Jump to content
Shipfriends

Athena Seaways (IMO 9350680)


Recommended Posts

On 6/1/2010 at 12:37 PM, NHSOS XIOS said:

σειρα παιρνει το CORAGGIO.Η διαφορα στην εξωτερικη εμαφανιση παντως ειναι ελαχιστη.

Το οποιο CORAGGIO εκτος απο το 'κουτι' των επιβατων,αλλαξε καταπελτες πισω(εβαλε ενα μονό γ πανω κατω γκαραζ)κ σινιαλα,γιατι 15/9 παραδιδεται στην Stena Ro-Ro με 4ετη ναυλωση και θα κανει Hoek van Holland- Killingholm.Απο το navi τα νεα.

 

YΓ: (2007, ex-Coraggio)

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Μάλιστα, ευχαριστώ. Τι να πω ... Έχοντας ταξιδέψει με το αδερφό του, το θεωρώ παντελώς ακατάλληλο για μια τόσο μεγάλη γραμμή. Ένα μόνο κοινό μπαρ/εστιατόριο/χώρος ύπνου ... και τίποτα παραπάνω για τον επιβάτη.

Edited by Ariadne
Link to comment
Share on other sites

Το Corragio είναι στο δρόμο για την Πάτρα.

http://www.marinetraffic.com/ais/gr/

9-11-12 ώρα: 22:11

CORAGGIO

Σημαία: Italy IT.png

Τύπος Πλοίου: Επιβατηγό

Κατάσταση: Σε Κίνηση

Ταχύτητα/Πορεία: 16 kn / 167˚

Μήκος x Πλάτος: 199 m X 26 m

Βύθισμα: 5.6 m

Προορισμός: PATRASSO

ETA: 2012-11-11 17:00 (UTC)

Edited by proud_ionian
μεταφορα στο σωστο thread
Link to comment
Share on other sites

Ειναι αδελφο των Superfast I και II.Πρεπει να εχει υποστει και καποια μετασκευη με επεκταση χωρων προς πρυμα απο τοτε που ταξιδευε για τη Stena.Λογικα με την επεκαση των καταστρωματων προς πρυμα εχουν αυξηθει οι χωροι του.Να προστεθηκαν καμπινες ή να φτιατηκε αλλο ενα σαλονι;

Edited by proud_ionian
link
Link to comment
Share on other sites

Πηρε το αυτι μου οτι θα βαφτουν και τα σινιαλα πανω του μαλλον οπως στο Jean Nicoli. Λογικα θα ερθει για τις επισκευες των Κρητη και ισως και καμια επισκευη αλλου που θα την καλυψουν τα Κρητη.

Link to comment
Share on other sites

ηρθε σημερα το απογευμα. μπηκε απο βορεια και με αριστερη στροφη στη βορεια λεκανη (με lady frosso & nordic explorer μεσα) εδεσε σε συντομο χρονο. αξιος ο captain.

ξεχωριζουν το κουτι της υπερκατασκευης και τα επιπλεον ζωναρια δεξια στη μεση

στην τσιμινιερα grimaldi holdings

Link to comment
Share on other sites

Πεμπτη βραδυ η πρωτη του αναχωρηση απο την Πατρα... Να δουμε τα σινιαλα της ΑΝΕΚ πανω του... Ταλαιπωρημενο πλοιο,ισως το πιο ατυχο και απο τα 7 αδερφια του! Τρεχει εδω,τρεχει εκει.. Στην ουσια κλεινει τρυπες. Ηρθε μονο για τις ετησιες... Απορω γτ η ΑΝΕΚ δεν εβαλε το Lato στην θεση των Kriti I-II και αναγκαστηκε να προβει σε ναυλωση... :blink:

Link to comment
Share on other sites

Οντως,αν και το βλεπουμε νυχτα και δεμενο,τα σινιαλα γενικα καλα του ηρθανε.Ισως το μονο πλοιο που φορεσε τη στραβη Κρητη και τα τεραστια Ανεκογραμματα(που ειναι της μοδας τα τελευταια χρονια)στην τσιμινιερα και δεν ασχημυνε.Παντως τοσο βαψιμο εμενα δεν μου φερνει σε πλοιο που ναυλωθηκε μεχρι να γυρισει το Κρητη Ι,αλλα σε πλοιο που ναυλωθηκε για να κατσει αρκετους μηνες.. :ph34r:

Link to comment
Share on other sites

Πάντως απο συνομιλία που είχα με άτομα της ΑΝΕΚ στην Βενετία, είπαν για το πλοίο ότι ναυλώθηκε καθώς άρχισε ο Mr. Βαρδινογιάννης να τον ενδιαφέρουν αυτού του τύπου τα πλοία, καθώς αυτά είναι το μέλλον στην Αδριατική ως προς την βιωσιμότητά τους!

Link to comment
Share on other sites

Και εκτος αυτου μηπως του ερχεται και ποιο οικονομικα απο το κρητη? μεγαλυτερο γκαραζ ισως λιγοτερα εξοδα λογω χαμηλου αριθμου πληρωματος...

Link to comment
Share on other sites

Οχι ισως..σιγουρα! ;) Το πλοιο θα ταξιδευει με το ιδιο καθεστος που ταξιδευουν τοσα χρονια τα Κρουζ,το Ζευς κτλ. αρα θα εχει και αναλογα μειωμενα εξοδα επανδρωσης και θα τυγχανει επιδοτησης των ασφαλιστικων εισφορων των Ιταλων ναυτικων του.Δυστυχως,στην Ελλαδα που δεν θελουμε να αλλαξουμε τιποτα τοσα χρονια στις συμβασεις των ναυτικων για να μην κοπουν 5 θεσεις εργασιας φτανουμε στο σημειο να τις χανουμε ολες στο τελος.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...