Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

φτερα δεν εχει. με την νεα πλωρη δεν θα εχει το κοπανημα, αλλα θα μεινει ενα... λικνισμα, σαν του star (mare)

  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Μετα απο απαγορευτικο που το χα ταξιδεψει ειχε το κουνηματακι του. Μου θυμιζε αρκετα  Εξπρες Σαντορινη στο ταξιδεμα του.

Posted

απο τη φωτο του μαργαριτη, φαινεται η αριστερη αγκυρα να εχει κατεβει στον ντοκο

(αριστερα απο τον... βαγγελη, κατω απο το σπρινγκ.)

  • 2 weeks later...
Posted

η δουλεια που γινεται ειναι πολυ λεπτομερης και προσεκτικη, ειδικα στο πως εχουν "μεταφερθει" οι νομεις και εχει ανακασκευαστει το πλοιο εσωτερικα.

πραγματικα απορω αν η ΑΝΜΕΖ αποφασισε κατι τετοιο, μετα απο 18 χροναι που εχει εδω το πλοιο, μονο και μονο για να τσονταρει τον Κοραη τα καλοκαιρι ή εχει αλλες βλεψεις (αλλη γραμμη, μακροχρονια ναυλωση κλπ).

ΥΓ: πολλοι εχουμε αναρρωτηθει στο παρελθον, πως αποφασιζει η εταιρεια να αποσυρει απο το ιονιο το πλοιο που την καθιερωσε. απο οτι καταλαβαινω, πολλοι απο τους μετοχους και τους συνεργατες της ΑΝΜΕΖ, εθεσαν αναλογα ερωτηματα στη διοικηση της εταιρειας. η απαντηση (ατυπως, οχι επισημως), ειναι οτι με τις σημερινες συνθηκες πολεμου τιμων και δρομολογιων στη γραμμες της κυλληνης, ενα πλοιο σαν το σολωμο το καλυτερο που μπορει να περιμενει ειναι να φυτοζωει και σε καμια περιπτωσει να αποδωσει τα μεγιστα

Posted (edited)

συνεχιζει με γρηγορους ρυθμους. εχουν φτασει στα οκια. προχωραν παραλληλα και απο δεξια και απο αριστερα.

Edited by proud_ionian
Posted

Μπραβο ρε συ καλα που τα βαζεις και μας ξεστραβωνεις και μας...

BTW σημερα ειχαμε γκρινια απο τον επαρχο Μηλου, ο οποιος τα εβαλε με τις χαμηλες ταχυτητες του Κοραη, ο οποιος τονισε οτι δεν εχει τιποτα με την εταιρια το πληρωμα κτλ των οποιων τις προσπαθειες αναγνωριζει, αλλα δε μπορει στα γυρω νησια να ταξιδευουν με 22-26 κομβους και στις Δυτικες με 15.. Εχει κι αυτος τα δικια του. Αντε να δουμε τι θα κανει ο Σολωμος που τον περιμενουν πως και πως.

Posted
2 minutes ago, Neptune said:

Μπραβο ρε συ καλα που τα βαζεις και μας ξεστραβωνεις και μας...

μπραβο στον κηπουροπουλο, που θελει να φαινεται η δουλεια του και δεν τον κατατρεψει  μυστικοπαθεια. προσωπικα με εχει εντυπωσιασει η προσοχη στη λεπτομερεια και η επιμελεια με την οποια γινεται αυτο το εργο.

Posted (edited)

Εντυπωσιακη μετασκευη που πιστευω θα βελτιωσει και το ταξιδεμα του πλοιου  καθως χτυπαγε αρκετα στα ''μαγουλα'' οταν ειχε τον καιρο κοντρα

Edited by svo
Posted

Τα ξηλωματα κ τους νομεις που ηταν γυμνο μεχρι να βαλουν τα ελασματα εννοεις???πςντως θα εχει πιο σφηνοειδη πλωρη απο το star

Posted

στο σταρ ειχε ακολουθηθει αλλη πρακτικη.

πρωτα ξηλωθηκε ολο το παλιο κομματι και μετα φτιαχτηκε το νεο. εδω πηγαν βημα βημα.

ετσι και αλλιως, αφου ειναι κονταδερφα και ειχαν πολλες ομοιοτητες προ της αλλαγης πλωρης, θα υπαρχουν ομοιοτητες και μετα

Posted

Εμένα  η νέα πλώρη μου θυμίζει αυτή του Σάμος.( τα χαμηλά πλάνα από το μώλο)

Posted

Πέρα που νομίζω ότι γίνεται μια πολύ καλή δουλειά, νομίζω ότι το πλοίο θα γίνει και πολύ όμορφο...Να δούμε μόνο εάν προλάβει τους χρόνους του, διότι στις 10/7 έχουν περάσει δρομολόγια και επίσης σε φωτό που είδα από τους εσωτερικούς χώρους (σαλόνια) πρέπει να γίνει πολλή δουλειά ακόμη. Μακάρι όλα να πάνε όλα καλά και η Δυτικές να απολαύσουν ένα βαπόρι μεγάλο και γρηγορότερο.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...