Jump to content
Shipfriends

Thunder (IMO 9188867)


Ssiap21

Recommended Posts

  • Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Και με εισιτήριο 38€ για Τήνο  48 για Μύκονο ενώ το express 35 για Τήνο 38 για Μύκονο , Τήνο πιστευω θα δουλέψει καλά και πιο αργά η αναχώρηση με γρήγορο που ήθελαν πολλοί,τώρα Μύκονο είναι λίγο πιο τσιμπημένο από το express αλλά θα δείξει.

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλό που θα μπει το πλοίο από Ραφήνα. Το περίεργο βέβαια είναι ότι το δρομολόγιο του είναι τελείως πάνω στο Superferry και στο πήγαινε και στο έλα. Η Αικατερίνη έχει πάρει το δρομολόγιο του Άνδρος και κανείς θα περίμενε το Thunder να μπει στη θέση της Αικατερίνης από θέμα ωραρίων. 

Edited by Superfast VI
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, valencay said:

Να πούμε βέβαια ότι κανείς δεν γνωρίζει αν θα συνεχίσει την νέα σεζόν από Ραφήνα, η θα επιστρέψει στα περσινά δρομολόγια του....

Η αλήθεια είναι ότι μοιάζει με πρόβα αυτή η δρομολόγηση. Μπορεί να είναι και η ιδέα μου. 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Superfast VI said:

Η αλήθεια είναι ότι μοιάζει με πρόβα αυτή η δρομολόγηση. Μπορεί να είναι και η ιδέα μου. 

 

Το καλοκαίρι που μας πέρασε γενικά το πλοίο ήταν λιγάκι "under the radar", που λένε και στην Αμαλιάδα, υπό την έννοια ότι πέρασε σχετικά απαρατήρητο. Αυτό που άκουσα εγώ όμως στο Γιαχνί σοκάκι, είναι ότι είχε γενικά πολύ καλά αποτελέσματα κι ότι θα ξαναγυρίσει σε αυτό το δρομολόγιο. Υποθέτω λοιπόν ότι απλά είδαν πως η γραμμή της Ραφήνας έχει ακόμη κίνηση και είπαν να το εκμεταλλευτούν.

 

Link to comment
Share on other sites

Όσο καλύτερα και να τα πήγε βεβαια  φέτος σε σχέση με το 2022 μην ξεχνάμε πως φέτος το δρομολόγιο του είναι πολλά παραπάνω μίλια σε σχέση με τότε γενικα στο Μύκονο Πάρο Σαντορίνη δούλεψε καλά,τωρα στα αλλά σκέλη με τα Speedrunner Jet 2 κ Express Jet πριν από αυτο πιο μέτρια 

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλές εντυπώσεις έχει αφήσει σε κόσμο που γνωρίζω.Το ίδιο βέβαια επισημαινω και εγώ αφού το ταξίδεψα φέτος 3 φορές.

On 6/13/2023 at 6:31 PM, nomikos said:

Ταξίδεψα πρόσφατα με το Thunder στη Κρήτη.Παλαιότερα είχε αναφερθεί στο φόρουμ πως είναι ένα εξαιρετικό και ανακαινισμένο ταχύπλοο.Με αυτά που είδαν τα μάτια μου το επιβεβαιώνω.

Για ταχύπλοο το προσωπικό μου φάνηκε μεγάλο,στα σαλόνια πρέπει να ήταν κοντά στα 10 άτομα.Όλα ήταν καθαρά,καινούρια και στη πένα,οι χώροι έξυπνα φωτίζονται,οι χρωματισμοί δε κουράζουν και γενικά στην ανακαίνιση,του έκαναν πάρα πολύ καλή δουλειά.Να σημειώσω πως το μαγαζάκι ήταν ανοιχτό ενώ χρησιμοποιούνται μόνο το πρυμνιά κλιμακοστάσια.Κόσμος λίγος γύρω στα 100 άτομα και στα πάνω και στα κάτω.Σίγουρα αυτό είναι στα υπέρ του να το προτιμήσει κάποιος,αν αναλογιστεί κάνεις πως στον ανταγωνισμό γίνεται ο κακός χαμός από κόσμο.Το Power πρέπει να ταξιδεύει πρωτόκολλο.Να προσθέσω πως οι τιμές είναι πολύ πιο κάτω από τον ανταγωνισμό,ιχ 60 ευρώ,επιβάτης 80,ενώ στη Sea Jets ιχ 87(αν είναι πάνω από 4,2 μέτρα 180 ευρώ!!!,σοβαρά κατεβαίνουν με μέτρο στο γκαράζ)και επιβάτης πάλι 87 αν θυμάμαι καλά.

Πάντως το Thunder είναι ίσως η καλύτερη επιλογή στα ταχύπλοα για να πάει κανείς Κρήτη από Κυκλάδες.Και το λέω αυτό έχοντας κάνει αρκετά ταξίδια με όλους..

Για να δούμε και μερικές φώτο και μια άποψη του γκαράζ του.

 

Link to comment
Share on other sites

16 hours ago, cyclades_shipping said:

Όσο καλύτερα και να τα πήγε βεβαια  φέτος σε σχέση με το 2022 μην ξεχνάμε πως φέτος το δρομολόγιο του είναι πολλά παραπάνω μίλια σε σχέση με τότε

Δεν νομίζω πως ισχύει αυτό, ίσα ίσα. Πέρσι ταξίδευε 11:00-21:00 περίπου κάθε μέρα (7x10 ώρες) και φέτος 9:00-18:00 ή 7:00-16:00 6 ημέρες την εβδομάδα (6x9 ώρες), με ~5 νησιά ενδιάμεσα και φέτος και πέρσι.

Link to comment
Share on other sites

Και καλύτεροι ναύλοι με χαμηλότερη τιμη καυσίμων. Επίσης κακά τα ψέματα τα ταχύπλοα ποντάρουν πολύ στην ενδιάμεση  κίνηση , η οποία τους ανεβάζει σημαντικά την περιληπτική 

Link to comment
Share on other sites

Σε αυτο τψρα που τι σκεφτομαι έχεις δίκαιο στο topic  του πλοίου το ειχα διαβάσει και το ανέφερα,αλλά δεν ξερω κατά  ποσο καλά τα παει όταν πριν από αυτο σκουπίζει για Μύκονο Πάρο από Πειραιά το Speedrunner Jet 2,το Express Jet & το Speedrunner Jet 2 από Μύκονο για Πάρο,και το Express Jet και για Σαντορίνη ενώ στο Ηράκλειο και το Elite Jet με χαμηλότερο εισιτήριο.

πχ εβλεπα στην εκτός Τέλη Ιούλη αρχές-μέσα αυγούστου το Speedrunner Jet 2 σχεδόν γεματο τα Σκ σε αντίθεση με αυτο,αλλά και τι σ καθημερινές με καλύτερες πληρότητες.

και δεν ξερω αν η εταιρία στο Ηράκλειο παρείχε ξενοδοχειο στο πλήρωμα τότε μιλάμε για αρκετα παραπάνω χρήματα , ή είχε καμπίνες το πλοιο

Edited by cyclades_shipping
Link to comment
Share on other sites

Το Thunder στο ξεκίνημα της σεζόν είχε διπλό πλήρωμα, αλλά στη συνέχεια φάνηκε ότι έβγαιναν οι ώρες και βγήκε το δεύτερο πλήρωμα του. Σε όλα τα ταχύπλοα που μένουν σε νησιά, οι εταιρείες τους κανονίζουν τη διαμονή σε σπίτια ή ξενοδοχεία. Εκτός εάν κάποιος έχει τόπο κατοικίας το λιμάνι της διανυκτέρευσης.

Link to comment
Share on other sites

Αλήθεια τι ώρα θα φύγει από Πειραιά; γιατί  αύριο ξεκινάει 07:50 από Ραφηνα.

 

Το ίδιο άτομο μου ανέφερε πως το πλοιο,είναι το πιο όμορφο εσωτερικά και καθαρό ταχυπλοο που έχει ταξιδέψει στη γραμμή.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...