Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 963
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Λέτε να το δούμε προς Δυτικές μεριά!!!!!!!!!

Κοιτα να δεις που μετα απο 8 χρονια ακριβως η Πηγασαρα θα ξαναπαει Δυτικες. (Σεπτεμβρη του 2004 ειχε φυγει και δεν ξαναπατησε τις προπελες του)

Το πλοιο θα δουλεψει ναυλωμενο στη Ventouris Sea Lines μεχρι να λυθει το προβλημα με το Αγ. Γεωργιος

Edited by Neptune
Link to comment
Share on other sites

πολυ φοβαμαι οτι δεν μιλαμε για ναυλωση απο την VENTOURIS SEA LINES,αφου τα οικονομικα της εταιριας δεν την βοηθανε να προχωρησει σε τετοιο εγχειρημα.τα λεφτα που χρειαζονται για τα πιστοποιητικα του ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ανερχονται σε εκατομμυρια αλλα και τα λεφτα για την ναυλωση δεν ειναι λιγα.η hsw ψαχνεται να δει που θα βαλει τα βαπορια της ενοψει χειμωνα και οι ευκαιριες ερχονται στα ποδια της.και δεν ειναι η μονη γραμμη στην οποια της ανοιχτηκε η πορτα.

Link to comment
Share on other sites

Ας δούμε τον Εξπρές Πήγασο στις παλιές γνώριμες προβλήτες του!!! Το πλοίο έχει ναυλωθεί για ένα μήνα από την Ventouris Sea Lines. Μέχρι το απόγευμα δεν είχαν τελειώσει τα γραφειοκρατικά έτσι ώστε να μπορέσουν να ανοίξουν τα πλάνα. Σήμερα το πρωί ανάμεναν να πάρουν τα τελευταία χαρτιά, για να ανοίξουν τα πλανά.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 months later...
αντικατάστασή του με τον Πήγασο

Η αντικατάσταση του Εξπρές Σαντορίνη με το Εξπρές Πήγασος θα ήταν πιο απλή εάν το Εξπρές Πήγασος ήταν άμεσα διαθέσιμο (όπως έγινε πέρυσι που είχε φύγει για τη Λιβύη το Εξπρές Σαντορίνη και μέσα σε μια ημέρα ξεκίνησε το Εξπρές Πήγασος). Όμως το Εξπρές Πήγασος για κάποιους «λόγους» δεν ήταν δυνατόν να ήταν έτοιμο πριν το Εξπρές Σκιάθος!!

Link to comment
Share on other sites

Αφού δεν πήγε καλά το δοκιμαστικό του Εξπρές Σκιάθος, μάλλον ήρθε η ώρα του Εξπρές Πήγασος να πάει στις Σποράδες. Εάν άκουσα καλά θα ετοιμάσουν τα χαρτιά του πλοίου έτσι ώστε να φύγει τη Δευτέρα.

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Καλα αφου λεγεμε οτι δεν προλαβαινει να βγει τοσο γρηγορα.Πως θα τα καταφερουν τωρα να το εχουν ετοιμο σε 4 μερες;

Γιατί δεν ήταν «ενεργά» όλα τα χαρτιά του, όταν παρουσιάστηκε αρχικά το πρόβλημα με Εξπρές Σαντορίνη. Ενώ πριν υπολόγιζαν ότι θα ήταν έτοιμο το Εξπρές Σκιάθος αλλά το δοκιμαστικό του είχε απρόοπτα, όποτε αναγκαστικά αποφάσισαν ότι θα ετοιμάσουν το Εξπρές Πήγασος. Να πούμε ότι το πλοίο θα ανέβει για καμία 20-25 ήμερες πάνω στο Βόλο

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Όπου το πλοίο θα παραμείνει μάλλον εκεί μέχρι τον Ιούνιο, που θα κατέβει για δρομολόγια στον Άγιο Κωνσταντίνο. Το παράδοξο είναι το Σεπτέμβριο ήταν να ξεχειμωνιάσει στο Βόλο, αλλά κατέβηκε λόγω της ναύλωσης στον Βεντούρη και τώρα λόγω της βλάβης του Εξπρές Σαντορίνη βρέθηκε πίσω δεμένο στο Βόλο, μετά την επιστροφή του Εξπρές Σκιάθος

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...