Jump to content
Shipfriends

shipgreeks

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by shipgreeks

  1. Το πλοίο θα δρομολογηθεί στην γραμμή Ρίου Αντιρρίου για αυτό το καλοκαίρι.
  2. Καλά σίγουρα αλλά με τις κατάλληλες αλλαγές συμμορφώνονται και ταιριάζουν στο Αιγαίο.
  3. Ελπίζω πάντως να το κρατήσουν και λίγο μετά την σεζόν για το λόγο που προανέφερε ο @proud_ionian για να καταφέρουν να κάνουν σωστές επισκευές και για να βγει ένα σωστό αποτέλεσμα αλλά δεν είναι καλό πλοίο σίγουρα για την Αδριατική.
  4. Είναι παντως ένα πολύ όμορφο πλοίο μια χαρά θα ήταν αν το νάυλωνε αυτό η αττικά για το Αιγαίο.
  5. Ακριβώς όπως τα λέει ο Villandry είναι η κατάσταση η Hellenic πλέον θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση και η blue-superfast θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στην τωρινή κατάσταση.
  6. Κατά την δική μου άποψη δεν είναι όμορφο εξωτερικά γιατί πιστεύω ότι αντέγραψε πολλά άλλα κρουαζιερόπλοια άλλων εταιριών.
  7. Το άρθρο μας δίνει αρκετές πληροφορίες για το επενδυτικό πρόγραμμα του ομίλου το οποίο συμπεριλαμβανει και την minoan lines https://www.protothema.gr/economy/article/1499969/emanouel-grimaldi-sto-newmoney-telos-tou-2024-oi-paraggelies-gia-ta-neoteukta-ploia-ton-minoikon/
  8. Ναι συμφωνώ αλλά η εποχιακή κίνηση είναι πολύ μικρή από τότε που δουλεύει το Μαντούδι οπότε συμφέρει την εταιρεία να ρισκάρει σε κάποια άλλη γραμμή.
  9. Στρωμένη κίνηση η γραμμή του Αγίου Κωνσταντίνου δεν έχει η κίνηση της είναι 2 εβδομάδες πριν τον δεκαπενταύγουστο και 1,5 εβδομάδα μετα τον δεκαπενταύγουστο άντε και κάποιες μέρες του Αγίου πνεύματος και πέρα από την κίνηση το ταχύπλοο είχε και άλλα προβλήματα στην γραμμή .
  10. Για να δούμε θα βγει φέτος?? Πάντως είναι ένα πάρα πολύ καλό ταχύπλοο δυνατό χαρτί για την εταιρεία του.
  11. Πάρα πολύ όμορφο και του ταιριάζουν πάρα πολύ αυτά τα σινιάλα και είναι μια καλή αναβάθμιση για των Σαρωνικό μαζί με τα aero
  12. Ακριβώς σωστά τα λες μπήκαν που μπήκαν στην διαδικασία να κάνουν μαύρες ρίγες ας το κάνουν και σωστά πάντως θα του πηγαίνε πάρα πολύ η μαύρη ρίγα.
  13. Σίγουρα είναι ένα πάρα πολύ καλό ταχύπλοο το οποίο όλα αυτά τα χρόνια στέκεται στο ύψος του αλλά πιστεύω ότι θα το φάει ο ανταγωνισμός.
  14. Στην κλασική γραμμή να φανταστώ.
  15. Στο πλοίο έχουν ανέβει η ρυθμοί μετα την καθέλκυση του πρωτοπόρος xvii (17) ώστε να καθέλκυστη και αυτό.
  16. Πάρα πολύ γρήγορα η πρόοδος κατασκευής του πλοίου όπως βλέπω και στην φωτογραφία μπράβο.
  17. Έφυγε από την Attica group δηλαδή
×
×
  • Create New...