Jump to content
Shipfriends

gsenso

eMembers
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

  1. Δημοσιογραφικές πληροφορίες είναι αυτό και όχι το σχέδιο εξυγίανσης της ΝΕΛ. Άλλα μάλλον θα το έχεις διαβάσει για να λες οτι ολα τα ιδιόκτητα, συμβατικά και ταχύπλοα πλοία θα τα πάρουν οι τράπεζες.
  2. Εσύ proud_ionian το έχεις διαβάσει το σχέδιο εξυγίανσης;
  3. Για δικούς τους λόγους. Τι σχέση είχε αυτό με τις γνωμοδοτήσεις του ΣΑΣ οι οποίες είναι κατα το δοκούν; Πως δεν προέβαλαν αντιρρήσεις; Η ΝΕΛ προέβαλλε.
  4. Για ποιό λόγο τότε απαγορεύουν στις Μινωικες να παν στα Χανιά; Εφόσον καλά έκαναν και επέτρεψαν στο Πάτμος να παει εκπρόθεσμα; Φοβούνται μήπως αφήσουν την γραμμή τον Σεπτέμβρη; Καινούργιο πλοίο είναι (σα το Πατμος), αξιόπιστη είναι η Μινοαν (σαν την ΒS).
  5. Εκπρόθεσμο δεν ήταν; Οι μινωικες ως εκπροθεσμες τρώνε πόρτα, όχι επειδή φέρνει αντιρρήσεις η ΑΝΕΚ.
  6. To Πάτμος πως και δρομολογήθηκε Ιούλιο; Εκπροθεσμα;
  7. πως γίνεται οι μινωικές να τρώνε πόρτα κάθε χρόνο ως εκπρόθεσμοι και η Blue Star με μια πιστολιά να δρομολόγησε το Πατμος εκπρόθεσμα είναι να απορεί κανείς.
  8. Αυτα που λεει για το ΣΑΣ εχουν πολυ πλακα. Αφου δεν κανει διακρισεις το συμβουλιο, πως ειναι δυνατον να απορριφτηκε ομοφωνα εμπροθεσμη αιτηση των μινωικων για χανια και τωρα να εγκριθηκε εκπροθεσμη αιτηση της μπλου σταρ; Μας κοροιδευει ο νεοκοπος υπουργος.
  9. Εγω πιστευω οτι αν κανουν αιτηση οι μινωικες για την γραμμη με 2 πλοια, το ΣαΣ πρεπει να αποφανθει θετικα ομοφωνως.
  10. Πως γινεται ομως να πηρε δρομολογια ο ενας και ο αλλος οχι; Τυχαιο;
  11. Ε τωρα πια δεν γινεται να μην δουμε τις μινωικες στα χανια.
  12. Καμμία απάντηση βέβαια δεν έχει δωθεί ακόμα για το πως μεταφέρονται τα εύφλεκτα φορτία στα δωδεκάνησα αφού δεν υπάρχουν ρορο. Με αεροπλάνο ρορο ίσως.
  13. Ο κ. Θεοδωράτος δεν είπε για το πόσο πήγε η τιμή μέτρου (διπλασιάστηκε) και πως μεταβλήθηκε ο τρόπος πληρωμής (μετρητά στον καταπέλτη) στα φορτηγά μόλις έφυγε η ΝΕΛ από τα Δωδεκάνησα, για τα "κακά παιδιά" που δεν είχαν υποκύψει στους εκβιασμούς.
  14. σε ποιόν να απολογηθούν; στον ευατό τους;
×
×
  • Create New...