Jump to content
Shipfriends

All Activity

This stream auto-updates

  1. Yesterday
  2. Κατάλαβα περιπέτειες ζήσατε νυχτικά 🤯.Φαινόταν μια γενική αναστάτωση,αλλά από την κάμερα δεν μπορείς να καταλάβεις λεπτομέρειες.
  3. Έδωσε με φορά πάνω στην προβλήτα στο ανάποδα.....οριακά την γλίτωσε από τον καταπέλτη .....ένα λεωφορείο !!!🙃
  4. Παιδί ήμουν και δεν καταλάβαινα και πολλά αλλά θυμάμαι Απόλλων-Λητώ φοβερό δίδυμο. Συγχωρέστε με αλλά το Οία το θυμάμαι για ολίγον τι "τραμπάκουλο". Καβοντόρο με καραβάκια μικρότερα από τα σημερινά της Αίγινας. Αν δεν κάνω λάθος ίσως να βγαίναμε Μύκονο (δεν ήταν ακόμη Mykonos) 🤣 με λάντζες.
  5. https://hellenicnavy.gr/kataplous-fregatas-ydra-sto-nafstathmo-salaminas/ Και εδώ το δελτίο τύπου του ΠΝ μας με βίντεο και φωτογραφίες
  6. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω τι έχει γίνει,αφού δώσανε κάβους γιατί έφυγαν ξανά;
  7. Αν πούμε τη είδαμε στο live....άστα!!!!Και τώρα πάντως εκεί που πάει ....βράχια εχει🙃
  8. Έχει ήδη ψηφιστεί από την Βουλή πριν κάποιο καιρό απλώς κανένας μας δεν περίμενε ότι θα εφαρμοστεί τόσο γρήγορα . Αν ανατρέξετε στο site της εταιρίας πλέον υπάρχει η επιλογή για αίτηση εργασίας στους μη έχοντες ναυτικό φυλλαδιο .
  9. Το ίδιο έγινε και τώρα,δεν κατάφερε να δέσει http://www.forecastweather.gr/καμερεσ/κυκλαδων/σαντορίνη-λιμάνι.html Εδώ λάιβ κάμερα αν θέλει κανείς
  10. Έκανε ένα δοκιμαστικό ανοιχτά του Φετιγιε και έπιασε 36 κόμβους!!
  11. Κάτι επαθε στην προβλήτα στο ανάποδα... μετά έκανε πρόσω και έφυγε...
  12. Πειραιάς, 31/05/2024
  13. Δεν το γνωρίζω το πλοίο αλλά θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση να υπάρχει θέμα διαμόρφωσης για trailers. Τα πλοία τέτοιου τύπου ναι μεν φορτώνουν χαρτιά/forest products και άλλα φορτία αλλά για να έχουν γρήγορο turnaround time σχεδόν αποκλειστικά σε cassettes η rolltrailers(mafi). Επειδή μιλούσαμε πρόσφατα σε άλλο θέμα για Ice Class (βάλε και το ότι θα θεωρούσα πιθανό το πλοίο να έχει ενισχυμένα decks) ΙΣΩΣ να έχει υψηλή κατανάλωση.
  14. Κατι πρέπει να έπαθε το βαπόρι στη Σαντορίνη και ενώ έκανε κινήσεις για να δέσει τώρα είναι αρόδο😎🙄😉
  15. Από τις 1958 κλειστός ο καταπέλτης . Αλλά το traffic (επιτυχία μεγάλη) έδωσε προτεραιότητα στο Aida (και στροφή μέσα στο λιμάνι ) και όχι στα δρομολογιακα . Καλό καλοκαίρι .
  16. Μόλις έφτασε στα αυτιά μου πιστοποιημένη είδηση . Η αττικα γκρουπ μέσω email ενημέρωσε πως πλέον θα δέχεται και πληρώματα ΧΩΡΙΣ ναυτικό φυλλάδιο σε όλες τις ειδικότητες . Συγχαρητήρια για την πρωτοπορία στον επερχόμενο αφελληνισμό και αυτών των πλοίων .
  17. Thunder

    Disney Dream

    © mykonos.ships

  18. Αυτό που είναι αξιοσημείωτο με το συγκεκριμένο πλοίο αλλά και με άλλα από την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, είναι ότι έχουν αρχίσει και βγαίνουν στη Δυτική Μεσόγειο. Παλιότερα ό,τι πέρναγε μέσα έμενε εκεί και δεν το ξαναβλέπαμε στα δυτικά. Αλλά η έλλειψη τοννάζ τους έβαλε σε πειρασμό να κάνουν αρκετά ταξίδια πρός τα δυτικά και χωρίς να δούμε κάτι τρομακτικό από άποψη PSC.
  19. Τη θέση του έχει πάρει το Belgia Seaways.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...