Jump to content
Shipfriends

alex19

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

  1. Ταξίδεψα με το ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΞΠΡΕΣ και σίγουρα θα το προτιμήσω ξανά λόγω ταχύτητας, 1 ώρα και 20 λεπτά σε σχέση με το κλασσικό 2ωρο είναι μεγάλο αβαντάζ.
  2. Σε 2 εβδομάδες παίζουν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΠΑΟΚ στην Ιταλία, άμα μπλέξουν οπαδοί των 2 ομάδων σε ίδια πλοία , από φωτογραφίες θα τα θυμόμαστε!
  3. Κερκυρα Ηγουμενιτσα κανει, αυτην την εποχη οι Παξοι εξυπηρετουνται απο το Αγια Θεοδωρα, την τελευταια φορα που ταξιδεψα με το Κερκυρα μου εκανε εντυπωση ο μικροτερος χρονος ταξιδιου σε σχεση με τις αλλες παντοφλες.
  4. 2 ώρες και 25 λεπτά σήμερα από Κέρκυρα ενώ 2 ώρες κάνουν οι παντόφλες, επιστροφή από την βλάβη αλλά τι φταίει και ο κόσμος?
  5. Λιτανεία σήμερα στην Κέρκυρα και ο ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ στις 07:30 από Ηγουμενίτσα άφησε καμμια 30αρια άτομα και κανά 2 οχήματα για το επόμενο δρομολόγιο, το φοβερό ήταν ότι οι περισσότεροι αγνοούσανε ότι υπάρχει και μέγιστος αριθμός επιβατών και τα βάζανε με την υπάλληλο στα εκδοτήρια....... Είναι τραγικό να μην κατανοεί κάποιος ότι δεν μπορεί να παίζεις με αυτά......
  6. Μπορεί να εξηγήσει κάποιος την βόλτα μέχρι τους Παξούς σήμερα σύμφωνα με το AIS ?
  7. Την Κυριακή που πέρασα από Ηγουμενίτσα είδα ένα κάτασπρο βαπόρι , νομίζω LEVANTE ήταν το ονομά του, δυστυχώς δεν είχα φωτογραφική μαζί μου. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω?
  8. Γεια σας και από εμένα , πρώτη φορά γράφω. Ταξιδεύοντας σήμερα το πρωϊ με το ΔΩΡΙΕΥΣ οι εντυπώσεις μου δεν ήταν και οι καλύτερες. Οι εσωτερικοί του χώροι πάρα πολύ μικροί, νομίζω μικρότεροι και από αυτούς που διαθέτουν οι παντόφλες της γραμμής. Όσο δεν για το κούνημα...... Στα θετικά του οι κυλιόμενες σκάλες ( διπλές) αφού έχει πολύ ύψος το άτιμο! Φυσικά κάποιος πιο έμπειρος θα μπορέσει να αναλύσει καλύτερα.
×
×
  • Create New...