Jump to content
Shipfriends

Πειραιάς Δωδεκάνησα


Recommended Posts

Στα δωδεκάνησα δεν τραβάει δουλεία στα δωδεκάνησα είναι άστα να πάνε η επιβάτες!!όλομουρμουρά αν δουν ένα παλιό βαπόρι διότι έχουν συνηθίσει στο Blue star 2,1 το διαγόρας τραβάει ακόμα διότι πέρνει λεφτά από την άγονη (δηλαδή από το κράτος)......

Ο Διαγόρας ειναι αξιοπρεπεστατος και θα τολμησω να πω πιο πολυτελες απο τα 2 μεγαλα. Επισης το δρομολογιο ειναι τελειως διαφορετικο για να εξυπηρετει τα μικρονησια. Εν κατακλειδι ειναι ενα βαπορι ουσιαστικα πρωτης γραμμης σε δρομολογιο δευτερης........Αποψη μου βεβαιως.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Μην ξεχνάτε τα βασικότερα: 1) Η Blue Star παίζει μόνη της στα 12ν.  2) Η επιτυχία και η κερδοφορία βασίζεται στα φορτηγά περισσότερο παρά στους επιβάτες και 3) οι μουρμούρες και τα ατομικά γούστα δεν είναι κριτήρια για να αλλάξει ένα πλοίο μια εταιρία. ;)

Edited by Global_Creta
Link to comment
Share on other sites

Εκπλήξεις θα δούμε μάλλον για τον γιαπωνέζο varuna το καλοκαίρι κόντρα στα ήδη ανακοινωθέντα δρομολόγια, με την μετάθεση να έρχεται για Κυκλάδες-Δωδεκάνησα

Πειραια Θηρα Κω Ροδο;Αυτο δεν ειναι εκπληξη,εκτος αν μπει σε αλλο δρομολογιο. Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Δεν περιμένω κάτι, έχω αρκετούς ενδοιασμούς για πολλές από τις δρομολογήσεις. Επειδή όμως είμαι απέξω από το χορό, προσπαθώ να τις κατανοήσω με τα λίγα που γνωρίζω. Πόσο μάλλον αν δεν είναι επίσημες ανακοινώσεις, αλλά εκτιμήσεις, "διαρροές", προσδοκίες και φήμες. Ενίοτε δυσκολεύομαι να τα ξεχωρίσω.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή χαθήκαμε λίγο στα τελευταία ποστ, ανακεφαλαιώνω :

BLUE STAR 2: Πειραιάς-Σύρος-Πάτμος-Λέρος-Κως-Ρόδος και Αμοργός

BLUE HORIZON: Πειραιάς-Θήρα-Κω-Ρόδος

ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ: Πειραιάς-Ηράκλειο

SUPERFAST XII: Αδριατική

Link to comment
Share on other sites

Ναι βρε Νίκο, μέχρι εδώ καλά. Από ανακοινώσεις της εταιρείας, εκτιμήσεις, πληροφορίες, άποψη, από που είναι η πληροφορία αυτή?

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

O Διαγόρας χτες δεν έκανε το δρομολόγιό του προς Καστελλόριζο και ούτε κατάφερε να δέσει στη Ρόδο για να φύγει στην ώρα του (19:00) λόγω καιρού. Έφυγε τελικά σήμερα το πρωί περίπου στις 7:30 και το σημερίνο του δρομολόγιο (17:00 από Πειραιά) μεταφέρθηκε για αύριο στις 6:00, σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων. Προς Καστελλόριζο θα αναχωρήσει από Ρόδο τη Δευτέρα στις 7:00.

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Dodekanisos Seaways:

Από τη Δευτέρα 02 Φεβρουαρίου 2015 , η ώρα αναχώρησης του ταχύπλοου καταμαράν ''Dodekanisos Express'' από το λιμάνι Κολόνα με προορισμούς τη Σύμη, Χάλκη, Τήλο, Νίσυρο, Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Λειψούς, Πάτμο και Αγαθονήσι θα είναι στις 08:30 αντί για τις 08:00

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Αυριο το Blue Star 2 θα κανει ενα εκτακτο κυκλικο δρομολογιο Ροδο για Κω Πειραια στις 12:00 και απο το Πειραια θα αναχωρησει στις 02:00 τη Κυριακη για Κω Ροδο. Ενω το Διαγορας αναμενεται να φυγει αυριο το μεσημερι απο τη Ροδο για το Πειραια και το δρομολογιο του Σαββατου απο το Πειραια θα γινει τη Κυριακη στις 13:00. Το δρομολογιο προς το Καστελοριζο θα γινει αυριο το πρωι αντι της Δευτερας.

Link to comment
Share on other sites

Το αποψινό δρομολόγιο του ΔΙΑΓΟΡΑ θα φύγει στις 19.00 ενώ όπως το προηγούμενο Σαββατο έτσι κ σήμερα γυρίζει μέσω Κω το BS2 για να κάνει έκτακτο στις 2.00 τη νύχτα. Τόση κίνηση μαζεύτηκε τέτοια εποχή?

Link to comment
Share on other sites

Λόγω των απογορευτικων μαζεύετε κίνηση και μην ξεχνάς ότι από Μάρτιο και μετά ξεκινάει η τουριστική σεζόν για τα μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου (Ρόδος και Κω), οπότε αρχίζουν να κάνουν stock τα μαγαζιά και ανακαινισεις καταστήματα, ξενοδοχεία

Link to comment
Share on other sites

Ο ΚΟΡΝΑΡΟΣ θα αναχωρήσει από Ρόδο αύριο Παρασκευή πρωί ώρα 8.00 με άφιξη Πειραιά Σάββατο πρωί 10.15. Το δρομολόγιο της Παρασκευής από Πειραιά θα φύγει στις 18.00 του Σαββάτου. Την Κ.Δευτέρα θα αναχωρήσει από Ρόδο στις 6.00 το πρωί. Όλα αυτά υπό την προυπόθεση πως θα το επιτρέψει ο καιρός (αύριο μεσημέρι πέφτει ο βοριάς αλλά έρχονται νοτιάδες από Κυριακή απόγευμα) και πως δεν θα γίνει επίσχεση.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...