Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 781
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
16 hours ago, Μηλιος said:

παλευει στο Αγ. Γιώργη δεν έπιασε Κύθνο μάλλον λόγω καιρού!!!!! 

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για την αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ-Ο/Γ Διονύσιος Σολωμος στην Κύθνο

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κύθνου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ'' Ν.Π. 10638,  το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα ν. Θήρας για λιμένες ν. Ίου – ν. Σίκινου - ν. Φολέγανδρου – ν. Κίμωλου – ν. Μήλου – ν. Σίφνου – ν. Σέριφου – ν. Κύθνου – Πειραιά, ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στο λιμένα Μέριχα ν. Κύθνου και ότι θα συνεχίσει το δρομολόγιο του.

Από το πλοίο επρόκειτο να επιβιβαστούν από τον εν λόγω λιμένα ογδόντα επτά (87) επιβάτες, είκοσι ένα (21) Ε.Ι.Χ. οχήματα και οκτώ (08) Φ/Γ οχήματα, που θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας. 

 

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Τελικά, το Διονύσιος Σολωμός θα βρεθεί το διάστημα 26 - 29 Μαρτίου στη μεσαία δεξαμενή του Περάματος, ύστερα απ' την συγχώνευση των δύο δεξαμενισμών του.

Posted

Το Διονύσιος Σολωμός πραγματοποίησε χθες δοκιμαστικό και ήρθε στο λιμάνι του Πειραιά, ενόψει της αυριανής επιστροφής του στα δρομολόγια στις Δυτικές Κυκλάδες.

Posted

Πάντως πρέπει να είναι η μοναδική εταιρεία που σε τέτοιους καιρούς ελέω επιδοτούμενων δρομολογίων και τα 2 πλοία της είναι ενεργά.. 

  • 2 months later...
Posted

Πέρασε πρίν λίγα λεπτά τα φανάρια του Πειραιά πρός τα έξω το πλοίο, φανερά έμπλωρη η διαγωγή του και κοιτώντας το εξωτερικά, από γκαράζ πρέπει να ήταν πραγματικά πίτα. 

Posted

  

13 hours ago, margaritis24 said:

Εχει πιασει μια καδενα στα νυχια της αγκυρας κ εχουν φερει 3 βολτες πανω τους κ δεν μπορουν τα βγαλουν

 Κάποιο παρόμοιο πρόβλημα πρέπει να έχει σήμερα και το Δ. Σολωμός.

Posted (edited)

μήπως υπάρχει καμία άλλη καδένα από κανένα άλλο πλοίο ή κάποιο άλλο αντικείμενο;Δύο σερί αναχωρήσεις από τα 200αρια με το ίδιο πρόβλημα.

Edited by proud_ionian
quote αντί reply
Posted

μηπως το jewel φουνταρε πανω στις αγκυρες του σολωμου και προσπαθωντας να ξεμπλεξει τα εκανε χειροτερα;

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted
On 9/7/2020 at 5:22 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Το Διονύσιος Σολωμός αναμένεται να δεξαμενιστεί στη δεξαμενή Πειραιάς Ι από τις 20/10/20 έως τις 23/10/20.

Θα υπάρξει αντικαταστάτης εκείνες τις μέρες? Η μόνο speed runner κ champion? 

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...