koukos Posted March 30 Posted March 30 Κάτι ακούγεται για εδώ , κάτι ακούγεται για Μαρόκο κάτι ακούγεται και κάπου αλλού....Για να δούμε τι θα γίνει
Champion Jet_2 Posted April 2 Posted April 2 Άνοιξε και το AIS σήμερα μετά από καιρό. Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε για που ετοιμάζεται, αν και ελπίζω να το δούμε να ταξιδεύει στο Αιγαίο
aggelos_lask Posted April 2 Posted April 2 (edited) Διάβασα στο Facebook ότι τροποποιήθηκε η δρομολόγηση του για της 1 Ιουνίου, βέβαια το ανέβασαν χθες,δεν πολύ το πίστεψα αλλά τλκα όντως ισχύει δεν ήταν ψέμα Edited April 3 by Nick the Greek Quote
aggelos_lask Posted April 22 Posted April 22 Από ότι είδα σε ένα σημερινό βίντεο στο ινσταγκραμ,κάνουν εργασίες,αλλά δεν θα βγει φέτος είναι σίγουρο
Trellla Posted April 28 Posted April 28 Σύμφωνα με ανάρτηση στην ομάδα του Παντελή φυσά, στο πλοίο συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες. Μακάρι να δρομολογηθεί κάπου φέτος.
aggelos_lask Posted April 28 Posted April 28 (edited) Σύμφωνα με το υπουργείο πάει η δρομολόγηση του για 1 Ιουνίου,αλλά εγώ από φωτογραφίες που έχω δει στο Facebook δεν φαίνεται να δείχνουν καμία εργασία εσωτερική και φοβάμαι ότι δεν θα είναι για φέτος ή εκτός να μην έχουν κάνει κάτι σοβαρό γιατί μπορεί να μην χρειαζόταν απλά να άλλαξαν καθίσματα ότι μας έχουν δείξει αφορά το εξωτερικό κομμάτι και μόνο Edited April 28 by polmyt quote
aggelos_lask Posted April 30 Posted April 30 (edited) Άνδρο Τήνο Μύκονο Πάρο Νάξο Edited April 30 by polmyt quote
observer Posted May 8 Posted May 8 Αυτές οι δηλώσεις δρομολόγησης δεν σημαίνουν απαραίτητα κάτι δυστυχώς όπως έχουμε δει πολλάκις. Είναι όμως τώρα αρκετοί μήνες με εντατικές εργασίες σε διάφορα σημεία του βαπορίου, θέλω να ελπίζω ότι δεν θα πάει και αυτό το καλοκαίρι χαμένο.
aggelos_lask Posted May 8 Posted May 8 (edited) Μόνο εξωτερικές εργασίες μας δείχνουν στο καράβι,τπτ από το εσωτερικό δεν μας έχουν δείξει.Τι γίνεται δεν ξέρει κανείς Edited May 8 by polmyt quote
Trellla Posted May 8 Posted May 8 3 hours ago, polmyt said: Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι δεν προκειται να ταξιδεψει φετος Πόσο σίγουρος είσαι:;
polmyt Posted May 9 Posted May 9 Σιγουρος δεν ειμαι για τιποτα, αλλα αυτο ξερω ,αυτο λεω Μακαρι να διαψευστω και να ταξιδεψει φετος, αλλα δεν το βλεπω
Panagia Ekatontapiliani Posted May 20 Posted May 20 Οι βασικές αλλαγές που έχουν γίνει στο Golden Princess είναι η σκάλα επιβίβασης πρύμα, η επέκταση των καταπελτών και η τοποθέτηση δεύτερης άγκυρας στη πλώρη. Επίσης γίνονται κάποιες μικρό εργασίες στο ξενοδοχειακό στα μπαρ του πλοίου.
Champion Jet_2 Posted May 20 Posted May 20 Δουλειές φαίνεται πως γίνονται από όταν έχει έρθει. Το θέμα είναι θα το δούμε κάποια στιγμή να ταξιδεύει ή θα κοσμεί μόνο τους ντοκους του περάματος όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια; Ας ελπίσουμε σε δρομολόγηση του ταχυπλόου έστω και του χρόνου …
aggelos_lask Posted May 20 Posted May 20 Αυτό που θα πω θα είναι άστοχο,αλλά μήπως το ετοιμάσουν για το Θεσσαλονίκη Σποράδες ;
Panagia Ekatontapiliani Posted May 20 Posted May 20 Καλά που το λες ότι είναι άστοχο αυτό που σκέφτηκες!! Έχουμε πει ότι δεν πρόκειται να ταξιδέψει φέτος το Golden Princess.
Recommended Posts