polmyt Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 (edited) Blue Star Naxos Main Particulars / Blue Star Naxos Βασικά Χαρακτηριστικά : Name / Όνομα: Blue Star Naxos Previous Known Names (year) / Προηγούμενα ονόματα (έτος): IMO Number: 9241786 LOA / Μέγιστο Μήκος: 123,80 m Breadth / Πλάτος: 18,90 m Gross tonnage / Μεικτό εκτόπισμα: 10438 tons Year Build / ΄Ετος ναυπήγησης: 2002 Yard/Country /Ναυπηγείο/Χώρα: Daewoo Shipbuilding & Heavy Machinery, Korea _______________________________________________________________________________ (2002) Edited February 17, 2018 by Nick the Greek tag
Artevelde Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 (edited) Ξερει κανεις τι επαθε το ΝΑΞΟΣ;Κατι για βλαβη ακουσα Edited June 14, 2013 by proud_ionian tag
Nick the Greek Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Α-χααααα!!! Παντως απο Πειραια εφυγε στις 1910, με 1 ωρα και 40 καθυστερηση. Ξερει κανεις λεπτομερειες?
enas chiotis Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Ρε μαγκες, ποιος είναι ο γκαντέμης εδώ μέσα που έλεγε προχτές τί γίνεται αν πάθει βλάβη ένα αστέρι των Κυκλάδων?????
Artevelde Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Εγω παντως για αλλαγη ειχα γραψει και οχι για βλαβη....Παντως αναμενομενο ηταν με οτι τραβανε πια κι αυτα προκειμενου να βγαλουν κανα φραγκο...
proud_ionian Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Παντως απο Πειραια εφυγε στις 1910, με 1 ωρα και 40 καθυστερηση. μηπως ειχε μαζεψει καθυστερηση απο την σαββατιατικη κρουαζιερα στην καλυμνο;
Earl Granville Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Εγώ είχα γράψει για βλάβη Πάντως σήμερα εντάξει ήταν έκανε κανονικά δρομολόγιο.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Απο τη Παρασκευη το B.S. NAXOS θα κανει ΠΑΡΟ-ΝΑΞΟ-ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ-ΚΑΛΥΜΝΟ. Και απο 17-7 και μετα καθε Παρασκευη και Κυριακη. Ειδα χθες το FAX της εταιρειας ,για ενημερωση προς το λιμεναρχειο της Αστυπαλαιας Και η εταιρεια το δινει αυτο που ειπα παραπανω . Τελεια για την ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ καθε παρασκευη και κυριακη , φετος θα ειναι η χρονια της , με το BS δωματια απο τωρα
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Φευγω για ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ στις 31-7 και εχω εισητηρια με το BS NAXOS , αλλα βλεπω οτι τα απογευματινα τα κανει το BS PAROS , θα γινει σκατζα βαρδιας μεσα στη βδομαδα ?????
Panagia Ekatontapiliani Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Όπως έχει αναφερθεί παλαιοτέρα τα Blue Star Paros & Naxos σκαντζάρουν δρομολόγια μετά από κάθε μήνα!! Γυρνάει το ένα πρωινό και το άλλο απογευματινό, έτσι ώστε να κάνουν καμία διανυκτέρευση στο Πειραιά, αυτοί που ήταν το προηγούμενο μήνα στα απογευματινά δρομολόγια!!
Neptune Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Καθε 50 μερες αλλαζουν δρομολογια τα πλοια.. Τουλαχιστον αυτο γινονταν το χειμωνα
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Το εισητιριο μου λεει BS NAXOS 17.30 προς ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ . Το ΥΕΝ δινει το BS PAROS χωρις ομως να πιανει ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ (ΣΥΡΟ-ΠΑΡΟ-ΝΑΞΟ-ΚΑΛΥΜΝΟ) . Το OPENSEAS δινει το BS NAXOS (ΠΑΡΟ-ΝΑΞΟ-ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ-ΚΑΛΥΜΝΟ) . Το site της BLUE STAR δινει το BS PAROS (ΠΑΡΟ-ΝΑΞΟ-ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ-ΚΑΛΥΜΝΟ) Εγω τι απο ολα να πιστεψω ?????
Neptune Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Το OPENSEAS βεβαιως γιατι ειναι πιο αξιοπιστο απ ολα τα υπολοιπα και ειναι αυτο που βλεπουνε και οι πρακτορες. Τωρα αν κατεβεις και δεις το ΠΑΡΟΣ παρε θαρρος και φορα και ανεβα σα να μην τρεχει τιποτα. Καλου η κακου περνα και απο το πρακτορειο πριν να ρωτησεις. Δε νομιζω ομως να εχεις προβλημα... Αλλαξοβαποριες γινονται συνεχεια
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Πηρα τη BS τηλ. και μου ειπαν οτι θα κανει ταξιδι σαββατο βραδυ για ΘΗΡΑ και ετσι θα σκαντζαρει απογευμα
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Ηταν κανεις στη βραδυνη αναχωρηση του ΝΑΞΟΣ , για να ξερω τι με περιμενει αυριο ?????
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Καλησπερα σας !!!! Επεστρεψα τωρα με το ΝΑΞΟΣ , ακριβως στην ωρα 15.05 μπηκε λιμανι
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Μιας και μιλατε για υπεραριθμους και χτες στο ΝΑΞΟΣ (δε κοβω και το κεφαλι μου) πρεπει να ηταν καπως ετσι.....Το λεω αυτο γιατι υπηρχαν πολλοι που δεν βρισκαν να κατσουν μετα τη ΠΑΡΟ ........
Panagia Ekatontapiliani Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Ξεχάστηκε να αναφερθεί ότι τα Blue Star Paros & Naxos κάνανε τράμπα τα δρομολόγια τους!!! Το πρωί το Naxos και το απόγευμα το Paros!!
nikos paros Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Ταξίδεψα με το blue star naxos από Πάρο για Πειραιά. Διαπίστωσα ότι ήταν πολύ βρώμικο ακόμα και τα αεροπορικά και τα σαλόνια και οι τουλάετες και έκανε από πάρο για Πειραιά 4 και 1/2 ώρες
Panagia Ekatontapiliani Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Από χθες το μεσημέρι το πλοίο ήταν εδώ, αλλά δεν είχαν προγραμματίσει δρομολόγιο το απόγευμα!! Είχαν προγραμματίσει για σήμερα το πρωί, αλλά δεν έφυγε πάλι λόγω απαγορευτικού!! Αλλά το πλοίο είχε φορτώσει!!
Artevelde Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Το πλοιο εφγε τελικα χτες στις 12,00 απο Πειραια...
Panagia Ekatontapiliani Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Σήμερα κατά τις 16:45 ανέβαζαν πάνω το Fast rescue boat!! Μήπως καμία έκτακτη επιθεώρηση ή απλώς ένα γυμνάσιο?? Ιδού και τα πειστήρια
Panagia Ekatontapiliani Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Με μέριμνα του Θαλάμου Επιχειρήσεων του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας πραγματοποιήθηκαν με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ» Ν.Π. 11014, κατά παρέκκλιση εγκεκριμένου δρομολογίου του, οι μεταφορές ενός 50χρονου από τη Νάξο στη Σύρο και μιας 20χρονης από την Πάρο στη Σύρο, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. Πηγή ΥΕΝ Πρέπει να αναφέρονται και τα καλά των ακτοπλοϊκών εταιρειών, όπως οι παρεκκλίσεις δρομολογίων με κόστος σε χρόνο και χρήμα, για τη ζωή κάποιων συνάνθρωπων μας!
George Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Τώρα εάν στα τέσσερα χρόνια βγάζουν προβλήματα με τις λαμαρίνες, σκεφτείτε να δείτε τι θα γίνει εάν φτάσουν 30 χρόνων!! Όπως καλά μου έλεγε κάποτε ένας πράκτορας στη Σαντορίνη το 2002, εάν είναι στα 20 χρονιά όπως είναι οι Απόλλωνας στα 35ετια θα είναι θαύμα! Αυτό έχει ακουστεί πολλές φορές μέσα στο φόρουμ αλλά εγώ διαφωνώ ως προς το ένα σκέλος. Το αν το πλοίο "στούκαρε" ή του συναίβει κάτι τέλος πάντων στη Σαντορίνη (το οποίο για να το μάθω πρέπει να μυρίσω τα νύχια μου απ'ότι καταλαβαίνω) και πρέπει να σταματήσει τα δρομολόγια για να επισκευαστεί σαφώς και δεν ευθύνεται το σκαρί γι'αυτό. Επίσης αν τα εν λόγω πλοία έχουν σακατευτεί από την κατάχρηση που τους γίνεται χειμώνα καλοκαίρι, από τα καύσιμα που χρησιμοποιούν και ντουμανιάζει το λιμάνι ή από τις ακινησίες μιας εβδομάδας το χρόνο πάλι δεν φταίνε τα σκαριά αλλά κατά τη γνώμη μου η εταιρία. Αν τα πλοία έκανα λογικά και όχι εξαντλητικά δρομολόγια, έκαναν τις σωστές ακινησίες κτλ και παρουσίαζαν αυτά τα προβλήματα τότε ΝΑΙ κι εγώ σαράβαλα θα τα θεωρούσα και "κορεάτικα ανταλλακτικά" όπως τα έχει πει ένα πολύ καλός φίλος από δω μέσα. Αλλά τώρα δεν τα θεωρώ σαράβαλα εκ κατασκευής. Και για να γίνω ακόμα πιο ακραίος, δεν θα ήθελα στα 20 τους χρόνια (αν μείνουν μέχρι τότε λόγω οικονομικής πολιτικής της εταιρίας) να έχουν την μηχανολογική κατάντια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ή του ΠΗΓΑΣΟΥ πουτ ταλαιπώρησαν πολλοί περισσότερο τους επιβάτες απ'ότι τα BS. Αυτά!!
harryludens Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Τη Δευτέρα 19-12-05 και λίγο πριν δέσει το πλοίο στη Νάξο (γύρω στις 10:00) ακούστηκε θόρυβος και ισχυρό τράνταγμα. Το πλοίο έδεσε τελικά αλλά καθυστέρησε πολύ να φύγει από Νάξο.Αυτά τα πληροφορήθηκα από επιβάτη που ανέβηκε στην 'Ιο. Ίσως η καθυστέρηση να οφείλεται στην έκτακτη μεταφορά κάποιου ασθενή στη Σύρο αλλά .......
Recommended Posts