enas chiotis Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 (edited) Απορία καραβολάτρη χωρίς τα σύνεργα του: Υπάρχει εταιρεία στην ευρύτερη περιοχή μας (ενδεχομένως Τουρκική) που να διαφημίζει την vodafone στα πλευρά του πλοίου? Την προηγούμενη Κυριακή πέρασε ένα επιβατηγό από την Χίο με κατεύθυνση Βόρεια και είχε μια κόκκινη γραμμή στα πλευρά (όπως το ΜΥΤΙΛΗΝΗ επί LG) που έγραφε vodafone. _________________________________________ (1983, latter Piri Reis Universitesi, scrapped as Raaes) Edited April 19, 2022 by proud_ionian tag
enas chiotis Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Απορία καραβολάτρη χωρίς τα σύνεργα του:Υπάρχει εταιρεία στην ευρύτερη περιοχή μας (ενδεχομένως Τουρκική) που να διαφημίζει την vodafone στα πλευρά του πλοίου? Την προηγούμενη Κυριακή πέρασε ένα επιβατηγό από την Χίο με κατεύθυνση Βόρεια και είχε μια κόκκινη γραμμή στα πλευρά (όπως το ΜΥΤΙΛΗΝΗ επί LG) που έγραφε vodafone. Και η απάντηση ήρθε από μόνη της. Πρόκειται για ένα από τα αδελφά SAMSUN & ANKARA με περισσότερες πιθανότητες στο πρώτο.
Earl Granville Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 To SAMSUN φωτογραφημένο πέρυσι τον Σεπτέμβρη στην Σάμο.Αν σε βοηθήσει το σουλούπι της πρυμνιάς υπερκατασκευής του γιατί κόκκινη γραμμή δεν είχε εκτός κι αν πρόσθεσαν φέτος το χειμώνα.
NHSOS XIOS Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Πατριωτη,απο προχτες που εβαλες την απορια σου ειχα υποψην το εξης πλοιο http://www.faktaomfartyg.se/ferry_atsuta_1972.htm ,το EL GRECO δηλαδη,το οποιο εχω φωτογραφησει(με κλασικη φωτογραφικη κ δεν εχω σκανερ..να ανεβασω τη φωτο)ανοιχτα της Κωμης(νοτιοανατολικη ΧΙΟΣ),με τα χρωματα που αναφερεις.Πιστευω πως ειναι αυτο,αφου μαζι με το http://www.faktaomfartyg.se/prinsessan_birgitta_1974.htm (αποκλειεται να μην το εχεις δει κ αυτο) ειναι τα μοναδικα τουρκικα επιβατηγα που πηγαινοερχονται στις νοτιοανατολικες ακτες μας κ τα εχω σταμπαρει πολλες φορες
enas chiotis Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Tελικά είναι το ANKARA. Πάντως δεν έχω υπόψιν η Vodafone να υπάρχει στην γείτονα σαν εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, με αυτή την επωνυμία, και επομένως δεν καταλαβαίνω την σκοπιμότητα της διαφήμισης. Το πλοίο για όποιους Χιώτες ενδιαφέρονται κατεβαίνει Σάββατο ξημέρωμα 05:45 το στενό Χίου - Οινουσσών και ανεβαίνει Κυριακή 17:45 περίπου.
NHSOS XIOS Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Μου φαινεται περιεργο που περναει τουρκικο επιβατηγο απ το στενο ΧΙΟΥ - ΟΙΝΟΥΣΩΝ...Ξερεις τι δρομολογιο κανει? Τα προηγουμενα πλοια που αναφερω τα εχω δει απειρες φορες στο περασμα της νοτιοανατολικης ΧΙΟΥ για ΤΣΕΣΜΕ,αλλα το ΑΝΚΑΡΑ ποτε... Τελικα συμφωνα με το http://www.faktaomfartyg.se/ankara_1983.htm κανει απ το 2006 ΣΜΥΡΝΗ - ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ,οποτε λογικα να περναει απο κει.Εγω ομως απο τοτε που μπηκε σ αυτη τη γραμμη μεχρι σημερα,δεν το εχω δει παρα μονο στην σημερινη φωτο σου! Και λινκ με αναλυτικα τα δρομολογια κ τα πλοια http://www.denizline.com/eng/seferler.html Το διπλωνει το αδερφο του,SAMSUN.
georgios express Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 ...To SAMSUN φωτογραφημένο πέρυσι τον Σεπτέμβρη στην Σάμο.... Και εδώ φωτογραφημένο στην Κωνσταντινούπολη κάτω από μία υπερμεγέθη σημαία (μία από τις πάμπολλες που κοσμούν την Πόλη και όχι μόνο....)
Captain Argy Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Παιδιά δεν πρόκειται για ΕΓ/ΟΓ αλλά για κρουαζιερόπλοιο το οποίο κάνει κυκλικά ταξίδια και μάλιστα κάθε Πέμπτη ήταν στην Σαντορίνη.
proud_ionian Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 ηταν ΕΓ/ΟΓ πριν μετασκευαστει σε κρουαζιεροπλοιο.
Xen Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 mipos to "ANKARA" einai to proin "CANDIA" tis ANEK?
proud_ionian Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 το ankara ειναι το πρωην ferry ankara. το candia ειναι αειμνηστο πλεον
proud_ionian Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 τρια χρονια μετα τη μετασκευη σε κρουαζιεροπλοια και πανω απο 24 μετα την κατασκευη τους, τα ankara & samsun βγαινουν προς πωληση. κατα την συντομη πορεια τους ως κρουαζιεροπλοια, παρουσιασαν μονο ζημιες
enas chiotis Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Το πλοίο ξεκινάει κρουαζιέρες στις 15/05 αποκλειστικά στα ελληνικά νησιά με βάση τον Τσεσμέ. Το δρομολόγιο της εβδομαδιαίας κρουαζιέρας είναι: Τσεσμέ - Πειραιάς - Μύκονος - Σαντορίνη - Ηράκλειο - Ρόδος - Κως - Τσεσμέ. Στο πρώτο δρομολόγιο όπως αναφέρουν δεν χρειάζεται θεώρηση visa.
.voyager Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 (edited) Mιας και θυμηθήκαμε το καράβι αυτό, παραθέτω μια φώτο πριν μετασκευαστεί έτσι (άσχημα). Ενώ, λοιπόν, ο "little" .voyager βγαίνει από το κανάλι, το "Samsun" ετοιμάζεται να εισέλθει σε αυτό. Edited September 30, 2010 by polmyt
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Μιας και δεν το βλέπουμε συχνά στα μέρη μας το παπόρι, τι θα λέγατε για ένα φωτογραφικό ...overdose ??? Σημερινές, πρωινές φωτογραφίες, με το πλοίο στο separation (1), σε συνάντηση με το cargoship Irini (2), στα ανοιχτά της Σαλαμίνας (3), κατά την είσοδο του στο λιμάνι (4), μαζί με το Διαγόρας (5), και δένοντας στην ακτή Ξαβέρη (6).
NHSOS XIOS Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Συμφωνα με το http://www.ship2shore.it ναυλωθηκε στην Adriatica Traghetti για να κανει Μπαρι-Δυρραχιο(και αυτο )
polmyt Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Αν δεν κανω λαθος το γκαραζ του καταργηθηκε οταν εγινε κρουαζιεροπλοιο.Πως θα παει Μπαρι-Δυραχιο,μονο επιβατες θα περνει;
NHSOS XIOS Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Πιθανον να μην εχει πειραχτει το γκαραζ του,θα φαινονταν αν ειχαν γινει καποιες καμπινες.Στο shippax του 08 γραφει για πανω απο 200 ΙΧ οπως και εδω.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Ankara (IMO 7615672) (1983) Το πλοίο εκτελεί κανονικά δρομολόγια τον τελευταίο μήνα στην γραμμή Μπάρι - Δυρράχιο. Να δούμε και μία φωτογραφία του από το naviearmatori.net με τα σινιάλα της Adriatica. Μου κάνει εντύπωση πάντως το ότι τόσα χρόνια δούλευε ως κρουαζιερόπλοιο, διατηρώντας ανεκμετάλευτο το γκαράζ των 214 οχημάτων. Αυτό θα πει ...Τούρκικη προνοητικότης .
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Το πλοίο από χθες το βράδυ βρίσκεται στην ράδα του Πειραιά προερχόμενο από το Μπάρι, μέσω του Ισθμού. Με σβησμένα από φουγάρο και πλαινά τα σινιάλα της Adriatica, στην θέση των οποίων έχουν επανέλθει τα γνωστά σινιάλα της Deniz.
polmyt Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 (edited) Στην Κωνσταντινουπολη ειναι δεμενο το πλοιο και αν κρινω απο την εξωτερικη του εμφανιση δεν το βλεπω να ταξιδευει φετος Η φωτο ειναι τραβηγμενη το Μαιο απο φιλη μου που επισκφτηκε την Πολη. Edited July 30, 2013 by polmyt
enas chiotis Posted July 21, 2015 Author Posted July 21, 2015 Το πλοίο μετονομάστηκε; σε Piri Reis Universitesi και θα φιλοξενήσει 200 άτομα σε εκπαιδευτικό ταξίδι, που ξεκινά αύριο. Αναμένεται και στο Αιγαίο.
Panagia Ekatontapiliani Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Ας δούμε το Ankara με το νέο όνομα του (Piri Reis Universitesi)
Panagia Ekatontapiliani Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 Το Piri Reis Universitesi συγκρούστηκε ελαφρώς με το Sehit Sami Akbulut στη περιοχή Sarayburnu στις 28 Ιουνίου
Recommended Posts