Jump to content
Shipfriends

BS CHIOS

eMembers
  • Posts

    486
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

4,455 profile views
  1. Μετά από τόσα χρόνια, το πλοίο εξακολουθεί να μεταφέρει νερό στις Σπέτσες. Ας το απολαύσουμε στο παλιό λιμάνι των Σπετσών, περίπου ένα μήνα πριν.
  2. Επέστρεψε στα δρομολόγια του στις Βαλεαρίδες το πλοίο, στις γραμμές Barcelona - Ibiza και Barcelona - Mahon. Καλύπτει έτσι το κενό του GNV Sealand.
  3. BS CHIOS

    Ιωάννης Ι

    Σπέτσες 23/3/2024

    © BS CHIOS

  4. Από εδώ και στο εξής, οι αναχωρήσεις του πλοίου για τα Κανάρια θα γίνονται από το λιμάνι του Cadiz, αντί της Huelva. Έτσι διπλώνει το Ciudad de Valencia, προσθέτοντας μια δεύτερη εβδομαδιαία αναχώρηση από το Cadiz, κάθε Σάββατο.
  5. Τελικά οι εργασίες κράτησαν παραπάνω από ότι περίμεναν οι Ιταλοί και η επιστροφή του στη δράση πήγε ένα μήνα πίσω. Ξεκίνησε πριν λίγες μέρες τα δρομολόγιά του στη γραμμή Genova - Palermo, με τα χρώματα της GNV.
  6. Έφυγε πριν 5 μέρες από τη Δανία και σε λίγες ώρες μπαίνει Μεσόγειο. Σύμφωνα με το AIS, το πλοίο προβλέπεται να φτάσει στην Κροατία (Ριέκα) στις 17 του μηνός.
  7. Έφτασε κι η ώρα του... Αναχώρησε νωρίτερα σήμερα από το Λιβόρνο, με προορισμό την Αλιάγα.
  8. Εξακολουθεί να δουλεύει σταθερά στην ίδια γραμμή το πλοίο. Αυτές τις μέρες πραγματοποιεί την ακινησία του στο Λιβόρνο, κάνοντας ένα διάλειμμα από την σύνδεση Σαρδηνίας - Κορσικής.
  9. Έφυγε πριν λίγες μέρες από το Campamento και βρίσκεται ήδη στην Ιταλία. Προς το παρών μένει δεμένο στην Augusta, στη Σικελία.
  10. Tο έχουμε ήδη δει ως Αμαλία, ας το δούμε τώρα και με το νέο του όνομα, αναχωρώντας από το Πόρτο Χέλι.
  11. BS CHIOS

    Εξάντας

    Πόρτο Χέλι 22/3/2024

    © BS CHIOS

  12. Από τις 22 Μαρτίου παραμένει δεμένο στην Αλμερία.
  13. Μετά από μια εβδομάδα ακινησίας στο Trapani, το πλοίο ταξίδεψε χθες μέχρι το Palermo.
  14. Επιβεβαιώνονται όσα γράφει ο φίλος @PassionFerries_IT παραπάνω, μιας και το πλοίο έφυγε σήμερα το πρωί από την Νάπολη, με προορισμό την Ανκόνα.
  15. Στο Palmones (Κόλπος Γιβραλτάρ) για ακινησία το πλοίο, κάνοντας ένα διάλειμμα από τα δρομολόγια στο Στενό. Συγκεκριμένα, έχει δέσει στις εγκαταστάσεις της Endesa, μια αρκετά ασυνήθιστη τοποθεσία για τα πλοία του είδους του.
×
×
  • Create New...