Jump to content
Shipfriends

Mediterranean

eMembers
  • Posts

    165
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mediterranean

  1. Σίγουρα μας στεναχωρεί όλους που βλέπουμε τέτοια πλοία να φεύγουν και να μας αφήνουν όμως δεν θεωρώ πως ο Πειραιάς είναι parking ακινήτων...
  2. Εδώ ένα καταμαράν δικής μου κατασκευής (μη υπαρκτό)...Μετά από αρκετό καιρό βρήκα τον χρόνο να ξανά ασχοληθώ με το 'άθλημα'.Είναι διαθέσιμο σε light έκδοση στο παρακάτω blog μου και πολύ σύντομα αν μπορώ να το βάλω ανάμεσα στα πραγματικά πλοία του site και εδώ. http://fashipyards.blogspot.com/
  3. Καλή χρονιά σε όλους κ τις οικογένειες σας γεμάτη υγεία ,χαρά κ επιτυχίες.Για όλους τους ναυτικούς μας , καλα ταξίδια !!! Ποδαρικό για το 2010 με τον Αδ.Κοραή λοιπόν !!! Το Μπλού Σταρ Πάρος τελικά αφίχθει περί τις 23:40 στο λιμάνι και έτσι είχαμε το περσινό σοου!(καπου βρωμαει η δουλειά με το ΑΙΣ κτλ αλλα δεν βαριέσαι....καλα να μαστε) (άφιξη και χαιρετισμοί Αδ.Κοραή )
  4. Υγεια σε όλους κ στις οικογένειες μας.Είναι αρκετό!!!
  5. Και εγω με την σειρα μου οφείλω να πω πως τα μοντέλα σου ειναι πολύ όμορφα.Καλή συνέχεια κ καλές αν όχι καλύτερες δημιουργίες!!!
  6. Parousiazo ton Argonauti oxi san modelo alla gia na katafero na vro lusi sto provlima pou prokuptei me to 2face painting.Eno me apli exagogi tou arxeiou oi epifaneies fenontai mia xara sto 2 face dimiourgountai provlimata paramorfoseos ton xromaton. An exei kaneis na protinei kati as mou steilei sas parakalo mnm giati me zografismenes k tis duo meries ton epifanion ontos glitoneis polu se megethos arxeiou alla....
  7. Ο ιδιος που τελείωσε τις 3-4 φετινές κρουαζιέρες.Ρωμαίος Στ.
  8. Αν και 'ημι' εκτός θέματος θέλω να πω κ εγώ την γνώμη μου.Δεν μπορώ να πιστέψω στον Ποσειδώνα κ τους υπόλοιπους Θεούς του Ολύμπου,όμως πιστεύω και έντονα μάλιστα στην αόρατη προστασία των Αγίων(εν προκειμένη Αγ.Νικόλαο) από προσωπικές μου εμπειρίες.
  9. Μακάρι η ποιότητα και οι συνέπεια που έφερε η Μπλου Σταρ στο Αιγαίο να την είχαν όλα τα πλοία.(Φυσικά δεν αναφέρομαι σε Κρητικά δρομολογια = πολυ ευκολότερα δρομολόγια) Τωρα συγκεκριμένα για το ΜΠ.Σταρ 1 & 2 είναι λογικό να δημιουργούνται τέτοιες μικροκαθυστερήσεις απο την στιγμή που είναι τα μεγαλύτερα πλοία των κυκλάδων και τα φθηνότερα ταχύπλοα ταυτόχρονα με αποτέλεσμα ο κόσμος να τα προτιμάει και να τα γεμίζει (οταν λέμε γέμισμα μιλάμε για πολλαπλάσια χωρητικότητα κ σε επιβάτες και σε οχήματα απο τα ΗS,SRunner κτλ).Οσο για την όρθια αναμονή....ας αλλάξουμε λίγο νοοτροπία και ας μην σηκωνόμαστε μόλις αντικρίσουμε το Φάληρο αλλα την ώρα που το καράβι δένει,ετσι ούτε ορθοστασία, ουτε νευρα ,ουτε τπτ!!!
  10. Mια χαρά ακούγονται ολες αυτές οι βελτιώσεις, αν ομως ισχύει αυτο που λες για το προσανάποδα τοτε....κρίμα γιατί είναι βασικότατη κίνηση
  11. Kαι εγώ ψηφησα Καντια-Απτερα για την ιστορια της ΑΝΕΚ αλλα και επειδή είναι πιο εύηχο από τα υπόλοιπα.Επειδή όμως με πιάσατε στον ύπνο του καλοκαιριού,έχω χάσει κάτι?Υπάρχει στα πλάνα της ΑΝΕΚ νέα παραλαβή?
  12. Καταρχήν οφείλω να ζητήσω ένα συγγνώμη για την καθυστέρηση.Στο παρα ταυτα τωρα για το θέμα texture στο Google Scetch up. Ενα σημαντικό πρόβλημα που παρουσιάζεται κατα την τοποθέτηση texture είναι οτι το πρόγραμμα απο μόνο του κάνει μια μίξη χρωμάτων κατα την διαμόρφωση του αρχείο απο 3ds μορφη σε χfile αρχείο του Virtual. π.χ. Αν επικρατέστερα χρώματα είναι το άσπρο και το μπλέ,τότε αυτόματα το αποτέλεσμα που θα αντικρίσουμε στο παιχνίδι ειναι γαλάζιο αντι του ασπρου και μπλε πιο σκουρο απο το μπλε που είχαμε χρησιμοποιησει. (βλ.εικονα 1)(δεν βρήκα καλυτερο παραδειγμα προχειρο)Παρατηρουμε το φουγάρο του εργοστασιου στο πισω μερος της εικονας πως αντι για ασπρο κοκκινο βγαίνει κοκκινο σκουρο και κοκκινο ανοιχτο(αναμειξη κοκκινου με ασπρου) Ενας εύκολος τρόπος και πολυ πρακτικός για να αποφευχθουν τέτοιου είδους ανεπιθυμιτα αποτελέσματα είναι να δημιουργήσουμε μια είκονα (βλ.εικόνα 2) οπου θα υπάρχει μεγάλο κενό προς τα πάνω (διοτι αυτό εξυπηρετεί περισσοτερο στο μοντάρισμα) οπου μεγάλο ποσοστό της εικόνας θα καταλαμβάνει το άσπρο οπου είναι ένα χρώμα το οποίο δεν επιρεάζει τα υπόλοιπα. συνεχίζεται...
  13. Εμένα δεν μπορω να πω οτι με χαλάει το μπλέ του χρωμα πάντως!!!
  14. Υποθέτω βέβαια χωρίς port taxes.H τιμή ακούγεται δελεαστικότατη και ευκαιρία για πολλούς(δυστυχώς βέβαια ούτε η απαραίτητη διαφίμηση,ούτε η ενημέρωση υπάρχει προς το ελληνικό κοινό,μιας που ως επί το πλήστον θεωρουν ενα ταξίδι με πλοίο απαγορευτικό,ενώ την ζωή και τα μεταφορικά σε ένα μέρος ''φθηνότερη'' λύση).Πάντως για να σε συμπληρώσω Earl ,θα παρεβρίσκεται και ο Χ.Δάντης στην συγκεκριμένη κρουαζιέρα.
  15. Με μεγάλη μου χαρα... Καταρχάς συνάδελφοι τα textures διευκολύνουν πολύ την ελαχιστοποίηση των tringles (γραμμών) οπότε τα πλοία παραμένουν ή γίνονται ακόμα περισσότερο αληθοφανή και λιγότερο ''βαριά'' για το παιχνίδι. Αυτός είναι ο λόγος που τα προτιμώ + του ότι ξοδεύουμε λιγότερη ώρα από οτι να σχεδιάζουμε παραθυρα κτλ. Τώρα πιστεύω πως καλό θα είναι να σας παρουσιάσω την τεχνική που εγώ ακολουθώ με screenshots.Γιαυτο θα προετοιμάσω ένα project και θα σας το παρουσιάσω σήμερα όσο ποιο αναλυτικά μπορώ για να διευκολυνθούν παλιοί και νέοι χρήστες του προγράμματος.
  16. Το Εμεραλντ θα καλυψει το κενό του Orient Queen.Το Cristal στην ουσία σπάει το δρομολόγιο του εξυπηρετόντας έτσι το 4 ήμερο του Ακουα.Πάντως είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Έλληνες που δεν έχουν επισκεφθεί την Πόλη να το πράξουν (αν κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει ,πληρώνοντας δλδ μόνο το 3 μερο)
  17. Ομορφη δουλεια ως συνηθως!Για τα texture θα διαφωνησω μαζι σου γιατι αν και κουραστικο το σκετσ απ κάνει καλή δουλεία με 1-2 παντέντες στα texture.
  18. Η φετινη χρονιά πάει πάρα πολυ καλα για το Ακουα.Απο κεί και περα οταν εχεις ενα πλοίο 1200 επιβατων είναι δυσκολο να γεμισεις και ένα δευτερο.Παρολα αυτα ως γνωστον το πρωτο θα απουσιάσει για ενα μηνα σχεδον οπότε η παρουσία του Πέρλα ειναι κατι παραπάνω απο απαραίτητη.
  19. Χάζευα τις φωτογραφίες που το Χίος ετοιμάζεται να δέσει στο λιμάνι του Πειραιά.Πραγματι εντυπωσιακό το πως μπαίνει μέσα και σε τι αποστάσεις περνάει.
  20. Οπότε αν ισχύουν όλα αυτα,δεν είναι κ πολυ ευχάριστο για μας καθότι η Pullmantur εχει μπεί πολυ δυνατά στο παιχνίδι διεκδίκισης <<ελληνικών>>γραμμών
  21. Πιθανον να εχεις συνδεσει καποιο χειρηστιριο (joypad) και γιαυτο να σου κάνει αυτα τα ¨κόλπα¨.Δοκιμασε να διορθώσεις πηγαίνωντας στα controls.
  22. Εμενα η γνώμη μου συμβαδίζει ακριβώς με την δική σου φίλε Νικ (με βαριά καρδιά βέβαια για τα πλοία μας καθώς για πολλούς από μας δεν είναι λαμαρίνες σε ωραίο σχήμα ,αλλα κάτι πολύ παραπάνω).Δυστυχώς τα ατυχήματα που συμβαίνουν είναι αποτέλεσμα των πολύ κακών λιμανιών (τα περισσοτερα λιμανια της Ελλάδας είναι αρκετά επικίνδυνα με καιρό) και την μη ευέλιξία παλαιοτέρων πλοίων. Προσωπικά το μόνο που εύχομαι είναι να ερθουν νέες καλυτερες μέρες για την ελληνική ναυτιλία. (και ας μην κανει μωρε ποδαρικό το Μιλενορομιλντονταλιανο του χρονου just kidding)
  23. Το φράγμα τοποθετήθηκε απο την πρώτη κιολας στιγμή που το πλοίο βυθιστηκε και παραμένει ως σήμερα στην θέση του. την νύχτα εχει λαμπάκια και φεγγουν δεν φωσφορίζει!
×
×
  • Create New...