καπνίζαν κάποια του πληρρώματος στο χώρο του λογιστηρίου αριμανίως με ορθάνοιχτη την πόρτα, και να κάθομαι τώρα στα καθίσματα της τρίτης θέσεως που ήταν και η θέση που έγραφε το εισητήριο μου και να ξεβρωμαει τσιγαρίλα όλος ο χώρος ,σε μιά στιγμή δεν άντεξα άλλο και πήγα να το κάνω παράπονο στην ρεσεψιόν.Ήταν εκεί ο αρχιθαλαμηπόλος μαζί με έναν καμαρώτο και του λεώ ότι ο καπνός από τα τσιγάρα σας φτάνει μέχρι πίσω και ενοχλείτε τους πάντες !!Και τί μου απανταει:΄Δεν καπνίζει κανένας βλέπεις καποιον να καπνίζει ,αν δείς έλα και πέστο μου με ένα ειρωνικό υφάκι ,του απαντάω εγώ δεν χρειάζεται κάποιος να φαίνεται αν είναι κρυμένος και δεν χρειάζεται να με δουλέυετε και από πάνω ,!Μετά με ποιάνει ο καμαρώτος που ήταν μπροστά του και μου λέει αν σε ενοχλεί τόσο ο καπνός να βγείς μεσα στο ψόφο να κάτσεις εμείς δεν μπορούμε να φευγουμε και να βγαίνουμε έξω να καπνίζουμε χτυπάνε τηλ και αναγκαστικά πρέπει να καπνίσουμε εδώ μέσα .Του απαντάω εγώ τότε:Κοίτα φιλαράκι τόση μαγκιά να την βάλεις εκεί που ξέρεις και να πας να μιλήσεις σε άλλον έτσι!! αν το γράφει κανένας κανονισμός ότι αυτός που ενοχλέιται από το τσιγάρο πρέπει να βγαίνει έξω έλα δείξτο μου να το εφαρμόσω .Η κατάσταση μετά συνεχιζόταν ,αυτή που κάπνιζε που είδα με τα μάτια μου ήταν η πλοιοσυνοδός !!Εγω σκέρτηκα στην αρχή να πάω στο Λιμεναρχείο αλλά λεώ τώρα αξίζει να χαλασω το ταξίδι μου όχι και έτσι προς το παρών την έχω αφήσει ανοιχτή την υπόθεση γιατί μου τυχαν κάτι άλλα προβλήματα .

Και στο Γιοροπιαν πάντως που ταξίδεψα το ίδιο πράγμα γίνεται ,κάποια μέρη του πληρώματος καπνίζουν σε μέρη που δεν φαίνονται χωρίς να ΄΄εχουν την αίσθηση ότι σε εσωτερικό χώρο ο καπνός διασκορπίζεται παντου με από τους εξαερισμούς .Μήπως πρέπει να αρχίσουν να πεφτουν κεφάλια και για το πλήρωμα γιατι η κατάσταση είναι απερίγραπτη???

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Αν δεν φροντίσεις εσύ και ο κάθε επιβάτης, τότε γιοκ... μόνος σου είπες ότι σιγά μην χαλούσες το ταξίδι να πας στο λιμεναρχείο

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Θα το φροντίσω δεν υπάρχει περίσπτωση ,τό ίδιο είχα πάθει και με το ΧΊΟΣ το περασμένο Νοέμβρη που ταξίδεψα και έκανα ονομαστική καταγγελία στην εταιρεία και τώρα όλοι είναι αρνάκια εκεί μέσα !!!

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Απλά θα υποστηρίξω το πλοίο και το πλήρωμά του καθώς ένας Θεός ξέρει τι τραβάνε οι ναυτικοί και δεν θα τους κατακρινω, ούτε θα τους στείλω στην κρεμάλα για λάθη...

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή το πλοίο και το πλήρωμα είναι άθλιο επειδή καπνίζουν μέσα; Σα πολύ σοβάρα δεν το χουμε πάρει αυτό το καλαμπούρι με την απαγόρευση;

Link to comment
Share on other sites

ρε φιλε Μανο πολυ μαυρα μας τα περιγραφεις τα πραγματα!επειδη τυχαινει να ταξιδευω συνεχεια τη γραμμη θελω να σε ενημερωσω το ιδιο επικρατει και στα αλλα πλοια,δεν ειναι το μοναδικο πλοιο

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή το πλοίο και το πλήρωμα είναι άθλιο επειδή καπνίζουν μέσα; Σα πολύ σοβάρα δεν το χουμε πάρει αυτό το καλαμπούρι με την απαγόρευση;

Με ενόχλησε περισσότερο η αδιαφορία τους και η συμπεριφορά τους όταν τους το είπα!!Ναι θα δεχόμουν να μου λέγαν ότι ξέρεις κάτι επειδή πρέπει να είμαστε συνέχεια εδώ και δεν μπορούμε να λείψουμε αναγκαζόμαστε και κάνουμε ένα δυο τσιγάρα γιατί το έχουμε ανάγκη και ότι είναι δύσκολη η δουλειά μας θα μου άρεσε πιο πολύ να μου δίναν αυτήν την εξήγηση,αυτοί όχι απλά δεν το παραδεχτήκαν συνέχιζαν με το ίδιο βιολί δεν καταλαβαίναν τίποτα !!Δεν μπορεί αυτοί οι ίδιοι να έχουν απαίτηση από τον επιβάτη να μην τρώει στις αεροπορικές θέσεις ένα σουβλάκι η να μην ξαπλώνει με σλίπινγκ μπάνκ πάλι στις αεροπορικές επειδή είναι πολιτική της εταιρείας ,,ας είχε περισσότερες καμπίνες αμα το πάμε έτσι και φθηνότρες και φθηνότερο σέρβις για να τρώγαμε εκεί και να κοιμάσταν στις καμπίνες !Πώς πρέπει δηλ να την βγάζει ο κόσμος να πληρώνει ακόμα και τον αέρα που αναπνέει (και που στην προκειμένη περίπτωση ειναι και μολυσμένος)??Αν την βρίσκετε εσείς λογική το πλήρωμα να ξεζουμίζει τον επιβάτη για να τηρεί κάποιους κανόνες και να μεταχειρίζονται τον νόμο εναντίον του νόμου σε κανόνες που θεωρητικά είναι το Α και το Ω τότε πάω πάσο.

Φίλε Νιls Xolgerson ναι και στα άλλα πλοία το ίδιο γίνεται διστυχώς ,πρότρέπω λοιπόν σε όλους που έχουν πρόβλημα με το τσιγάρο και την συμπεριφορά του πληρώματος σε οποιοδήποτε πλοίο να κάνουν καταγγελείες στα Λιμεναρχεία .Είναι η μόνη λύση προκειμένου να μπούν κάποια πράγματα στην θέση τους !!Πάει ο καιρός που το πλήρωμα χτύπαγε τον κόσμο στα βαπόρια και μιλούσε όπως ήθελε!!

Edited by opelmanos
Link to comment
Share on other sites

Με αυτα που λες νομιζω οτι ταξιδευω με βαπορι των ΑφΩΝ ΑγαπητΩΝ αρχες του 80. Απο τα 90ς ακομα και οι Αγαπητοι (τα πληρωματα τους) δινανε ιδιαιτερη σημασια στον επιβατη.

Αδυνατω να πιστεψω οτι αυτο συμβαινει σημερα σε πλοιο της συγκεκριμενης εταιριας. Νομιζω εισαι λιγο υπερβολικος η ακομα και προκατειλημενος.

Επισης θεωρω οτι δεν ειναι δυνατον να τους παιρνει ολους η μπαλα επειδη καποιος εκεινη την ωρα δεν ειχε ορεξη ή δε μπορουσε για 1002 λογους (κουραση, αυπνια κτλ) να σου απαντησει οπως αρμοζει

σε ενα επιβατη. Βεβαια και συ δεν πρεπει να ξεχνας πως εκει μεσα εισαι ενας περαστικος επιβατης και οχι ο βασιλιας της ακτοπλοιας.

Link to comment
Share on other sites

Βεβαια και συ δεν πρεπει να ξεχνας πως εκει μεσα εισαι ενας περαστικος επιβατης και οχι ο βασιλιας της ακτοπλοιας.

Δεν είμαι βασιλιάς αλλά δεν ανέχομαι να κάνω ταξίδι και να γίνεται η ψυχολογία μου σκατά και να μου βγάζουν και γλώσσα από πάνω όταν τούς λέω το πρόβλημα μου και να ανέχομαι να αναπνέω τον καπνό τους ! :angry: !Υπάρχει νόμος δεν το καταλαβαίνουν ότι προκαλούν με αυτή τη στάση τους ???Και η τραγική ειρωνία ξέρετε ποια ήταν???Που παρα τρίχα δεν το έχασα το καράβι από την Μυτιλήνη στο παρα πέντε μπήκα :angry: Δεν ήταν εξ αρχής γραφτό αυτό το ταξίδι!!!Πίστεψτε με ασ όψεται η αφραγκιά που ταξιδέυω με πλοία αλλιώς αν είχα λεφτά θα έπαιρνα το αεροπλανάκι και στον αγύριστο όλα τα βαπόρια !!Ακόμα και τώρα και σήμερα που το βλέπω το βαπόρι στο λιμάνι λόγω απαγορευτικού τρελαίνομαι.Θέλω πραγματικά να το ξεχάσω αυτό το ταξίδι ,οπότε δεν θα συνεχίσω την κουβέντα γιατί φθείρομαι περισσότερο

Edited by opelmanos
Link to comment
Share on other sites

Που παρα τρίχα δεν το έχασα το καράβι από την Μυτιλήνη στο παρα πέντε μπήκα :angry: Δεν ήταν εξ αρχής γραφτό αυτό το ταξίδι!!!

Και είμαι βέβαιος ότι και για αυτό φταίει η εταιρεία και το πλήρωμα... ;)

Θα συμφωνήσω με τα περί βασιλέων... :D

Link to comment
Share on other sites

Επειδη βαριεμαι να ψαχνω θυμαται κανενας ποτε ηταν το πρωτο του δρομολογιο στη γραμμη Χιου-Μυτιληνης? Εμπορικο οχι τα εγκαινια.

(Σορρυ αλλα βαριεμαι να ψαξω :lol: )

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Με καθυστέρηση ο απόπλους του «Ν. Μύκονος»

Πρόβλημα εξαιτίας εμπλοκής σχοινιών στην προπέλα του αντιμετώπισε το Ε/Γ-Ο/Γ Νήσος Μύκονος κατά τον απόπλου του από το λιμάνι του Πειραιά, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η αναχώρησή του.

www.naftemporiki.gr

Link to comment
Share on other sites

Το υπουργείο αναφέρει άλλο λόγο (ότι είχε ανοίξει κάποια τσουλήθρα του MES) για την χθεσινή καθυστέρηση του Νήσος Μύκονος στο Πειραιά από αυτό που λέει η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ :unsure:

Καθυστέρηση απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ» στον Πειραιά

Με καθυστέρηση απέπλευσε, σήμερα στις 13.28 αντί της προγραμματισμένης 12.00, από το λιμάνι του Πειραιά, προς εκτέλεση εγκεκριμένου δρομολογίου για Σύρο-Μύκονο-Εύδηλο-Αγ.Κήρυκο-Φούρνοι-Καρλόβασι-Βαθύ, με 528 επιβάτες, το Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ» Ν.Π. 10882, λόγω εργασιών απομάκρυνσης ολισθητήρα μετά των συνδεομένων σε αυτόν πνευστών σωσίβιων σχεδιών μετά την εκδίπλωσή του.

Τελικά ποιο από τα δυο ισχύει???

Link to comment
Share on other sites

λόγω εργασιών απομάκρυνσης ολισθητήρα μετά των συνδεομένων σε αυτόν πνευστών σωσίβιων σχεδιών μετά την εκδίπλωσή του.

Καλά, εξυπακούεται ότι έχει δίκιο το Λιμενικό. Αλλοίμονο εάν δεν γνωρίζει το τι συνέβη σε ένα πλοίο απέναντι από το αρχηγείο του. Μόνο που δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοεί η ανακοίνωση. Μήπως κάποιος μπορεί να την "μεταφράσει"? :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...