Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Άνοιξαν τα πλάνα της Aegean Speed Lines για τις Δυτικές Κυκλάδες

Τα πλάνα δρομολογίων των Δυτικών Κυκλάδων με το SPEEDRUNNER IV είναι διαθέσιμα για κρατήσεις, εκτός των απογευματινών δρομολογίων περιόδου 29/06/2012 - 02/09/2012, τα οποία θα είναι επίσης διαθέσιμα στο προσεχές διάστημα.
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Αυτό είναι πιο φυσιολογικό!! Επίσης να αναφέρω ότι η εταιρεία άλλαξε κεντρική πρακτόρευση στο Πειραιά για τη γραμμή των Δυτικών Κυκλάδων, Πριν το Blue Sea Travel και τώρα είναι το πρακτορείο Κεντρικό (Χονδροκουκης), (είχε την κεντρική πρακτόρευση για τη γραμμή της Σύρου Τήνου Μυκόνου και Πάρου Νάξου πριν)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Τι γίνεται με τα sr II - III; Παραμένουν δεμένα μεταξύ τους; Εχω καιρό να περάσω. Δεν θυμάμαι αν στο ΙΙΙ επισκευάστηκε η βλάβη που είχε στον μειωτήρα. Μόνο το IV έχει μείνει, με τη γραμμή να το στηρίζει όπως κάθε χρόνο. Μήπως η εταιρεία αναμένει κάποια πιθανή πώληση από τα κόκκινα ώστε να αναλάβει κάποια ορφανή από ταχύπλοο γραμμή;

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Τελος η σαιζον για τα τα ταχυπλοα της AegeanSpeedlines και η εταιρια εβγαλε ευχαριστηρια ανακοινωση με τη δεσμευση οτι θα επιστρεψει απο τον ανοιξη ξανα στις Δυτικες Κυκλαδες

Με την ευκαιρία ολοκλήρωσης των δρομολογίων του SPEEDRUNNER IV, η AEGEAN SPEED LINES θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα όλους εσάς τους επιβάτες που επιλέξατε το SPEEDRUNNER IV για να ταξιδέψετε στις Δυτικές Κυκλάδες.

Σε ανταπόδοση της εμπιστοσύνης σας η εταιρία δεσμεύεται να επανέλθει την Άνοιξη στη γραμμή της Σερίφου – Σίφνου – Μήλου, προσφέροντας ακόμα καλύτερες υπηρεσίες με τα ταχύπλοα πλοία της.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Ειχε ειπωθει οτι το SPEEDRUNNER III αν επισκευάζονταν θα πήγαινε το 2012 στη γραμμη Ραφήνα - Παροναξία , υπηρχε σαν σκεψη τοτε ετσι για την ιστορία..... Για να δούμε που θα παει φετος, αφου ως γνωστόν Σύρο-Τήνο-Μύκονο δεν έκανε και πολλά πράγματα ! Ισως παει ξανά στην ίδια γραμμή, τώρα που θα λείπει το highspeed 5, ειναι μια ευκαιρία.......

Link to comment
Share on other sites

Απο οτι ανακοινωσε η εταιρεια του τελικα το Speedrunner III θα ειναι παλι του χρονου στις Δυτικες Κυκλαδες

 

Δρομολόγια H/S SPEEDRUNNER III για το 2014

Η Aegean Speed Lines ανακοινώνει οτι οι πίνακες δρομολογίων του επιβατηγού – οχηματαγωγού ταχυπλόου SPEEDRUNNER III, για την γραμμή των Δυτικών Κυκλάδων, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρίας.
Τα δρομολόγια θα είναι διαθέσιμα στο σύστημα κρατήσεων της Forth - Crs σε λίγες ημέρες.

Link to comment
Share on other sites

πολυ καιρο συζηταμε για το ΔΗΛΟΣ που δουλευει μονο 4 μηνες το χρονο κ πως βγαινουν τα εξοδα του αλλα αυτο εχει οληκληρη ΑΤΤΙΚΑ  να τα χωνει η AEGEAN με ενα πλοιο καλοκαιρι μονο πως συντηρει κ πληρωνει κ για τα 3 που εχει???

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

H ASL παιρνει θεση για το ακτοπλοικο προβλημα των Δυτικων Κυκλαδων.

 

“Η εταιρία δεν αποτελεί μέρος του προβλήματος”
 
 
Απάντηση σε δημοσίευμα Σιφνέικου ηλεκτρονικού μέσου σχετικά με την ελλιπή ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σίφνου και των Δυτικών Κυκλάδων έδωσε η εταιρία Aegean Speed Lines, η οποία δραστηριοποιείται στο Νομό.
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πέρα από την απογοήτευση των κατοίκων, που επιζητούν σταθερές και συμφέρουσες λύσεις, μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι επιχειρηματίες με τους μελλοντικούς επισκέπτες του νησιού, οι οποίοι ζητούν έγκαιρη ανακοίνωση των δρομολογίων πριν προβούν σε κρατήσεις καταλυμάτων για τη θερινή περίοδο.
 
Επιχειρώντας μία αναλυτική παρουσίαση του προβλήματος, το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων πως: “η εταιρεία Aegean Speed Lines έχει ήδη ανακοινώσει τα δρομολόγιά της για τη γραμμή των Δυτικών Κυκλάδων με το Speedrunner3, έλα όμως που οι περισσότεροι, αλλοδαποί πλέον επισκέπτες του νησιού μας, προτιμούν να ταξιδεύουν με συμβατικά πλοία λόγω μικρότερου κόστους εισιτηρίων;”.
 
“Οι προσπάθειές μας θα έπρεπε να αναγνωρίζονται”
 
Άμεση ήταν η απάντηση της εταιρείας, η οποία, επισημαίνοντας πως συμμερίζεται τις ανησυχίες της τοπικής κοινωνίας, διευκρίνισε πως “καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες να καλύψει αποτελεσματικά τις συγκοινωνιακές ανάγκες της περιοχής και της Σίφνου ειδικότερα, παραβλέποντας το ιδιαίτερα υψηλό κόστος που έχει η προσπάθεια αυτή”.
 
Γι' αυτό το λόγο εκτιμά πως οι προσπάθειες αυτές θα έπρεπε αν μη τι άλλο να αναγνωρίζονταν, σημειώνοντας πως “η εταιρία δεν αποτελεί μέρος του προβλήματος, αλλά αντίθετα σημαντικό παράγοντα της επίλυσης του”. Προσθέτει μάλιστα ότι “τη φετινή θερινή περίοδο η Aegean Speed Lines μετέφερε στη Σίφνο, με ταχύτητα, άνεση και ασφάλεια, σχεδόν 50.000 επιβάτες”.
 
“Μη υγιές πλαίσιο δραστηριοποίησης”
 
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Γιάννης Δεπάστας, αναφερόμενος στην περίπτωση των αλλοδαπών επισκεπτών του νησιού, οι οποίοι δεν προτιμούν τα ταχύπλοα λόγω υψηλού κόστους, αναρωτιέται “πώς είναι δυνατόν η δρομολόγηση άλλων ταχυπλόων και μάλιστα ταχυπλόων με πολύ υψηλό κόστος εισιτηρίου για ενδοκυκλαδικές συνδέσεις να αποτελεί, μεταξύ άλλων, μέρος της λύσης του προβλήματος”.
 
Καταλήγοντας, εκτιμά ότι “οι επανειλημμένες αναφορές για την παρουσία της Aegean Speed Lines σε σχέση με άλλες εν δυνάμει λύσεις δε συμβάλουν θετικά στην διαμόρφωση ενός υγιούς πλαισίου δραστηριοποίησης, ιδιαίτερα τώρα, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε όλοι μας”
 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Ανακοινωση της Aegean Speed Lines για την εκτέλεση δρομολογίων στη γραμμή  Πειραιάς - Πάρος - Νάξος απο τις 12  Ιουνίου 2014 με το ταχύπλοο  H/S SPEERDUNNER IV. Τα δρομολόγια θα είναι διαθέσιμα σε λίγες ημέρες. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 months later...

Εχω την αισθηση οτι το φετινο καλοκαιρι δεν ηταν και το καλυτερο για την εταιρια. Δυο συνεχομενες παρασκευες που βρεθηκα στο λιμανι μεσα στην καρδια του καλοκαιριου το Αγιος Γεωργιος εβγαλε πολλους περισσοτερους τουριστες απο Πειραια απ οτι το Speedrunner. Για το αλλο της παροναξιας καλυτερα να μη σχολιασω.. Το 2 και το 4 ηδη φιγουραρουν σε ολους τους μπροκερ προς πωληση και μια προταση ακομα και απο την Ελλαδα  :ph34r: θα ηταν κατι παραπανω απο welcome...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Αν πουληθει και το 4 δε νομιζω να αφησουν τη μοναδικη γραμμη που τους κραταει. Αν μεινει στο στολο και το 4 τοτε ισως κανουν μια δοκιμη απο Ραφηνα-Μυκονο-Ναξο-Παρο-Πειραια και πισω  B)

Link to comment
Share on other sites

Οι Δυτικές Κυκλάδες (call me Σίφνος/Σέριφος) κρατούν την ASL και νομίζω, απ'  όσα καταλαβαίνω, αυτή τους το ανταποδίδει. Τώρα με σορόκους και γραίγους στο καταχείμωνο, ποιό ταχύπλοο μπορεί να ταξιδέψει (και κυρίως να αράξει εκτός Αδάμαντα);

Link to comment
Share on other sites

Ανακοινωση απο την εταιρεια για τα δρομολογια του 2015 για τις Δυτικες Κυκλαδες

Η Aegean Speed Lines ενημερώνει ότι τα δρομολόγια του 2015 για Σέριφο, Σίφνο, Μήλο με τo ταχύπλοo SPEEDRUNNER 4 έχουν αναρτηθεί και μπορείτε να ενημερώνεστε για τις ημέρες και τις ώρες των δρομολογίων.

Το αργότερο μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2015 τα δρομολόγια αυτά θα είναι διαθέσιμα για κρατήσεις θέσεων.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Νέα συνεργασία: Παναθηναϊκός-Aegean Speed Lines

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Aegean Speed Lines, η οποία θα είναι χορηγός του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Συλλόγου.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...