Jump to content
Shipfriends

provia

eMembers
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by provia

  1. μια σταση στην τουζλα και μετα ντιρεκτ για εμπολεμη ζωνη για λογαριασμο της IHH
  2. η νεα αγορα της seajets to st.damian για να παει αζορες
  3. αναμένεται να έχει πρωτόκολλο 1600 επιβαίνοντες με 120 καμπινες όλες τετράκλινες συν 250 αεροπορικά καθίσματα. από το παλιό ξεναδοχειακο κομμάτι δεν θα μείνει σχεδόν τίποτα πλην του εστιατορίου.
  4. με τα λίγα ισπανικά μου καταλαβαίνω οτι το duba bridge ειναι σταματημένο με πρόβλημα στο λιμάνι της αλμεριας https://ferrybalear.blogspot.com/2019/01/el-duba-de-balearia-se-queda-en-almeria.html
  5. περνώντας απο το πλοίο λένε πως τέλος Μαρτίου θα είναι έτοιμο 😮, μαλιστα σήμερα αύριο αναμένεται να αλλαχτεί και ο καταπέλτης ο πρυμιός με τον πλαϊνό.
  6. απο 03/07 Ηγουμενίτσα πριντεζι όπως αναφέρει το σύστημα κρατήσεων
  7. αναμένεται στα μέσα Φλεβάρη να ξεκινήσει για αλβανια έχοντάς κάνει και την ετήσια ακινησία του
  8. το πλοίο βρίσκετε στην αγορά προς πώληση ακόμη και σήμερα κυκλοφόρησε, μάλιστα φημολογείται πως έχει και νομικά μπλεξίματα με χρέη. πάντως λίαν σύντομος θα πρέπει να περιμένουμε κίνηση της aml ώστε να δίπλωση το star στη γραμμή του algeciras.
  9. οδεύει ολοταχώς προς AML το le rif όπως λένε οι μπιντές
  10. στο Μαρόκο λένε ότι ναυλώθηκε από την intershipping για το algeciras - tanger.
  11. αξιόλογο βαπόρι αλλά πολλά χρονιά σταματημένο, φαντάζομαι ότι ι ΑΝΕΚ δεν το υπολογίζει για φέτος γιατί θέλει πολύ δουλειά και πολλά χρήματα ώστε να πιάσει τα ευρωπαϊκά στάνταρ, θα συμφωνήσω με τον nick για καταναλώσεις που είναι απαγορευτικές και είναι από τους λογούς που το πλοιο είναι ανενεργό τόσα χρονιά. εδώ σε δυο πολύ πρόσφατες φωτο
  12. Μεγάλη ανατροπή στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες των νησιών μας, αφού σύμφωνα με ασφαλείας πληροφορίες του ekefalonia.gr, η οικογένεια Λυκούδη προσέφερε 6,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του «Ανδρέας Κάλβος». Ουσιαστικά μ’ αυτή την εξέλιξη διαλύεται η Ζακυνθινή Κοινοπραξία, με την “Kefalonian Lines” να είναι πλέον “leader” στις ακτοπλοϊκές εταιρείες του Ιονίου και να έχει τον πρώτο λόγο στις μετέπειτα κινήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγορά του πλοίου “Ανδρέας Κάλβος” από την “Kefalonian Lines” είναι η δεύτερη το τελευταίο διάστημα, αφού είχε προηγηθεί αυτή του πλοίου “Αλεξάνδρα Λ”. Αναμένουμε επίσημο δελτίο Τύπου από την εταιρεία. Μείνετε συντονισμένοι σε λίγο περισσότερο.
  13. το βαπόρι δεν το έχει πάρει ο αρκουμανης μάγκες, όσον άφορα το galaxy μέχρι τέλος του μηνά θα είναι στο όμορφο τραπανι και μετά θα έρθει να ετοιμαστεί για να πάει πριντεζι.
  14. για την adria ferries θα είναι στην γραμμή μέχρι 04/09
×
×
  • Create New...