Jump to content
Shipfriends

Eλ. Βενιζέλος (ΙΜΟ 7907673)


Recommended Posts

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 3 weeks later...

To βαπορι σε τι κατασταση ειναι απο πλευρας ξενοδοχειου/σκαφους/ μηχανων?Ειναι ας πουμε σε ιδιο επιπεδο με τα Κρητη ή σε χειροτερη κατασταση.Ρωταω γιατι απο τοτε που βγηκε το 1992 δεν θυμαμαι κατι το συνταρακτικο απο πλευρας ανακαινησης παρα μονο πολλαπλες ναυλωσεις

Link to comment
Share on other sites

Σε σχεση με τη χρηση που εχει υποστει δεν ειναι και σε τοσο τραγικη κατασταση το ξενοδοχειο.Στο Λατω ηταν χειροτερα τα πραγματα :P Σαν γενικο συνολο αφηνει σιγουρα καλυτερες εντυπωσεις στον επιβατη απο τα Κρητη τα οποια δεν εχουν αρκετους χωρους για τον ογκο των επιβατων που διακινουνται τους θερινους μηνες.Αν γινει μια καλη συντηρηση στο μηχανικο κομματι θα ανταπεξελθει μια χαρα(αλλωστε για λιγο θα μπει αν μπει).Ποτε αναμενεται να ξεκινησει?

Link to comment
Share on other sites

Ιούλιο 2012 που το ταξίδεψα σε ημερήσιο από Χανιά θυμάμαι σχετικά καλό το ξενοδοχειακό του. Όχι μοντέρνο αλλά ούτε και σκισμένους καναπέδες/μοκέτες είδα. Υπήρχε καθαριότητα και μεγάλη άνεση χάρη στους τεράστιους χώρους του. Χορταίνεις εσωτερικές και εξωτερικές περατζάδες ταξιδεύοντας με τον γίγαντα.

Edited by gpap2006
Link to comment
Share on other sites

Αυριο νομιζω οτι φτανει ο νεος στροφαλος της μιας εκ των τεσσερων μηχανων του πλοιου.

Ακουσα οτι υπαρχουν..επιπλοκες με την αποκατασταση της βλαβης του Βενιζελος καθως μαλλον τα πραγματα στις μηχανες δεν ειναι καθολου καλα.Αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω ας μας το πει.

Link to comment
Share on other sites

Γενικά όσο το θυμάμαι είχε πρόβλημα με τις μηχανές του το πλοίο τα τελευταία χρόνια... και όσοι το έχω συζητήσει κατηγορούν την εταιρεία του ότι είχε κάνει οικονομία στα ηλεκτρολογικά κατά την ολοκλήρωσή του πράγμα που κάνει το μηχανοστάσιο του όσο πάει και...χριστουγεννιάτικο δέντρο! Πάντα βέβαια το λεω με επιφύλαξη καθώς έχω ακούσει/διαβάσει πολλές εκδοχές...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Το πλοίο κοντεύει να τελειώσει με τις εργασίες αντικατάστασης του στροφαλου σε μια από τις τέσσερις μηχανές του. Εάν αληθευουν αυτά που άκουσα το πλοίο θα πάει για δεξαμενισμο εκτός Ελλάδας με πιθανότερο προορισμό τη Μάλτα!! Μιας και στην Ελλάδα η μοναδική δεξαμενή που τον σηκώνει είναι της Σύρου αλλά είναι κλειστό το ναυπηγείο!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Εν τω μεταξυ αναρωτιόμουν εχθές γυρνωντας απο το Σαλαμινα,πόσα "cherry-pickers" έχουν στο Πέραμα που κάθονται...κάθε μεγέθους..Αλλα δεν μπορεί να ανέβει ουτε Ελευσίνα? Η τόσο πιο φθηνά είναι τα Palumbo?

Link to comment
Share on other sites

Εν τώ μεταξύ,χτές που γύριζα απ'την Σαλαμίνα είδα ότι α)παραμένει ο "Λευτεράκης" στο Πέραμα και β)η δεξιά πλευρά τής τσιμινιέρας του δέν έχει κανένα σινιάλο,παρά μόνο κάτι "κλούτσες" μπλέ χρώματος.

 

ΥΓ,Τα προηγούμενα χρόνια πώς έκανε τίς ετήσιες του;δέν έμπαινε στίς δεξαμενές τής ΝΕΖ;Γιατί δέν θυμάμαι ποτέ να πήγε σε τίποτε Μάλτες και Γιάλοβες γιά δεξαμενισμό...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...